*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Pai,fetelor,voi mancati pepene si va duceti des la baie,deci aveti o scuza...Eu,asa putin cum mananc si beau,in fiecare noapte ma duc la baie de cel putin 3 ori.Noroc ca adorm fff.repede la loc.
Ieri am baut si eu un 3 in 1,ca mi-era pofta,sper ca nu-i chiar grav,nu?
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la crema de protectie solara.

Babyzapi:felicitari pentru salatica de vinete.Tot asta am facut si eu ieri.Am vrut sa le fac cu maioneza,dar am incercat(ieri pt prima data) si nu mi-a iesit,asa ca am facut-o doar cu ceapa.

Andy:deci si tu zici ca o sa am fetita Chiar m-ati facut curioasa,fetelor!Abia astept sa ne zica nenea dr daca avem cuc sau pasarica

Oti:sper sa ne spui si tu azi culoarea caruciorului!Bafta la eco!

Flori 15+

Mergi la inceput

Diana:ai fetita mare Sunt convinsa ca ai emotii,mai ales ca e prima daca cand pleaca...

------------------
Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

vreau si eu sa beau un 3 in 1 ..super diluat..ma gandesc la el de cand m-am trezit. oare e oK? varianta Latte contine 5,8% cafea solubila.

20+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui VonHelen

vreau si eu sa beau un 3 in 1 ..super diluat..ma gandesc la el de cand m-am trezit. oare e oK? varianta Latte contine 5,8% cafea solubila.

Chiar sunt curioasa ce o sa ne raspunda fetele.Mie-mi place asa de mult si aseara mi-era chiar pofta.Am zis ca doar n-o sa beau zilnic,unul/sapt o fi ok?

------------------
Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna dimineata fetele
diana multumim de cafea...uf griji si iara griji bag de seama ca nu glumea bunica cand imi zicea ca cu cat cresteti mai mari cu atat aveti griji mai multe eu zic ca se descurca e domnisoara acuma
dea hehe mai bine asa dupa w ma pierdeam . bafta azi la echo tinem pumnii sa ne aduci vesti bune si un carucior ori albastru ori roz...a si cu ingrojatul numelui sus langa size ai culoare selectezi numele intai si alegi de acolo o culoare cu care sa fie scris numele...sper sa fi priceput ceva
babizapy hehe sa va fie de bine . da ai retinut bine pe 17 ne vedem...eu l-am visat pe Pelinescu toata noaptea si nu ma tinuse decat putuin la echo...si imi zisese numai tampenii stresul mama lui
flori...si eu in mod obisnuit merg de 2-3 ori pe noapte la toilet fara sa bag pepene...nush ce sa zic o sta bebe cu capul pe vezica o zice ca e perina
oceanborn hhihi azi nu ne pferisi cafea ramasasi in pana?
bravegirl auzi la ea a aratat burtica la paznic
gata care mergeti la echo spuneti facem galerie cu tot cu muzicanti ....
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor,
Cu ploaia de azi noapte am reusit sa dorm super. Si cum sotiorul meu e in delegatie 2 zile, David a venit repede sa doarma cu mine (cum face de cate ori pleaca tati...si-mi etare dor mereu sa-l simt langa mine! )
Diana ce fetita mare ai! Unde a plecat in excursie? Cu cine e, cu gradi?
Mai fetelor, ce raus a faca un plic de 3 in 1 din cand in cand? Sa fim serioase ca nu patim nimic. O cafea mica de dimineata este voie oricum si in sarcina, mai ales la cele cu tensiune mica. In unele carti scrie sa nu se depaseasca 3 cescute mici, dar eu nu am depasit niciodata una.
Babyzapi de cand te-ai apucat aseara de vinetele alea, numai la ele ma gandesc. Trebuie sa ma duc astazi cu David prin piata sa iau cateva sa fac ca nu mai merge asa. Ma bucur ca ti-au iesit bune!
Eu ar trebui sa si gatesc astazi si nu am idee ce sa mai fac. Voi ce ati mai facut bun pentru masa de pranz?

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 23+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

vonhelen pai eu cred ca o gura nu strica mai mare pofta...pai se poate baga fugutza o guritza
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

O cafea mica pe zi nu cred ca dauneaza, eu de cand nu mai am greturi beau aproape in fiecare dimi o cafea cu lapte, are acelasi gust ca si 3 in 1, daca e sa cautam nod in papura cred ca totusi cafeaua (naturala) cu lapte e mai "naturala" decat 3 in 1 care e ness cu lapte praf si zahar...parca.. in orice caz daca nu exageram nu are ce sa ne faca rau..
Eli, am uitat!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu am baut de toate..si cafea cu cofeina, si capuccino si frappeuri...chiar de toate, dar nu fac excese!
De gatit nu am chef, dar pofte am inca destule! As minca pizza, spaghete carbonara, tort de bezea, lasagna si lista poate continua..10,5 kg luate pina acum, nu le-am luat din aer!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la crema de protectie solara.

Flori, uitasem sa-ti raspund, stiam eu ca mai era ceva! Eu folosesc cremele fetitei mele, cele de la Mustela, Avene (scrie pe ele ca nu contin parabeni, cica astia sunt cei mai periculosi, ar fi cancerigeni), iar cea de soare de la Avene e chair super. Are FPS 40, parca...Mai am una de la Roche-Posay, cu FPS 50, care e mai laptoasa, parca intra mai repede in piele. Eu ma dau pe fata in fiecare zi, inainte sa ma machiez pt. ca data trecuta, in sarcina cu Ianca, m-am patat groaznic, groaznic de la cocteilul hormoni+soare! Am scapat de-abia dupa un an de la nastere cu niste creme foarte scumpe de la Roc, nu mai vreau sa trec prin asta!

Amalia, piscotica e in excursie cu gradinita la Snagov, la picnic! Initial nu am vrut s-o las (deh, paranoia...mi-e groaza sa nu mi-o piarda pe-acolo ), dar au mers toti copiii din grupa ei si mi-a fost frica ca o sa se simta prost maine, cand vor povesti despre asta...Eh, stau cu stres, dar sunt ok pana acum, nu am sunat inca !

Cafea si eu beau, cam 100 ml pe zi, lungita cu lapte si nu cred ca e vreo pb. Am baut si data trecuta, chiar mai multa pt ca daca mai ieseam seara undeva, imi luam capuccino, deci...Oricum, eu as evita 3 in 1 pt. simplul motiv ca e cafea solubila, care, zice-se, nu e tocami ok pt. inima. Si cred ca are si cam multe E-uri, dar astea ar fi singurele motive! Eu nu beau ness sau cafea instant nici cand nu sunt gravi pt ca am observat ca nu imi face bine!

Lorena, pitica ta e cea mai mare pana acum, bravooooo! Are dimensiunile unu bebe de 23s!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput