*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*
Raspunsuri - Pagina 13
diana21 spune:
Apropo de "rau" in sarcina, eu cred ca rau mai mare decat poluarea din Bucuresti, telefoanele mobile, antenele satelit, cuptoarele cu microunde, etc. nu exista!
Am citit un articol in care scria ca 90 % din toti copiii bolnavi de astm din tara noastra, sunt in Bucuresti! Mi se pare infiorator! Adevarul e ca eu mereu am fost suparata si stresata cand era Ianca mica, mai ales cand ieseam cuc aruciorul pe strada (nu in parc). Practic, la nivelul caruciorului sunt concentrate toate noxele de la tevile de esapament ale masinilor! E cel mai rau pt. ei, mititeii...O sa vedeti ca in curand, gasirea unui parculet cat de cat linistit, va fi cea mai importanta pb. Eu mergeam 15 min (nu plimbare) pana ajungeam cu bebe in parc, eram fleasca si gafaiam ca trenu', dar nu aveam alta solutie!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
21+
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Bag de seama ca ieri a fost ziua salatei de vinete...si eu am facut...
Ce bine e asa, cu ploaia de azi noapte, s-a mai racorit si abia m-am putut trezi...si acum dorm pe mine la birou.Dupa amiaza fac din nou de papa serios (nu va spun ce, ca poate poftiti), ca salata de vinete a fost asa...mai avem azi un pic si gata...
Dea, eu am simtit de la inceput ca e fetita si asa este.
Tin pumnii pentru cine merge azi la eco.
Ramo
17+ 
Puiutul meu scump
loren@ spune:
Diana21 eu in sept. o dau la gradi pe Bia si direct la program lung...sunt varza de stres cu ea cu gradi, cu sarcina mea si am o frica de nastere parca mai mare decit prima data...offf..asa ca te inteleg perfect cu excursia!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
flori76 spune:
Diana:merci mult
E clara treaba ca tb sa merg la cumparaturi si sa ma orientez la o crema buna.Am mai auzit faza asta cu petele pe fata,cica la sarcina cu fetita apar.
Amalia:eu am zis ca urmatoarea mancare pe care o fac sunt ardei umpluti
Mi-e pofta acum,dar sper sa si pot manca...Ca de fiecare data cand mananc carne...mi-e rau....
Referitor la cafea,ma gandeam si eu ca nu face rau.N-as vrea sa devin chiar paranoica,daca mi-a fost pofta de bere sau de vin,am baut cate o gura si de regula,cam de ce mi-a fost pofta,chiar daca am stiut ca e interzis..am gustat 
------------------
Flori
15+
loren@ spune:
Flori eu nu m-am patat nici la Bia si nici buzat, cum se zice ca se intimpla, daca ai fetita! Eu folosesc cremele de plaja de copii ale Biei!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
Otiliav spune:
Mai apar si eu pe fuga, din pacate nu stiu cand voi avea timp sa citesc tot.
Acum trebuie sa fugim la notariat, sa dea sotul declaratie ca este de acord sa ies cu Ana din tara, sunt satula de actele acestea.
Si la ora 4 la Medlife, sper sa fie totul bine, incep sa am emotii.
Bun, venit fetelor noi!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 18+
anca_27 spune:
bravegirl,
la fel am facut si eu la real. m-am dus la casa de gravide, se uita tipa de la casa la mine, eu umflu burta. daca spunea ceva ridicam si eu bluza.
deci azi stiu ce mananc: vinete si lubenitza.
bateti-ma, dati cu pietre si bolovani, eu fac maioneza si cu un ou crud
si beau zilnic cate un 3in1, altceva nu pot
diana, te inteleg, eu deja vanez parcuri. e posibil sa ne mutam in ap mai mare, dar tot in zona unde sunt acum vrem, ca e mai verde decat restul orasului. nu-ti mai fa probleme cu strumfica, si pe educatoare e stres, au ele grija....eu am mers o data la iasi cu copiii, aveam un autocar plin de 50 de copii. a fost un cosmar pt mine excursia, dar pt ei a fost frumos. tot timpul ii aliniam cate doi si-i numaram.
mustela si avene sunt nemaipomenite, si preturile sunt pe masura, dar merita.
azi cui tinem pumnii, lui w...grl, haide cu vesti bune!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
loren@ spune:
Si eu am mincat maioneza cu ou crud, brinza de la taran, etc, etc..Doamne ajuta sa fim sanatoase si bb la fel..!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
oceanborn spune:
ardei umpluti
............dar mie imi place ciorba, nu scazuti..si nu am facut niciodata, aici ardei buni pt ardei umpluti sunt la un sg magazin(se mananca aia mari mai carnosi)...la care azi nu stiu daca ajung...oricum, spuneti-mi si mie cum se fac plss....ceva ceva tin minte de acasa de la mama,...
19+
flori76 spune:
Lorena:e clar ca nu-i o regula cu petele,cum de fapt cu nimic nu e o regula in sarcina.
Eu ou crud n-am mancat deloc si as vrea sa-l evit in continuare.Practic,doar la maioneza as putea sa-l intalnesc si de asta vreau sa invat sa fac eu maioneza cu oua fierte.
Oti:bafta la eco!
------------------
Flori
15+