***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***
Raspunsuri - Pagina 5
chris27 spune:
Multumesc din tot sufletul,An@!Stiu c-ai avut mult de furca cu mine!....(am innebunit-o pe Ana pe privat)...Innebunit-o ...e putin spus...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui chris27
Multumesc din tot sufletul,An@!Stiu c-ai avut mult de furca cu mine!....(am innebunit-o pe Ana pe privat)...Innebunit-o ...e putin spus...
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
ma bucur ca te-am putut ajuta. Nu m-ai innebunit deloc.
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Chris, ce copii frumosi ai! Sa va traiasca si sa mai faceti unul !
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
chris27 spune:
Stiti cine sunt doamnele mai in varsta din poze?Mama si soacra...Impreuna am plecat pe trasee de munte...corturile le-am lasat in poiana pelegii...mancarea a fost la ceaun si hrana rece...Dar eu,asa prapastii n-am vazut in viata mea...Pe langa faptul ca te catarai numai pe pietre,erau niste hauri in jurul tau...Albert m-a scos din minti,m-a traumatizat psihic...se smucea cateodata din maiinile mele ca el vrea singur...pur si simplu imi facea greutati...Unde sa-i dai independenta unui pusti de 6 ani acolo?Oricum a fost un viteaz...A rezistat pe picioarele lui pe un traseu de 3 0re dus(catarat,nu gluma...a adormit sus langa lac,pe iarba)si 2 ore coborare grea,pana la cort...Am spus"da mana la mama"cred ca de o mie de ori...azi nu mai vreau sa aud nimic legat de maiini!!!!!!!Fac alergie!Nici pupaza n-a fost cuminte!s-a obisnuit "in gat"la taica-su...si dupa atatea ore,cand a dat-o jos...nu te mai puteai intelege cu ea!...I-a placut la inaltime,printre jnepeni si mai apoi...pe culmi!...Socrela n-a mai putut!...Pacat ca am doar poze in album foto(de-acuma cativa ani)!...v-as fi aratat-o acum 5 ani,pe varful Papusa!zice ca acolo si-a vazut moartea cu ochii...oricum...ii fata faiina!Ar fi fost pacat!
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
tudorcatalin spune:
Arcadia, merci pentru intrebare,da, s-a mai vindecat, ii cade coaja, se face alta la loc, se inchide putin cate putin, cred ca nu-i ramane semn, Doamne ajuta!
Doxinu, altceva nu stiu sa-ti recomand inafara de batista bebelusului.Decat sa-l traumatizezi, mai bine bine incerca alta solutie., sa se faca bine mai repede
Chris am vazut pozele, initial am crezut ca n-ati luat si pe cea mica dupa voi, dar am vazut-o si pe ea. nici nu mi-am dat seama ca esti cu mama si cu socrela.Ce curaj ati avut cu doi copii dupa voi....
Arthurana, am vazut pozele, ce baietel frumos ai, super ideea cu teatrul de papusi
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
doxinu spune:
fetele STEFAN este muuuult mai bine!Mai avem ceva mucisori dar "subtire".A dormit destul de bine noaptea trecuta,adica nu s-a tezit decat de 2 ori din cauza mucisorilor.Bine ca ii place sa-i pun spray in nas.Rade de lesina si apoi vine sa-mi puna si el mieAcum dorme de la 3:20 si deja imi este dor de el!
Chris frumoasa vacanta si ati avut curaj sa luati si fetele,bravo!
An@ daca te refereai la cartile pe care i le-am trimis lui KID SI oANEI TI LE TRIMIT SI TIE NUMA' SA-MI DAI ADRESA DE MAIL
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Arthurana spune:
Fetelor,
Multumesc mult de complimente.
Graviduta, in prima poza de care intrebi este intr-un muzeu pentru copii si este o bucatarie de jucarie.
A doua poza este la sinagoga unde suntem membri, si era un bal mascat. Noi am fost vampiri made in Transilvania.
Mai pun poze imediat.
Pupici
Arthurana spune:
Astazi am avut un puppet show la ziua unui copil de doi ani. Au fost 15 invitati, si au facut totul la piscina complexului.
A fost un spectacol reusit. Mama baietelului a facut poze si mi-a promis ca mi le trimite pe mail. O sa le pun pe net imediat ce le primesc.
Jacob a fost prima oara la o cresa. Am avut mari emotii..asa e prima oara. Nu a dormit nimeni toata noaptea inclusiv el care s-a foit ore intregi. Cred ca ne-a simtit anxietatea.
A fost cumintel, singura data cand a plans a fost cand dupa 3 ore de joaca l-au luat de la joaca si au incercat sa-i dea ceva de mancare...dar in rest am fost multumita.
Am cumparat un pachet de ore 30 de ore, si putem sa-l lasam cand avem nevoie. Partea buna este ca sunt 3 educatoare si au tone de jucarii si activitati.
Vineri este aniversarea noastra de casatorie. Cred ca vom merge la un film. Nu am fost de cand avem copilul decat o sigura data cand era mama aici.
doxinu spune:
Arthurana la multi ani pentru vineri asa in caz ca nu mai intri si sa fiu prima.Sa dea DUMNEZEU sa vi se indeplineasca toate dorintele!
P.S. sa ne spui cum ati petrcut
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
Arthurana, grozava idee cu teatrul de papusi! iar faptul ca iti place e cel mai important. abia astept sa vad pozele ce bine ca in state exista si alte posibilitati sa lasi un bebe mic...la noi cu cresele cam slab..si da, preturile la hainute si jucarii sunt nesimtit de mari.
gravi, multumesc de raspuns aproape au trecut, cred ca erau bubite mici mici ca erau aspre. hai ca mai e un pic pana la vacanta (te incurajez eu, dar cine stie cat mai e? ) adevarul e ca nici eu n-am chef de munca in perioada asta, dar trebuie. sa fie caldura de vina?
chris superba excursie. doamne ce a mai crescut daphne, n-am mai vazut-o de cand era mica.. si albert a crescut si s-a facut frumusel.
an@, vreau si eu te rog frumos cartea lui salome. adresa de mail e la profil. multumesc
doxinu, poti trimite eventual cartile de psihologia copilului pe mailul comun, cred ca mai sunt si alte fete interesate. eu una sunt merci
eu am cumparat niste scutece happy, si pe langa faptul ca au elastic (lucru pe care il tot astept de la pampers si nu se intampla, in timp ce in afara au elastic si sunt de calitate mult mai buna - si ma intreb de ce e asa), nu il strang la picioruse si nu miros a lotiunea aceea groaznica, sunt si sensibil mai ieftine. cred ca raman la happy.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain