*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*
Raspunsuri - Pagina 20
BraveGirl spune:
Eu am bagat iar o felie imensa de pepene si ma duc sa ma intind in pat c aplesnesc.
RalucaAlexa- te asteptam cu vesti bune la celelalte analize.
==========
Corina
19+ 
My baby
Albumul meu
monicabo spune:
Dandusa f frumoase pozele de la nunta. Sa fiti fericit mereu.
Mama cati ani aveti impreuna.
Noi nu avem asa multa vechime, chiar suntem mul;t mai la inceput in ale casatoriei (si in ale relatiei) decat voi, doar ca am fauct mai multe intr-un timp mai scurt.
Deh, daca ne-am cunoscut mai tarziu ![]()
Asa a fost sa fie... Eu inainte de aceasta relatie, am fost singura mai mereu, nu s-au inghesuit baietii la usa mea, ca na, nu eram o fata care sa arate bine, sexy, disponibila etc... si pana la sotul meu nu am intalnit baieti seriosi (sau or mai fi fost, dar nu prezentam interes). Nu mi-a picat bine sa tot fiu singura, dar acum, zic ca asa a fost sa fie, si poate ca si mai bine, caci imi pare bine ca mi-am intemeiat o familie cu sotul meu ![]()
Brave, bafta la examen!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
monicabo spune:
Brie, imi pare bine ca mai treci pe la noi
diana, si voua casa de piatra in continuare.
Ref la mancare, eu mananc fructe, salate, mancare usoara in general, pe caldura asta nici nu prea am pofta de altceva...
beau apa plata in general, mai scap si cate un suc "naspa" gen pepspi, fanta etc dar cat mai rar posibil
Mai imi fac suc natural...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
wndyctygirl spune:
Dandusa, Diana , Leeloo...superbe povesti de dragoste!!!! Monicabo...cum adica nu esti sexy/etc/samd....c'mon, te rog frumos, eu m-am zgaiit la poze si esti foarte frumusica....nu ti-ar strica mai multa incredere in tine, zau!!!!!
Si slabaaaa...uff, de cand am ajuns in USA am luat vreo 40 de kile, am slabit anul trecut 30, iar acum m-am balenizat din nou cu strumfulitza din burtica....desi mai luasem 10 kile si inainte de ea...ha ha ha, tot sper ca e fata, sa vedeti ce radem dupa eco azi...pana la urma ma duc cu prietena mea Alina caci barbata-miu e plecat la coasa si singura imi tremura si sufletul in mine, halal taur mai sunt( ca zodie)!!!!!
Ar trebui sa ne scriem toate povestile de dragoste....eu una am lasat Antena 1, guvern, cariera, samd acum 10 ani si am luat-o de la inceput in tzara tzarilor( halal!!!!!) doar ca sa fiu cu barbata-miu pe care il iubeam cu o pasiune nebuna inca din liceu...si nu regret nimic!!!! Sunt momente in care lipsa prietenilor, familiei, singuratatea afectiva si chiar si fizica( distantzele si ritmul hain de viatza de aici distrug orice sansa la o viatza sociala) ma seaca, insa toate in viatza se intampla pentru un motiv, nu????
Povestea noastra de dragoste nu e nici pe departe linistita si catifelata, dimpotriva, a fost plina de obstacole dar si satisfactii majore...am crescut in acelasi bloc in Drumul Taberei, el e cu sase ani mai mare decat mine si eram absolut topita dupa el . Bineintelez ca nici n-a remarcat ca exist pana in clasa a 11-a cand am devenit si eu o ia o pauzarusca mai sexoasa si plina de temperament...
Ne-am cuplat si ne-am iubit ca doi nebuni, insa el a trebuit sa plece in America sa-si croiasca un drum mai bun in viatza iar eu am ramas in Ro sa termin facultatea....dar mi-am promis ca nu il voi lasa sa-mi scape...
Asadar, acum 10 ani am aterizat la Washington intr-un program de scolire pentru noii lideri politici din Ro( pe vremea aia inca mai speram ca se mai poate schimba ceva in tzara asta), m-am reintalnit cu iubirea vietzii mele ( de Valentine's Day) iar dragoste nebuna, ia plansete, iar despartiri tumultoase...un an mai tarziu m-am hotarat in sfarsit sa las totul si sa fiu langa el....si de atunci ne iubim cu aceeasi pasiune, insa de mai aproape...uneori ( chiar des) ne mai scoatem si ochii, ca deh, atata pasiune tre sa refuleze si prin alte parti, nu?????
Una peste alta insa, suntem in continuare impreuna si fericiti de bebeu...
Asta este insa alta poveste pe care am sa vi-o spun alta data ca sa nu va plictisesc prea mult....
Asa ca deocamdata, am incalecat pe-o sha si v-am spus povestea mea!!!!
21+