***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***
Raspunsuri - Pagina 4
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui Arthurana
Vroiam sa va intreb ceva. M-am uitat online pe niste site-uri romanesti de jucarii si de haine. E socant ce preturi sunt. Asa sunt si in magazine sau numai online?
In magazine sunt si mai mari preturile(de, adaos comercial. daca magazinul mai e si intr-o zona de "fitze", e mai rau).
Eu vineri plec la Munchen si ma pregatesc pt shopping...oare o fi inceput perioada reducerilor??
Arthurana, ai un baietel dragut foc! Mult succes cu noua afacere! Super idee!
Arcadia, Tudorcatalin, multumim pt aprecieri!
Kay, felicitari pt progresele Soniei. Sa stii ca nici Ana mea nu raspunde mereu daca e prinsa cu ceva, indiferent cat de tare o strig. Si cu toate astea eu o "suspectez" de auz ff fin, pt ca atunci cand ne plimbam, o vad din cand in cand cu mainele pe sus, incercand sa pocneasca din degete (asa face ea cand aude muzica) si daca ciulesc si eu urechile, intr-adevar aud muzica, dar daca nu "ma face ea atenta" eu nu aud in harmalaia aia din parc, dar ea aude.
Liviana, ce mai faci?
mami de Ana (22 mai 2007)
chris27 spune:
Poze din Retezat:http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6656974&autoplay
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui kid
In nici un caz nu asta vroiam sa spun! Sper ca nu te-ai suparat...
Esti atat de tanara cum te simti, poti sa te simti la 50 ca la 20 de ani, eu acum nu ma mai simt asa tanara, sper sa fie doar o perioada si sa treaca...
Stai linistita, ca glumeam. Oricum, in ultima vreme sim ca am imbatranit f mult, mai mult decat varsta pe care o am. Sunt f obosita si simt nevoia de o vacanta, dar, ca si multe alte fete pe-aici, nu prea avem pe cineva care sa ne ajute cu Mara, asa ca facem schimb, cand eu, cand sotul. Asta e. Cred ca primii 3 ani sunt mai grei, pana ajungi sa te intelegi cat de cat cu ei.
Vreau si eu cartile alea, please.
Arcadia, nu am mai trecut pe la ei, ca am fost ocupata. Pregatesc sesizarile catre CMR si OPC. Apoi ma duc si pe la ei. Oricum, daca zic ceva, le fac scandal, pt ca sunt niste bani platiti pentru servicii neprestate. Daca i-a ramas spuzeala, nu stiu ce sa zic. Poate e bine sa-l vada un dermatolog. Daca sunt doar bubite mici-mici, aspre la atingere, lasa-le asa ca o sa-i treaca. Marei, cel putin, i-au trecut. Si Mara tipa din toti rarunchii. Si o apuca oriunde, in casa, la leagane, pe strada, in parc.
Arthurana, ce strumf simpatic ai! Ce era aici http://good-times.webshots.com/photo/2118414950103732057FZcOFO? Dar aici http://good-times.webshots.com/photo/2666797270103732057rmqXzn? e super ideea cu teatrul de papusi. Mult succes!
Kay, nici Mara nu se uita tot timpul cand o strig. Trebuie sa insist, mai ales daca are ceva de facut. Sau cateodata chiar daca nu are, e foarte incapatanata. Si s-a facut rautacioasa rau. Nu ne lasa deloc sa o lasam singura. Plange rau, cu suspine. Suspectez, de asemenea, ca a dezvoltat si o frica de intuneric, ca se scoala noaptea din pat in picioare si plange dupa noi. Nu sunt dintii, ca, daca o iau in patul nostru, doarme ca un ingeras. Unde mi-o fi copilul meu cuminte?!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui Graviduta
Cred ca primii 3 ani sunt mai grei, pana ajungi sa te intelegi cat de cat cu ei.
Io tocmai citeam pe la parintii intreaba, la psihologia copilului si am ajuns la concluzia ca pe masura ce cresc e si mai dificil. Nu citi acolo acum, ca te deprimi rau ...
Chris nu se vad pozele (le-ai dat share?)..sau doar eu nu le vad?
Graviduta spune:
quote:
citat din mesajul lui An@
Io tocmai citeam pe la parintii intreaba, la psihologia copilului si am ajuns la concluzia ca pe masura ce cresc e si mai dificil. Nu citi acolo acum, ca te deprimi rau ...
Macar de la 3 ani o dau la gradinita. O sa-si consume acolo energia.
Nici eu nu vad pozele lui Chris.
An@ spune:
SI EU VREAU CARTILE!!
In cap. trecut, cred, v-am pus niste adrese de mail unde sunt stocate diverse carti, inclusiv de psihologia copilului, si in ro si in eng. Eu am inceput sa citesc "Mami, tati, ma auziti?" de J. Salome
vas spune:
repejor, repejor ma bag si eu cu voi ca dupa ma duc la facut bagaje. Maine mergem si noi in sfarsit in concediu.
De abia astept sa ma odihnesc putin sa scap de facut mancare, curatenie, servici particular, sa ma pot ocupa doar de familia mea frumoasa..
Carmen So si An@ cred ca Eliza va lua trofeul pentru locul 3, are la 1 si 2 luni 8.200 si 74 cm. Cred ca podiumul acum e ocupat in intregime. Ieri i-am cautat o pereche de sandalute jumatate de zi si de abia am gasit ceva sa i se potriveasca la piciorusul ei micut.
Doxinu, imi pare rau ca e racit micutul tau. Si noi tot cu aspiratorul ne descurcam dar dupa vreo 3 zile prinde smecheria si incepe sa planga numai cand ma vede cu aspiratorul in mana.
Noi in rest suntem bine am avut prima julitura pe nasuc dar care ne-a trecut repede, iar acum suntem fresh pentru concediu.
Va pupam dulce si o sa ne fie dor de voi pana la sfarsitul lunii.
VA doresc zile cat mai frumoase si capsunei sanatosi.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
chris27 spune:
Offf,ce rau imi pare!Cum sa le dau share?De unde?
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui chris27
Offf,ce rau imi pare!Cum sa le dau share?De unde?
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
Pe acolo, in dreptul albumului trebuie sa fie optiunea share si o sa-ti "rezulte" un link pe care il copiezi aici.
Stai ca si eu am cont pe onetruemedia, intru si iti spun exact..
Edit: deci in dreptul albumului apesi pe "share in lots of ways". Apoi selectezi "Grab Links and codes" si apoi selectezi a doua optiune, aia cu "url". Adresa aia care rezulta cu url.. o copiezi aici. Ia vezi, merge asa? ca si io sunt cam "a-tehnica"...
chris27 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=6593ce3242fa67d5bf9088&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE RETEZAT
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra