*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dandusa, povestea voastra seamana izbitor de mult cu a noastra...cu diferenta ca noi ne-am mutat impreuna mai repede si suntem de opt ani impreuna! In rest...parca mi-as fi citit povestea mea de iubire!
Frumos, frumos, frumos...iar pozele de la nunta sunt super, se vede ca va iubiti mult si ca sunteti fericiti! Ma bucur mult pt. voi! Concediu placut!

.......................

Otilia, , tinem pumnii la eco! Hai cu vesti bune!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu sunt inca socata....ma uit la pozele cu Alexa si ma minunez, ca eu asa gravida sexoasa nu am vazut pina acum...ce sa zic de sini...uau, nene, vreau si eu macar jumate! Iar burta aia e de 21 de sapt? Asa era a mea inainte sa ramin gravida...Mai Alexa stau super cele 66 de kg ale tale!
Dandusa iubire vesnica va doresc!Si sunteti 2 frumosi..ati fost niste miri superbi! A..ca uitam..in prima poza arati ca Eva Longoria..parca asa o cheama!
Eu am efectuat un spalat pe cap, ultima pedichiura facuta singura, cred, si am strins o gramada de apa din baie ca mi s-a stricat/reparat masina!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Loren...mi se pare ..sau...sau....te dai la mine???....ca la o adik...vezi ca ma iei cu tot cu ....ca eu nu caut doar ...........

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Fetelor ati scris enorm de mult. Adevarul e ca nici eu nu am intrat pe forum de o saptamana, dar am reusit si am citit din urma.
Am citit atatea vesti bune....atata armonie si veselie este la noi la odisee, chiar m-am binedispus.
Nici nu mai retin exact cui sa-i raspund este un amalgam la mine-n minte acum. Oricum va rog sa nu dati cu ranga daca uit pe cineva sau sa va suparati cumva.

diana, ma bucur pt vestile bune, vreau sa-ti spun ca ai un baietoi tare bine dotat !
ramo, bine ca ingrosam randurile pe aici. Felicitari pt fetita!
amalia, LA MULTI ANI draga mea, imi cer mii de scuze ca este mai cu intarziere (de o saptamana). M-a sensibilizat cum ai petrecut.
otilia, concediu placut in Romania.Astept si eu azi cu sufletul la gura vestile de la tine de la echo. O sa fie bine !

...........si m-am blocat....nu mai stiu cui vroiam sa urez ....
aaaaaa

elilov, sa o stapaniti sanatosi masina si fara incidente de niciun fel.Nu am vazut-o in poze, probabil tre sa intru in mailul comun
alexa, te-am admirat si eu in poze. Chiar ai 66 kg? Chiar esti in 21 sapt?? Daca asa e, atunci felicitari.
bravegirl, mare grija la licenta, emotii mai putine ca nu astea iti lipseau acu. Cu sucurile.........m-am prostit rau de tot.Ieri am bagat cateva guri de cola ca simteam ca fac bube daca nu beau.
dandusa, calatorie placuta, distractie maxima si multi ani fericiti impreuna de acum incolo.
mav, esti deja la munte acum, dar si tie iti doresc distractie placuta si sa va intoarceti toti 4 cu bine.
monicabo, felicitari pt rezultatele bune ale fetitei tale.
lorena, asemenea si pt grasunica ta cu picioare lungi

Fetelor nou venite le urez bun venit, sarcini usoare si la termen!

Imi doresc sa nu fi uitat pe nimeni sau sa fi incurcat bebelusii intre ei
Va pup pe toate si pup si copilasii vostri.

23+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Iarasi ati scris de numa'....lasa ce e bine ca am ce citi dimineata, in timp ce-mi iau micul dejun :)

Diana: Deci nu se mai da lungimea totala a lui bebe? Eu eram curioasa ca tot citesc la evolutia sarcinii pe saptamani ca trebuie sa aiba 15-20 cm si ma tot uit la burta mea sa vad daca are loc. Stiu eu ca nu sta intins puiutzul, dar parca tot mi se pare ca n-am burta destul de mare pt. un bebe de 20 de cm. Ei, peste 2 saptamani am si eu eco si atunci vedem ce si cum. Ai sunat sa vezi cum e piticuta? Ce fata mare ai, merge in excursii deja...

Dea, Oti: Asteptam vestile bune de la dr.!

Andreyutza: Si eu am visat ca-mi alaptam bebelusul si aveam asa un sentiment de implinire, de pace...superb.

Bravegirl: Si eu beau suc din comert (de ex. Tropicana), dar am grija sa scrie pe cutie ca nu e facut din concentrat.

Bebecris: Vacanta placuta! Deci a inceput sa miste bebe? Ca stiu ca erai necajita acum vreo saptamana ca nu-l simti...De cand misca?

Flori: Cand afli ce e bebe?

Alexa: Nu ma pot abtine, in fiecare zi mai zici cate una... [:)))]

Dandusa: Sa fiti fericiti in continuare! Auzi, dar frumoasa mai esti!

Ati vorbit de mancare, sa stau sa balesc aici pe tastatura, vorba lui Eli. Eu as manca numai bunatati (dar facute de altii, nu de mine) si in fiecare zi altceva. Deh!

Am vazut ca ati vb. de cafea: eu mai beau decofeinizata (biologica si decofeinizata prin procedeul cu apa, nu cel cu chimicale) cam o data pe saptamana, dar eu m-am lasat de un an jumatate de cafea, ca devenisem dependenta si nu ma mai ajuta cu oboseala.

Mananc sare multa, muuult mai multa ca inainte, dar macar nu mai manac asa iute (prin sapt. 8-12 imi trebuia iute in fiecare zi). Inainte de sarcina, nu mancam iute mai deloc.

De peste/fructe de mare ma cam feresc (desi imi plac si aici recomanda ca poti manca anumite tipuri 1 data pe sapt.) pt. ca cercetarile au demonstrat legatura dintre concentratia mare de mercur din copilas si autism (si sunt f. multe cazuri de autism aici).

Si visez si eu la branzeturile si iaurturile din Ro. Aici gama e mult mai saraca decat in acasa. Visez la iaurt activia de baut cu fibre (m-am focalizat pe iaurtul de baut, dar aici sunt doar vreo 2-3 sortimente), la branza topita Hochland....Imi trimiteti si mie niste iaurturi si niste branza, va rog? O sa ma duc pe la magazinele de polonezi, romani, rusi, sa vad de branza topita. Dar iaurt nu aduc astia. Ei, dar primesc ciocolata romaneasca saptamana viitoare (vin niste prieteni), abia astept!

Gata! Ma opresc. :)

Andy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Noi suntem bine toti. Fetita cea mare este foarte bine, i-au trecut toate relele.Acum este la bunica-sa la Cta la plaja, la joaca, la curte.
Fetita cea mica din burta creste si ea pe zi ce trece.Ma loveste in fiecare clipa, la fiecare moment, este atat de zglobie ca stau si ma intreb ea oare nu doarme niciodata? Eu adorm in zbenguielile ei si ma trezesc tot asa.
Am presimtit ca vom avea un baiat, dar nu a fost asa. Acum presimt ca va fi o fata tare nazdravana sa ne inchida gura la toti cei care si-au dorit baiat.
Sotul a venit si el din Grecia si a venit cu masina plina. A cumparat caruciorul de la Chicco 3 in 1, albioara cu salteluta, biberoane, tetine, mi-a luat o pompa electrica de muls de la Nuk, tampoane absorbante pt san de la Chicco, jucarele, zdranganele, carusel si multe altele.
Dar vreau sa va zic, ca absolt toate inclusiv caruciorul sunt albastre, albastru cu portocaliu......TOTUL. Mi-a zis ca a profitat ca a fost singur si nu cu mine
M-a luat cu lesin va dati seama, dar asta e !
Eu am cumparat scutecele de finet, caciulite si cam ce era in listuta acolo. Nu ma pot abtine si culmea ca fac ce fac si tot intru in magazinele pt bebelusi.
Apropos, am gasit pana la urma burtiera. Au la PRENATAL in Carrefour Feeria, este super super buna si tzapana si am dat 120 ron, mi-am luat si un sutien pt gravidutze 80 ron. Imi simt si eu sanii ca stau mai confortabil.

23+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Burtici, multumesc la toata lumea pentru incurajari si pampoane...si Otiliav,multa bafta la eco azi, stiu exact prin ce treci! Noi ne ducem la ora 3 ora noastra( 11 la voi) asa ca va spun maine ce-am facut....simt cum mi se ingroasa morcovul pe minut ce trece si ma tem sa nu fi ranit bebelusul cu consumatul nervos excesiv si crizele de plans din ultimele zile...
stiu eu ca va fi ok!!!!
M-a busit rasul puternic azi cand am vazut cum a numit-o Nicol Kidman pe bebelusa ei...Duminica Trandafira...ma rog, Rose ar mai merge...dar Sunday????? O sa-i propun lui barbata-miu sa il numim Miercuri..

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dandusa ce dragut ceea ce ai scris va duresc sanatate si numai bine impreuna si binenteles concediu placut la munte la mai multi impreuna
andy hehe se vede ca suntem gravi si eu pap dimineata pe ntastaura asa m-am obisnuit decand cu DC
brie ma bucur sa aud ca fata mare este sanatoasa si in vacanta...cat despre bb-lina ma bucur ca este asa de voioasa si bb-le meu tot asa ma intreb ca si tine oare doarme?
otilia, dea asteptam vestile
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Buna burtici!
Am trecut pe la voi din nou sa va spun ca m-am mai linistit! Am fost la dr mea ier. I-a masurat din nou pliul nucal - 1.5mm si osul nazal - 3.6mm! dr zice sa nu ma agit pana nu facem si restul de teste - TT si amnio (in functie de rezultatul la TT). Am un FLACAU foarte agitat, cu tot ce-i trebe - maini, picioare, coloana vertebrala, ritm cardiac si... cuc!!! Bine, nimic nu-i 100% sigur pana un pic mai tarziu, dar se pare ca asa va fi!! Va pup pe toate si va multumesc din suflet inca o data pt sustinere si cuvintele frumoase!!
O sa trec sa va spun rezultatele si la testele ulterioare!!

14+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Dandusa mea cea scumpa si draga...sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa fiti fericiti in fiecare clipa a vietii, sa va bucurati de tot ce ati cladit impreuna si sa fiti mereu mandrii de cele doua minuni ale voastre!
Noi facem pe 14 iulie 2 ani de la casatorie si 3 fix de cand suntem impreuna (ca am avut eu nebunia ca o Fecioara fixista ce sunt) sa fac nunta fix la un an de cand eram impreuna (nu de alta, dar soata daca m-a cerut de legala, avea impresia ca si-a incheiat rolul, asa ca a trebuit eu sa preiau fraiele si sa stabilesc restul de detalii, ca altfel si acum tot ceruta si neluata eram...). La noi a fost ciudatel rau la inceput, pentru ca ne-am cunoscut pe net, el venea dupa o relatie de 6 ani, eu dupa una de cateva luni dar dezastruasa, ultimul lucru la care ne gandeam amandoi si de care aveam nevoie era o relatie noua. Si ca sa fie totul si mai "frumos", cand ne-am vazut (dupa o luna de tatonari npe messenger si cand prea multe coincidente ne-au naucit de tot) nu ne-am placut neam. El nu era neam...niciunul din genurile agreate de mine, eu nu ma incadram in standardele lui...fiecare avea deja un trecut amoros dureros...si totusi, aveau sa convearga toate in mod spectaculos intr-o noapte de 13 inspre 14 iulie cand am devenit un TOT.
Nu imi inchipui sa fiu a altcuiva sau sa fie a alteia...noi doi am fost sortiti sa fim impreuna si de abia acum am inteles pe deplin planurile lui Doamne Doamne, si ii multumesc ca mi-a dat sa imi traiesc viata frumos alaturi de Linistea mea (asa e trecut soata in telefon).

Va pup pe toate si ma scuzati ca v-am rapit timp cu povestea mea

Leeloo
22 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput