***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Salutare,salutare

Se vede ca e perioada de vacante pt ca e lume putina pe aici pe plantatie.

Kay,
multa sanatate si din partea noastra Sosonicii tale si multi pupici din partea lui PatrickSa se faca bine,bine si sa veniti cu vesti minunate din Boston.

Ella,
f frumoase pozele tale din concediu,mi-au placut atat de mult incat mi-am comandat si eu un aparat canon 450 D.Am luat cu obiectiv de 18 si card de 4GB si am dat 32 mil,al tau cat a costat,am dat cumva prea mult?
Sper sa faca poze faine,inca nu am avut timp sa-l butonez dar sper sa nu fie prea complicat.
Plecam pe 24 iulie in concediu,dar noi plecam in formula completa pt ca nu avem cum sa plecam fara Paty,mergem mai intai la Bilbao cateva zile la ai mei ,de acolo am inchiriat de pe net o masina si plecam la Madrid cateva zile,apoi in Prtugalia la Algarve 3 zile,apoi Lisabona 3 zile,Porto...mai multe destinatii alese de noi care stim ca sunt f frumoase,ajungem si la Gibraltar.Nu e la fel ca atunci cand eram doar noi doi dar cu siguranta ne vom simti f bine,Paty in concedii e f fericit ca e tati cu el toata ziua si-i face toate nebuniile.Avem 3 saptamani de distracie,speram sa fie bine si sa nu aiba Paty problemute de sanatate.

In rest,ce sa va zic,e un nazdravan de copil,nu sta locului o clipa(nu stiu ce o sa ne facem cu el in avion),se plictiseste f repede,se enerveaza daca nu-i dau ceva si se arunca spre mine sa ma muste,cum nu are voie sa puna mana pe ceva incepe sa tipe si nu se opreste pana nu cedezi Merge singur dar afara il mai tin pt ca incepe sa alerge si mai cade si mie teama sa nu se loveasca mai rau,nu mananca masa de pranz decat daca-i distrag atentia cu altceva de fiecare data,stie foarte multe lucruri,nu-i place la plaja si desi avem plaja in spatele blocului am fost de 3 ori pt ca incepe sa tipe si trebuie sa plecam acasa,daca gaseste usa deschisa la baie se furiseaza si incearca sa bage mainile in wc,a stricat pana acum 3 mobile,nu stiu cum a reusit.....si multe altele.Am incercat sa-llas cu o prietena care sta cu noi in bloc si pe care o stie de mic dar a plans si m-a cautat prin casa pana am venit.

A intrebat cineva de calma baby,se gaseste siropul la toate farmaciile din Cta,eu am luat pana acum de vreo 3 ori de la farmacii diferite.

Fetelor,am si eu o intrebare pt ca sunt nedumerita,acum 3 zile abia am facut vaccinul de 1 an pt ca am fost cu pojarelul si l-am amanat si a doua zi Paty avea piciorusul f umflat,rosu si cald in locul intepaturii,am incercat sa-i tin comprese dar nu am nici o sansa ca nu sta,fuge si trage de ea.
Ne-a mai zis dr ca pt vaccinul de 1 an si o luna daca il facem mi-l da gratuit ca de luna asta este gratuit dar eu pe toate le-am cumparat pana acum de ce trebuie sa-l fac pe acesta gratuit daca eu nu vreau?

Va pupam si va dorim o vara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

lala, fetele au ajutat deja ! multumesc mamicilor de capsunici !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, privind doar partea buna a deplasarii tale, ia zi-ne ce cumparaturi ai facut acolo? Asta asa ca sa ne delectam cu cititul.
Mary_Lou, concediu placut si fara incidente! Cu siguranta va fi unul interesant. Cat priveste manifestarile lui Paty, nu sunt f diferite de ale capsuneilor. Toti au nervisori si isi exprima cum pot personalitatea. Cat priveste vaccinul, important e sa urmezi schema recomandata de dr. Noi la un 1 an am facut de ex Infanrix, care e rapel la cel de 2 luni. Cel de 1 an si 1 luna e ROR-ul care e obligatoriu. Nu stiu care e mai bun: cel gratis sau cel contra cost. Cred ca pediatrul te poate lamuri mai bine.
Kay, spune-mi te rog, ce pot face in plus doctorii din Boston fata de cei din Germania? (foloseste limbaj non-medical pls ca sa pricep si eu)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Pentru mamicile care doresc sa prajitureasca pentru capsunici si nu numai, cautand o reteta cat mai naturala si dietetica, am dat de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18937/Prajitura-cu-capsuni/" target="_blank">RETETA asta de prajitura de fructe. Am incercat-o (eu am facut-o cu visine) si mi-a iesit foarte buna. Daca respectati intru totul ce scrie acolo (cu exceptia cantitatii de zahar - va recomand sa folositi mai putin, altfel iese prea dulce pentru capsunele) nu are cum sa nu va iasa.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Madi, multumim pt reteta. Dupa cum arata, nu este cumva aceeasi cu faimoasa praji cu visine care e atat de racorosa vara? (personal n-am facut-o pana acum, de asta nu-i cunosc reteta, insa mama mea o face si ii iese f buna)

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui lbelciug

Madi, multumim pt reteta. Dupa cum arata, nu este cumva aceeasi cu faimoasa praji cu visine care e atat de racorosa vara? (personal n-am facut-o pana acum, de asta nu-i cunosc reteta, insa mama mea o face si ii iese f buna)

PICATURI DE VARA

Liviana este o versiune a clasicului pandispan cu fructe, doar ca aceasta reteta nu contine nici ulei, nici praf de copt. Eu de aceea am si facut-o ca mi s-a parut mai naturala: doar apa,zahar oua si faina. E f usor de facut (zic eu care nu sunt prea priceputa intr-ale prajiturilor) si iese si gustoasa!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ioana, e din Edera, film italian, a rulat prin 90 si ceva.
Mihamora, nici Mara nu merge singura. Merge doar putin si sustinuta. E cam lenesa.
Monytza, casa de piatra!
Kay, facem deja caiet de sarcini pt licitatie? Cine da mai mult... Multa bafta la Boston!

quote:
citat din mesajul lui An@
Ella ! Apropos, in we am fost la Munchen si intr-un magazin Zara era o tipa care semana perfect cu tine...m-am tot invartit pe langa ea..."o fii,n-o fii..??". Nu erai tu, nu-i asa?
mami de Ana (22 mai 2007)

Trebuia sa o tragi de maneca si sa-i spui: "Ce faci, draga, inseli LR cu Zara?"
Madi, si eu am facut de ziua Marei un tort de mere cu blat de pandispan cu aprox aceleasi ingrediente, cu exceptia fructelor. A iesit f bun, mai ales ca marul e f racoritor in aluat.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare dragi mamici,
Eu v-am tot citit din umbra dar de scris mai putintel iar ultimul capitol l-am cam pirdut complet.
Am intrat pe fuga sa va spun ca s-a nascut si cel de-al doilea bebelus al meu.Pe data de 11.07.2008 am nascut tot prin cezariana un baietel de 3460 g si 54 cm.Acum suntem acasa si suntem bine.
Va pupicesc si va doresc numai bine si multa sanatate la capsunei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Alina 25...cat am umblat eu dupa tine1!...Sa vii sa spui asa ceva...eu care voiam sa te felicit prima!Sa-ti traiasca bebele,sa te bucuri alaturi de el ....sa fii fericita!Offf ...de cand te pandeam si...mi-ai scapat!Pe la cate odisee...Sa fii sanatoasa si fericita cu puiutii tai!...Si eu am visat azi noapte ca aveam test pozitiv pt al trielea si...dimineata nimeni nu se mai intelegea cu mine,asa o stare de nervi aveam.!..Eu n-o sa-l am niciodata pe al trielea...Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!frumos e sigur...cu asemenea mamica!!!!bravo...nota 10 cui felicitari!!!!!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput