*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*
Raspunsuri - Pagina 14
machus spune:
Salutare greierasi,
Aveti o viteza uluitoare la vorbit..
Nu prea am scris aici, dar va spun ca suntem bine. Eu aveam o problema cu mancarimile palmelor si talpilor si exfolierea pielii. Dr ginecolog mi-a zis ca ar fi carenta de vitamina A. De atunci iau Materna. Am fost si la dermato si mi-a zis ca ar fi o alergie - care se manifesta asa mai ales vara la persoanele cu tenul si ochii deschisi la culoare- cum sunt eu. Mi-a dat o crema cu ulei de catina si acum sunt f bine.
Pe 22 iulie merg si eu la morfofetala si de abia astept sa-l vad pe Bubu cum face acrobatiuni. La ultima eco si-a dus manutzele la ochi. Doamne, ce minune !!!
In ce priveste miscarile, si eu ma intreb cateodata daca este strumful, sau doar am niste balonari, aer prin burta.. dar el este cu siguranta.
Si mie mi se mai umfla picioarele, dar incerc sa dorm noaptea cu o perna sub picioare si la serviciu le ridic pe un scaun (ma innebuneste si statul la birou).
Legat de maioneza si mie tare imi placea inainte, dar nu stiu ce sa fac. Asta din comert este pasteurizata dar nu ma lasa sotul ca are o mie de E-uri; iar cea de casa cu ou crud are alt cui (lysteria, bla bla).
Iar de feeling, la inceput eu aveam asa o simtire ca ar fi fetita; nu va pot spune cat de sigur era sotul ca este baiat de parca ii facuse el putzulica din plastilina.. Si a avut dreptate !
Pupici la burtici !
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan 
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
BraveGirl spune:
Ardei umpluti, salata de vinete, capucino, frappe...

Voi vreti sa ma fac cat usa?
Diana- ai domnisoara mare...
Bafta fetelor care merg azi la eco.
Eu mi-am luat crema de la Piz Buin si un spray SPF15 pt picioare de la Avene.
Vroiam sa va intreb daca voi mancati conserve? Ca as manca conserva de ton, dar nu stiu daca e voie. Teoretic , sunt sterilizate, practic...nu stiu ce sa fac.
==========
Corina
18+ 
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:

Am schimbat semnatura!!!!! Inca putin si ajung la jumatatea sarcinii.
==========
Corina
19+ 
My baby
Albumul meu
loren@ spune:
Eu am mincat conserve de ton..la inceput in primele 2 sapt. aproape zilnic..si acum pap diverse conserve...cica ton nu foarte des din cauza de mercur daca am retinut bine, dar 1 conserva la o mie de ani nu are ce sa faca..cu conditia sa fi fost pastrata cin conditii optime!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
diana21 spune:
Eu am evitat tonul, desi imi pace de mooooor, insa nu pot deloc, deloc sa-mi tin in frau pofta pe care am brusc pt. fructele de mare!!! E ceva tare ciudat, pana sa raman insarcinata, am mancat doar de doua ori calamar. Atat! Acum...parca as fi crescut numai cu asta, mi se par cele mai bune lucruri de pe pamant!
Ou crud nu am mancat, dar nici maioneza cu ou fiert nu-mi iese! aSA ca folosesc maioneza "Bunica" din borcan, asta e...Dar pun fff putina, o lingura rasa la un castron de vinete!
Ardeii umpluti se fac exact ca sarmalele. Umplutura:
-se amesteca carnea tocata cu o lingura, doua de orez (spalta inainte0, verdeata, o ceapa, condimente
-se umplu ardeii si se pun la fiert intr-o oala (sau la cuptor) apcoperit cu apa cu putina sare
separat se face sosul de rosii (eu il fac din rosii proaspete pe care le dau la bleder inainte)
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
21+
elilov3 spune:
machus felicitari de baiatel sa fiti sanatosi pana la termen de ..barbatii astia sotul zice ca nu avea cumsa iasa fetita ca el are numai baietei ![]()
otilia
bafta la echo asteptam vestile...
dea
...bafta bafta
eu numai ce m-am intors de la MF am luat trimitere pentru sange, secretie....bla bla toate cele ca de daca tot vin in Buc sa vin cu analizele la zi
.....
a si inca ceva am mai luat un kg si jumatate
deci pana acuma ajung la 5 kg jumatate luate pana la 9 luni....
eu pregatesc azi supitza de puiutz cu galuste mmm si cu lamaie ah nu se mai face odata 
21+
Dimitrie
diana21 spune:
Oti, la ora 4 scoatem majoretele!!!
Si eu vreau sa gatesc ceva bun azi, dar sunt in pana de idei. O sa arunc un oki pe culinar.ro, sunt super retete acolo. Si cu pozeeee
!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
21+
oceanborn spune:
Mersi mult pentru retete, Flori si Diana maine sper sa fac, abia astept!!!!
Nici eu nu am mancat nimic cu ou crud, maioneza o cumpar...folosesc putina, am ajuns la concluzia ca salata de vinete imi place mai mult cu maioneza cumparata...conserva am mancat de vreo 2 ori, de carne (inainte nu puneam gura pe asa ceva...)
De noile mele gusturi ma mir si eu, mi-am schimbat gusturile foarte mult de cand cu sarcina, nu prea mananc ce-mi placea inainte si invers...
Astazi fac cartofi nature cu shnitzele si ardei copti(sapt trec am copt vreo 5 kg...mare chin)
19+
Ramo2007 spune:
Eu nu pot sa pap ciorbite cand e cald, asa ca azi fac doar musaca si fierb muuuult porumb....as manca non stop.Nu stiu cum o sa se inteleaga in stomac cu cele 2 iaurturi si nectarinele papate pana acum, dar nu ma las...
Fetelor, cand anume in trim III se repeta analizele, mai aproape de nastere....?
Ramo
17+ 
Puiutul meu scump