*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mersi mult de tot ANCA! Am notat si maine dimineata ma pun pe treaba! Maine iti spun cum m-am descurcat la bucatarie. Uf! abia astept sa pap...m-as apuca de acum dar sunt obosita deja dupa ce am alergat prin carefour.

Inca o data mersi mult

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Uaaau, ce de vesti bune pe aici!!! Bravo fetelor care au fost la eco, mi-e sa nu uit pe cineva ca vad ca s-a deschis sezonul la morfofetale : Ramo, Lorena, Monicabo, Creatza...si cine mai e??? Sigur am uitat pe cineva!

Otilia, nu ne mai spui nimic? Nu azi ai fost la Medlife? Scoatem pampoanele pt. maine?

Dea, sunt normale si de inteles starile prin care treci...toate trecem prin asta din cand in cand! Eu, de ex., dupa doua, trei saptamani de la eco, incep cu paranoia! Si sunt la a doua sarcina si tot degeaba! Temerile si trairile din sarcina asta sunt la fel de intense ca si prima data!

Carmendu, ma gandesc la tine si iti tin pumnii la eco! Parca poimaine e ziua cea mare, nu?

Brie, tu nu mai zici nimic? Catalina cum se mai simte? Eu inca nu mi-am facut curaj sa o sun ,urat din partea mea...

Mav, Dandusa, Leeloo, voi pe unde umblati?

BraveGirl, ma bucur ca te-ai intors aici, imi era dor de tine!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput

Nu mai am rabdare pana maine sa fac vinetele :)) asa ca m-am mobilizat si eu si sotul si am dat iama in bucatarie. Sper sa iasa buna salata.

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
citat din mesajul lui diana21

BraveGirl, ma bucur ca te-ai intors aici, imi era dor de tine!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

==========
Corina 18+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Babyzapi- spor la gatit! Sa ne spui cum ti-a iesit salata. Eu coc vinetele pe flacara de la aragaz. Mi se par mai bune decat la cuptor.

==========
Corina 18+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
creatza felicitari pentru rez bune de la echo sa fiti sanatosi si tu si bb-le si sa va vedeti sanatosi
diana ca bine zici sa deschis sezonul la morfofetale
babizapy cum te mai simti mi-a soptit cineva ca esti in concediu...papi vinete inseamna ca ai nevoie de fier vinetele contin asa ceva...
w....girl (scuze nu pot retin toate literele ) referitor la intrebarea cu instinctul nush ce sa zic eu as fi jurat ca am fata, dar la echo mi-a spus ca am baiat acuma sa vedem pe 17 ce ne spune io fi aparut pasarica
la strigatul la prezenta ma alatur dianei unde sunteti fetele....prea multa liniste bataita va dam
21+Dimitrie

Mergi la inceput

BRAVEGIRL mersi mult...am nadusit un pic la bucatarie, am terminat de copt vinetele si acum le-am lasat la scurs. Chiar asa de mult timp au nevoie sa stea la scurs, 4-5ore? De obicei imi iese mancarea buna, dar de cand sunt gravi am cam dat-o in bara de fiecare data.

ELILOV suntem bine si eu si bebitza. Azi m-a cam suparat burtik un pic cu intepaturi si se intarea cam des, acum pe seara vad ca s-a mai linistit. CM din pacate se termina maine si joi la munca cu mine!
Pe 17 parca vii la dr? sau am luat-o razna?

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Eu dupa ce le curat le las cam o ora la scurs intr-o strecuratoare mare. Nu as avea rabdare sa stau 5 ore.

==========
Corina 18+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Bun! Atunci asa o sa fac si eu BRAVEGIRL, le las doar o ora la scurs. Ce tare...nick-ul tau e "fata curajoasa" iar odiseea se numeste mai nou gravidutze curajoase...esti pe subiect.

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Gata si cu vinetele! Au iesit foarte bune! YUPIIIII
Ce mai bucurie pe capul meu doar pt ca mi-a iesit salata buna
ANCA iti transmite multumiri si bebitza al meu.
Noapte buna, pe burtici si vorbim maine.

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput