*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*
Raspunsuri - Pagina 9
RalucaAlexa spune:
BraveGirl - multumesc frumos de incurajari! Nu, nu am avut nici o sarcina pierduta, am ramas relativ usor insarcinata...
13+
galmita mea
i_fotache spune:
Saru'manutza burticutze,
Asa ma gandeam si eu, ca daca sunt in limite e ok... Abia astept si interpretarea de saptamana viitoare, dupa care bashti la doctor sa-mi spuna ce si cum...iar pe 31 iulie sunt programata la echo morfofetala, la Medlife, la dna doctor Andreea Muntean.
Apropos, a mai fost vreuna din voi la aceasta doctora?
Va pupik dulcik!
18+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/18-weeks-pregnant.html
Amalia spune:
Creatza felicitari pentru rezultatele bune de la eco si pentru bebe grasan

Astazi a fost o zi numai cu vesti bune! S-o tinem tot asa si sa fim sanatoase si noi si bebicii!
Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si
23+
Luca Gabriel
creatza spune:
wndyctygirl, nici nu stii cat de bine te inteleg. eu sambata spre duminica am avut o noapte de cosmar, eram obsedata de faptul ca nu-l mai simtisem pe bebe de vreo 24 ore. Noaptea oricum toate par mai rele, iar eu eram efectiv disperata! Nu ma puteam gandi la nimic altceva, adormeam cate un pic si visam numai despre asta, ma trezeam si ma rugam de bebe sa-mi dea un semn...
De-abia dimineata a catadicsit lenesul meu sa se miste... Mi-au dar lacrimile de bucurie, pe cuvant. Evident ca s-a miscat apoi toata ziua, ca era odihnit ![]()
Sunt sigura ca si la tine e totul ok, ai sa vezi 
creatza
21+ 
BraveGirl spune:
Creatza- felicitari pt bebe sanatos!
Apropo de miscarile lui bebe...eu sunt si mai si. Cand misca prea putin ma gandesc ca a patit ceva, daca misca prea mult ma gandesc repede numai la tampenii de genul: nu mai are lichid, are iar cordonul in jurul gatului (asa il avea la eco) si se sufoca, nu am mancat si sigur ii este si lui foame
..ca mai:NUMAI TAMPENII imi trec prin cap. Saracul puiut nu ma poate multumi deloc.
==========
Corina
18+ 
My baby
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Nu stiu ce facem inca...maine mergem la eco morfofetala si suntm foaaaaaaaaaaaaaarte emotionatzi...eu am avut un feeling permanent ca e gagica dar barbata-miu jura ca la el in familie nu se fac decat baieti...
voi ati avut feelinguri dastea inainte de aflarea sexului?21+
Eu am stiut inainte de a ramane insarcinata ca voi avea baietel si asa e. Multe mamici stiu din instinct ce au in burtica.
Mihaela
20+
Mihai CosminGargarita lui mami
Pozele mele
criss703 spune:
wndyctygirl, stai linistita (zic eu care ieri tremuram de frica
)dar cred ca toate avem momente de panica mai ales la prima sarcina ..oricum e totul nou si nu stim la ce sa ne asteptam , ce este normal si ce nu ...asta e suntem insarcinate si bucuroase pt. asta ![]()
Cat despre sentimentul dinainte de a afla daca e baiat sau fata hmm ce sa zic uneori poate tatii stiu mai bine
...asa a fost la mine :eu credeam ca e baiat (ma si gandisem la nume ) iar sotul ferm convins ca e fetita ...si asa se pare ca este fetita 
Criss
19+
wndyctygirl spune:
mamiseli11:
asa zic si eu , instinctele nu prea inseala dar 'om vedea...
una din prietenele mele mi-a facut testul cu inelul suspendat de un fir de par( ei bravo, stiu ca sunt babisme dar sunt nostime) si mi-a iesit ca fac intai o fata si apoi un baiat....vedem noi maine, pe de o parte de abia astept, pe de alta parte sunt si eu in clubul mamicilor cu morcov....
Diana:
frumos cuculetz, nici nu-i de mirare ca sunteti in al noulea cer...
Creatza:
:multumesc frumos pentru incurajari si felicitari pentru eco perfecta.
A propos de miscari, eram atat de stressata vineri ca nu simt bebeul incat am fost supertentata sa cumpar un doppler de monitorizat
inimioara, aici sunt relativ usor de cumparat si chiar ieftinutze( comparativ cu alte chestii) insa m-am lasat pagubasa
21+
babyzapi spune:
Buna la toate mamicutzele!
RAMO felicitari pt rezultatele bune de la sumar si urocultura si pt cele de la eco. Sa ai un bebe voinic si sanatos!
OTILIA cum au spus si celelalte fete cred ca cel mai bine ti-ar prinde ceva mai multa odihna si sper ca maine sa vii cu vesti bune de la eco.
Felicitari DIANA, LORENA, MONICABO, CREATZA pt rezultatele de la eco si sa duceti sarcina cu bine pana la termen.
ANCA si eu ma gandeam sa-mi cumpar un stetoscop ca sa-l ascult pe bebito toata ziulica :))
WNDYCTYGIRL tinem pumnii pt eco de maine si sa vii cu vesti bune. De la inceput eram sigura 100% ca o sa am baietel (desi eu as fi vrut fetitza) si se pare ca nu m-am inselat, baietzel este.
AMALIA mersi pt "urecheat". Suntem aici dar acum ca am ramas doar cu un calculator sunt in "razboi" toata ziua cu al meu care sa preia comanda si abia acum am terminat tot de citit ca sa pot scrie.
Ah! Si am cumparat vinete azi k vreau sa fac o salata de vinete, dar habar n-am!
daca ma ajuta cineva cu o reteta...ar fi tare bine.
Va pupic dulce pe toate.
Babyzapi
fericita 20+ cu 
anca_27 spune:
Babyzapi, uite-aici o salata de vinete http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/salata_de_vinete_cu_maioneza-46/ si-ti spun si cum o fac eu: le dau cateva intzepaturi vintelor cu o scobitoare, sa nu pocneasca prin cuptor si le bag la cuptor, in tava, si le intorc de cateva ori apoi sa se coaca pe toate partile. Le scot, le curat imediat (sub apa rece sa nu ma ard -cand le-am lasat mai mult in coaja s-au amarat), si le pun la scurs. Apoi maioneza, ceapa maruntita, vinetele tocate cu o chestie de lemn sa nu oxideze, si pofta mare! Uneori mai pun si smantana.
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)