*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*
Raspunsuri - Pagina 11
Andy08 spune:
Acum m-am trezit si eu din somnul de pranz. Mai doarme cineva, ca mine, in fiecare zi la pranz???
Ramo, Lorena, Monicabo, Creatza: Multumim pt. vestile bune despre voi si bebei! Sunt o gura de aer proaspat! Avem nevoie de cat mai multe vesti din acestea...
Diana: Ti-a zis lungimea totala a lui bebe? Ca m-am uitat in info pe care le-ai postat la cap. trecut (rezultatele de la eo), dar n-am gasit.
Babyzapi: Si ai facut salata cu maioneza din ou crud sau de la borcan? Mi-e pofta si mie...
Andy
17+
BraveGirl spune:
Sa va spun ce am facut eu..pt ca ati tot vorbit de pepene m-am dus in seara asta la Real si mi-am luat si eu. Desi era ora 23.30 era plin magazinul si coada la case. Si m-am bagat in fata la casa pt gravidute
. Am fost f mandra de mine. Bine ca a trebuit sa zic la toti ca sunt gravida, ca paznicul imi explica ca e casa prioritara...asa ca am ridicat tricoul si i-am zis ca si eu sunt cu bebe la purtator
. Si-a cerut scuze ca nu si-a dat seama.
Si acum am papat pepene si-mi plesneste burta. Ca sa nu mai zic ca parca as vrea si niste salata de vinete.
==========
Corina
18+ 
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Ma duc la nani. Nu stiu cum o sa dorm pt ca imi plesneste burta.
==========
Corina
18+ 
My baby
Albumul meu
wndyctygirl spune:
Eli:
Stai linistita la capitolul wndyctygirl te rog, ma cheama Andreea si de fapt lumea ma alinta Dea...asa ca daca va e mai usor, folositi-l cu incredere pe asta...
Cum faceti sa subliniatzi (ingrosatzi)numele cand raspundeti la mesaje caci la mine nu merge...le-am si selectat si tot nu merge...
Mi-e o pofta de mor de salata de vinete acum....ma apuc si eu, dar n-am timp pana la sfaristul saptamanii... asa ca poate cumpar baba ganouj de la arabi!!!!
21+
wndyctygirl spune:
Ma duc si io la nani, caci maine aveam o zi mare...aflam in ce culoare ne impodobim!Scuze ca exagerez cu mesajele, incerc sa-mi fac norma....
21+
oceanborn spune:
Neatza fetelor!
BraveGirl la fel m-am culcat si eu cu burtoiul gata sa pocneasca de la lubenita ...azi noapte am facut ture...asa-mi trebuie daca nu cunosc limitele...eu nu eram asa..mancam cu bun simt, acum cel putin cu fructe ma indop ca o nebuna, o fi inceputuri ale instinctului matern sa-i dau la bebe tot ce-i bun?? poate..
Ieri numai vesti bune !
Felicitari Monicabo, Loren@ si creatza pentru vestile bune de la eco morfologica!

Otilia felicitari pentru vestile bune de la control, asteptam eco sa vedem ce carucior aduci!
Andutza bine ai venit si sarcina cat mai usoara iti doresc! 

Andy grele framantari ai tu
....mai bine asa ,decat ale mele din fata frigiderului...ce pot manca...mai nou e singura mea framantare![]()
wndyctygirl tinem pumnii la eco morfo de azi.eu de la inceput am avut de mai multe ori senzatia ca e baiat.. toata lumea imi spunea ca va fi fetita, din cauza greturilor..am si visat ca ne pregateam de fetita si s-a nascut baiat...se pare ca am simtit bine..
O zi buna doresc tuturor si vesti cat mai bune !!
19+
diana21 spune:
Neata, Burtici! Azi va invit eu la o cafeluta
ca sunt treaza de la ora sase si am avut timp sa fac! A plecat fiica-mea in excursie, prima excursie din viata ei si stau ca pe jar! Uf...mi-a crescut bebelusul, a plecat in excursie! Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul, luna viitoare face patru anisori si parca ieri eram pe forum la odiseea de iulie-august 2004!
quote:
Diana: Ti-a zis lungimea totala a lui bebe? Ca m-am uitat in info pe care le-ai postat la cap. trecut (rezultatele de la eo), dar n-am gasit.
Andy, nu mi-a zis lungimea totala, e prea lung acum sa-l masoare asa! Oricum, vad ca piciorul (TIB+femur) are 3,12+3,58=6,70. Deci bebe are piciorusul de aproape 7 cm!!!
Otilia,

succes la eco si nu ne tine prea mult in suspans!!!_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
21+
VonHelen spune:
Neatza butici!
Oceanborn si Bravegirl exact acelasi lucru am patit si eu ieri !
am mancat fructe , in special pepene pana am simtit ca daca mai inghit o singura feliuta plesnesc.burta mea era dubla decat de obicei!!
cica nu e recomandat sa mananci pepene seara in sarcina..si acum mi-am dat seama si eu de ce. vezica mea m-a atentionat destul de des azi noapte si am facut vreo 5-6 excursii cu scopul principal pipi 

20+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
loren@ spune:
Monicabo imi pare rau ca ne-am ratat si nu ne-am vazut...e clar ca ai fost chiar inaintea mea la Iosup...felicitari pentru suoer vesti
..La T nu cred ca ma duc decit peste 1 luna...o sa il sun peste citeva zile sa il intreb, dar eu zic ca mi-a iesit f. bine eco, asa ca mai devreme de 1 luna nu stiu ce as cauta la el..probabil inainte de 10 august, cind o sa plec in concediu o sa ajung si pe la el...eu ma bucur de colul meu lung dar ma si speri, daca nu o sa nasc ca la Bia din cauza lui...si eu tare as vrea sa nasc la maxim 38 de sapt!
Creatza felicitari si tie
...cam mititel insa colul, asa ca maximum de grija!
Diana si bebelina mea are 8 cm in craci..cu totul nu stiu, ca nu mi-a zis...nici la Bia la 20 de sapt. nu mi-a mai spus lungimea!
A..si multumesc tuturor
pentru felicitari!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
oceanborn spune:
pai daca o luam dupa ce e recomandat ...eu cred ca nici in afara sarcinii nu e recomandat sa te indopi seara ...indiferent cu ce
...eu mai trb sa cobor si scari sa ajung la baie(asta inca vreo luna ..o sa scap de chinul asta in curand
)...asa ca e un adevarat chin...o sa incerc sa ma mai si abtin da-i greu...
19+