***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Chriss27 multumesc mult ptr urari si sa sti ca nici eu nu il voi mai avea niciodata pe al 3 lea.Sa-mi dea DOAMNE DOAMNE putere si sanatate sa pot sa-i cresc pe cei doi ...ca e greu deja incep sa-mi d-au seama cat de greu e dar.....sper sa reusesc si sa fac fata.
Eu 5 ani la rand m-am rugat sa am si eu macar un puiut si uite acum am 2 si sunt fericita .Multumesc inca o data ptr urari.

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Cum a fost?ti-a fost greu?Mamaaaaaa....de caND TE PANDESC...sa pierd eu si ga;erie si...tot?!?Da' stii cum te pup mamicooo?Tare,tare!!!!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ali25 io te-am vazut de dimineatza in lista de bb2. Cum se numeste fratiorul de Darius?

Salutare fetelor, is in urma cu tot..
An & Ella, care ma intreba odata, nu am ajuns anul acesta in bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fratiorul lui Darius se numeste EDUARD -GABRIEL.

VA PUPICESC SI VA MULTUMESC INCA O DATA PTR URARI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Alina sa iti traiasca puiul!
vali, nu am vrut sa te deranjez, mai ales dupa faza de asta iarna cand eu am fost "asa o gazda buna". Referitor la bebe 2, o sa vina el, stai linistita!
Ella, m-am speriat de moarte, efectiv curgea transpiratia pe mine de frica...
Monitza ai fost fff frumoasa! Casa de piatra!
Mai vroiam sa ii sciu cuiva dar nu mai stiu cui...

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mami de Ana daca mai citesti pana plec eu maine dimineata, cand ai fost ultima data la Palicari, i-ai dat ceva dansei sau ai platit numai consultatia?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Alina felicitari! Sa aiba viata lunga, sa fie sanatos, fericit si norocos!

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina25,
Felicitari! esti asa curajoasa; sa si puterea sa te descurci cu amandoi.
te-am vazut la intalnirea capsunicilor, erai asa radioasa, mi-ai adus aminte de mine cand eram insarcinata.

Ana,
da draga, eu eram la Zara in Munchen, poti fii sigura, dar in acelasi timp eram si in team building cu firma la Moieciu
N-am ajuns pana acum in Munchen, in Frankfurt de cateva ori si alte orasele prin apropiere.

Mary_lou,
felicitari pentru aparat; ai dat bine, atat costa si in bucuresti; noi am dat in Viena mai putin cu 200 eur decat in RO; noi nu i-am luat inca un obiectiv cu zoom mare, iar cel din pachet nu e chiar ce ne trebuie.
Vacanta placuta! sa faceti multe poze, ca doar aveti super aparat!

Gravi,
ce-ai facut cu rezervarea de vacanta?

Didi, inteleg ca ai fost numai la Focsani? ai lipsit mult de pe plantatie.

pepsi, unde esti? te pomenesti ca esti prin Caraibe, asa cum planuiai...

Elteka, iar ai disparut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

alina, FELICITARI pt bb eduard-gabriel ! sa fie sanatosi amandoi !

liviana, diferenta e ca Bostonul FACE operatie. acu nu zic ca nemtii nu faceau, dar nu fac operatie corectoare. sau poate fac. da ma rog, ideea e ca la Boston au zis ca ei pot face o operatie care ar fi putin mai usoara decat optiunile de la Munchen. si cu un outcome mai bun. e ami aproape de anatomia normala si se ajunge la asta ami simplu. te-am bagat in ceata de tot, nu? adevarul e ca si eu sunt cam in ceata... astept. asta pot face. sa astept.

e2
ella, da vad ca te clonasi... si la munchen si la moeciu... da te "clonifici" spre locuri frumoase, bun asa ! sa stii ca de cand te-am vazut pe elefant tot ma visez calare ca regele junglei... vreau si eu un elefant ! am adaugat pe lista mea de animale mut have, pe langa morsa, foca, pinguin, acu e si un elefant ! asa ca de ziua mea faceti cheta sa-mi luati unu dintre astea. si o casa unde sa-pl tin !

hai ca aberez rau.

azi i-am facut vaccinurile de 1 an si ultima doza de prevenar Soniei (evident) si a fost si ziua fratelui meu si am petrecut in familie contra cronometru ca fi`mii ii era somn. maine ma duc la notar, mi-e tare frica. mie nu-mi plac treburile astea, ma inhiba si ma intristeaza. da trece repede. sper. va anunt ce am facut.

stau si ma gandesc cum o sa fac rost de banii pt op. dar, inca nu am nici un raspuns legat de bani de la americani, asa ca n-am pt ce sa-mi fac griji.

va pup si va doresc o noapte buna. si fara colici/ dintuci pt ALINA !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
citat din mesajul lui Madi

Mami de Ana daca mai citesti pana plec eu maine dimineata, cand ai fost ultima data la Palicari, i-ai dat ceva dansei sau ai platit numai consultatia?!

Asa creste Ana

Nu i-am dat nimic, am platit doar consultatia, ca e clinica particulara, dar ma duc si eu marti si ma gandeam macar un buchet de flori sa-i duc, ca tare draguta e! am tot sunat-o zilele astea cat a fost Ana bolnava si mereu mi-a raspuns si mi-a spus ce sa fac, si m-a linistit. Ca "dr" de pe salvare (mentionez de la clinica particulara unde am abon) i-a prescris un spray care nu se recomanda la copii sub 3 ani si doza de adult. Noroc ca am citit prospectul inainte...

Succes maine, Madi, si sa ne spui ce-ti zice! Apropos mi-a spus ca pot sa-i dau crema de zahar ars!

Didialex, bine ai revenit!! Vesti bune?(ca erai cam suparata cand ai plecat...). Cum s-au simtit baietii in Ro?

Mai raspund si maine ca acu' sunt terminata. Sa aveti o noapte usoara!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput