***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

kid,oana gata trimis cate 2 carti

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Jacob este tatal lui in totalitate. Da si eu am ochi albastrii pe jumate de fata. Ma bucur ca se vad pozele...YAYAYAYA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
citat din mesajul lui Arthurana

Uite cred ca am reusit cu pozele.

http://good-times.webshots.com/photo/2394715960103732057EKaDXn

Va rog sa-mi spuneti daca am muncit iar degeaba. Daca se vad o sa pun mai multe

Super baietel ce ai,felicitari

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ioana, primisi si se vad ! multumesc !

Arturana, e un dulce Jacob ! din prima impresie mie mi se pare ca are ceva din "aerul" tau. oricum, e baietel mare si frumos !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

kid, parca tu ai intrebat, melodia este Zece a lui Chilian (cumparat cd-ul, domnule Chilian) si ultima poza are scar tissue de la red hot chili peppers... asa ca urmatorul filmulet o sa inceapa cu RHCP.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Pregatesc un mesaj luuung....deci:

Arthurana, bine ai revenit! Ai o frumusete de baiat! eu te tin minte de la odisee, siu ca ai avut ceva probleme cu sarcina si ca v-ati mutat la un moment dat. acum daca tot ai revenit, sa nu mai fugi, mai scrie-ne despre voi

Kay, imi dau si eu cu parerea referitor la unele din intrebarile tale: in primul rand sunt sigura ca Sonia aude cu mersul la boston, trebuie sa planifici bine lucrurile. ai ales deja un spital? in leg cu coastele soniutei, cred ca e posibil sa nu se mai vada asa evazate cand mai creste. sa stii ca nici calin nu vorbeste inca, zice doar da si ta-ta, dar fara adresa. eu cred ca e ok sa o scoti din casa doar seara, asa il scot si eu pe c. eventual, daca poti, ai putea sa mai tragi o fuga la munte... are voie sonia? si eu zic ca poti sa incepi sa nu mai sterilizezi biberoanele, trebuie sa inceapa si soni sa faca anticorpi calin doarme noaptea cam 11 ore si ziua cam 2. aerul conditionat si curentul sunt ok cred, daca o obisnuiesi putin cate putin. bravo pentru ridicat in picioruse

gravi, merci de raspuns, nici eu nu l-am dat cu nimic la bubite si au cam trecut, a ramas ceva ca o spuzeala usoara care nu-mi place, sper sa treaca si ea. ai reusit sa-ti recuperezi banii pe analizele alea?

tudorcatalin, s-a mai vindecat rana piicului de la cap?

vali, ce frumusel s-a facut andrei, doamne cat de fain ca vedeti marea in fiecare zi spor la bebe 2

jollyies, interesanta viata aveti voi acolo in australia. mai povesteste-ne despre voi

elteka, am ras cu lacrimi la povestirile despre nazdravanul elias, ca de obicei si calin impinge fatza cu mana, sau mai bine zis trage ca sa te uiti la el daca e uiti in alta parte wow, cred ca la helsinki e de mine, ca eu nu suport intunericul. daca ar fi mereu lumina as fi grozav de fericita

an@, felicitari pentru primii pasi ai anei!

mica, la multi ani! cu intarziere, sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele

monytza, ce fetita nazdravana ai cum a fost licenta?

carmen_so, ma bucur ca mai scrii

miniuta, felicitari pentru primii pasi ai lui david! eu am observat ca daca altcineva il adoarme pe pitic, accepta si un al ritual decat cel cu care l-am obisnuit eu (adica titi ) calin e tare tiparus (adica tipa mult si tare, ma innebuneste), eu ii zic sa taca, dar cererile legate de ce nu are voie nu le asculta

chris27, ma bucur foarte mult de vestile bune si ca ai reusit sa pleci la munte

carstea, felicitari pentru primii pasi ai lui rares!

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

DOXINU, si noi ne luptam cu mucisorii acum. Speram sa scapam repede. Multa sanatate lui Stefan.

KAY, si Miruna ma ignora cateodata cand o strig...mai ales daca ea face ceva in momentul ala. Multa sanatate si Soniei.

RALUCA, ai ajuns in JP? Cum a suportat Maria zborul?

ELTEKA, multumim ca te-ai uitat la pozicile noastre...si daca la voi zici ca e prea frig te asteptam in JP ;).

ANGELA, ce mai faceti? CUm e Nicole?

Mergi la inceput

Asa e, are aerul meu, dar pentru moment seamana mult cu David. dar ce conteaza cu cine seamana nu? Sanatos si norocos sa fie.
Eu ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru minunea ce mi-a dat-o. Uneori ma apuca plasul uitandu-ma la el(mai ales cand doarme).
Am trecut prin f. multe, ca multe dintre noi. Si in nebunia mea caracteristica mai vreau un bebe.
Jacob are un suflet de aur...se duce la copii straini si ii ia in brate si ii pupa, face semn cu mana la toata lumea care se uita la el, iar pe noi acasa ne pupa, ne mangaie, este asa de dragastos...
Cred ca ar fi un frate pe cinste.
Acum sa ba mai spun cate ceva despre mine.
Mi-am deschis un mic business in ceva care aici se cauta si este f. apreciat. Teatru de papusi. Eu am lucrat prin liceu un an la un teatru de papusi in Bucuresti, si cine ar fi crezut ca dupa 15 ani o sa imi vina idea sa fac eu pe cont propriu.
Dar..asa a fost sa fie, mai mult de nevoie de bani. Este f. f. greu sa ne descurcam dintr-un singur salariu.
Mi-am cumparat scena portabila, si papusi mari(de marimea unui copil de un an) si fac tot felul de spectacle mai ales pt. zile de nastere, dar ma duc si pe la gradinite. Am inceput in aprilie, deci e f. nou. Nu stiu daca o sa iasa, dar macar fac ceva care imi place si I do the best I can.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ARTHURANA, e super ideea. Mult succes iti doresc. Asteptam vesti si pozici in continuare.

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb ceva. M-am uitat online pe niste site-uri romanesti de jucarii si de haine. E socant ce preturi sunt. Asa sunt si in magazine sau numai online?

Mergi la inceput