***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara!

Stiu ca ultimul meu mesaj a fost plin de suparare dar mesajele voastre mi-au facut tare bine si sut din nou optimista si increzatoare in Dumnezeu - o sa fac si bb2 cand o sa vrea Dumnezeu.
Multumesc pentru mesajele de incurajare, Doxinu, tudorcatalin, Carmen_So

doxinu, distractie placuta in vacanta!

chiqui, ai fost la mare si nu ai dat nici un semn? Acum am citit de termometrul spart. Sper sa fie bine si sa nu fii inghitit mercur. Doamne fereste!

Madi, frumoase pozele din Grecia, dar prea putine cu voi

Oana, am trimis si eu la cunoscuti povestea lui Silviu

Motannel, o sa ma interesez la farmacii de CalmaBaby (daca nu e prea tarziu) Poate ne si intalnim cand vii la mare. Domnisoara Teodora e o scumpa!

Monytza, ai fost o mireasa superba! Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra!

Va pup!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Oana, sa de Dumnezeu sa fie bine pentru Soniuta iubita!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,
ce veste buna cu Bostonul; da-ne mai multe detalii; ma bucur tare mult pentru Sonia.
Nu mi-ai spus ce-ai rezolvat cu succesiunea.

Monytza, iti urez si eu CASA DE PIATRA!, sa aveti multa rabdare unul cu altul si sa fiti asa fericiti si la nunta de argint.

Ana, vai da ce paracioasa esti; ma cacai sa dau o comanda LR de vreo 2 saptamani si azi m-am hotarat in sfarsit da n-a mers site-ul toata ziua.

vali, nu fii trista, copiii sunt minuni de Sus, nu vin cand vrem noi...

Chiqui, cred ca te-ai speriat rau...

Am vazut si eu poze de Madi, Motanel si Monitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumim de incurajari !!!

Monytza, casa de piatra !!!

ella, prima infatisare e vineri... sa vezi show ca eu ma duc cu avocatul. o sa le pice fetele, dar asta e. nu ma pricep, nu inteleg o boaba, asa ca decat sa-i tin 5 ore acolo pana inteleg eu, mai bine o rezolvam asa si gata !

cat despre boston, va dau mesajul primit azi :

I received copies of the medical summaries as well as cardiac catheterization and echocardiograms done in Munich on your daughter. From the history, it appears that your daughter was born with a diagnosis of corrected transposition and pulmonary atresia and had a shunt placed early in infancy. More recently, she has had an additional shunt placed to provide more pulmonary blood flow in an effort to palliate her current condition pending future reparative surgery. It appears that she has tolerated both of these previous operations well and is currently quite stable.

I reviewed the catheterization and echocardiogram and I am partly in agreement with the diagnosis although not entirely. Your daughter has what is more commonly termed as ‘isolated ventricular inversion’ where the normal connections of the atria or upper chambers to the ventricles are inverted. Thus, the right atrium is connected to the left ventricle and correspondingly the left atrium is connected to the right ventricle. Unlike corrective transposition, your daughters left ventricle is connected to the aorta and she has pulmonary atresia so that the right ventricle must empty through the VSD also into the aorta. While this may seem like a technical difference, in fact it makes a reparative procedure somewhat easier to perform since the anatomy is substantially closer to normal. In addition, she has good function of both ventricles and both inlet valves. She has good size pulmonary arteries as well.

Based on these findings, our recommendation would be that your daughter undergo complete repair with closure of the ventricular septal defect, takedown of her previous shunts and insertion of a new connection between the right ventricle and the pulmonary arteries. The new connection would most likely be a human artery with a valve, a homograft, which would serve as the new outflow for the right ventricle. In general, babies with this kind of anatomy and with this type of procedure do quite well, particularly if they are beyond the newborn age. Your daughter, being eleven months, would be considered a good candidate for such a procedure. More importantly, both ventricles are of normal size and therefore a Fontan type of single ventricle management would not be necessary, and a two-ventricle repair is always preferable to a Fontan operation if it can be achieved. As far as the timing of such a procedure, since she is doing well, this can be done electively within the next few months as long as she tolerates her new shunt well and has no other problems.

I hope this information is helpful and if you have any further questions, please don’t hesitate to contact me.

Sincerely,

Pedro J. del Nido, MD
Chairman
William E. Ladd Professor of Child Surgery
Department of Cardiac Surgery
Children's Hospital Boston
www.childrenshospital.org/cardiovascular

I loooove this guy ! e mexican, dar vorbeste o engleza absolut impecabila. e chirurg sef si sef de catedra la Harvard. e cel mai bun chirurg cardio-vascular pediatric din lume ! si eu il iubesc de nu mai pot ! cum sa nu-l iubesti cand iti spune asa ceva?

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

[re]Kay[/red] ma bucur din suflet pentru vestea ce ati primit!!! Sa va pazeasca Bunul Dumnezeu si sa va ajute sa treceti cu bine prin incercarea asta!!!Multa sanatate puiutului tau drag!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Kay, Doamne ajuta!

Monytza, casa de piatra!! Ai fost o mireasa frumoasa! De "domnisoare de onoare" nu mai vorbesc...

Mihamora, multumim! Acum astept sa-i revina pofta de mancare, aia care era....dar sa fie.

Ella ! Apropos, in we am fost la Munchen si intr-un magazin Zara era o tipa care semana perfect cu tine...m-am tot invartit pe langa ea..."o fii,n-o fii..??". Nu erai tu, nu-i asa?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ana, sa stii ca si eu am vazut-o pe Kirstin Dunst la Munchen, tot prin fata mag Zara... ce mai face M? a intrebat de noi?

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kay

Ana, sa stii ca si eu am vazut-o pe Kirstin Dunst la Munchen, tot prin fata mag Zara... ce mai face M? a intrebat de noi?

Sonia

www.helpsonia.com

Daaa, M o asteapta pe Sonia sa manance un Schweinhaxe (ciolan de porc imeeeeens) si sa bea o halba maaaaaare de bere si sa manance o inghetata d-aia de-a lor imensa!!
Aaaaa, si bineinteles sa se plimbe prin Gradina Engleza cu un nemtalau blond de mana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

KAY, ce vesti minunate! Sa va ajute D-zeu si acolo! Cand plecati? Banuti aveti pt interventia de acolo?
An@, tu ai fost doar in w-e la Munchen? Credeam ca v-ati distrat mai multe zile pe acolo. Ai fost fara Ana, nu? Poze ne arati?
Mica, unde ai disparut? Hai mai zi-ne ceva despre printesa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lbelciug

KAY, ce vesti minunate! Sa va ajute D-zeu si acolo! Cand plecati? Banuti aveti pt interventia de acolo?
An@, tu ai fost doar in w-e la Munchen? Credeam ca v-ati distrat mai multe zile pe acolo. Ai fost fara Ana, nu? Poze ne arati?
Mica, unde ai disparut? Hai mai zi-ne ceva despre printesa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Liviana, am fost de vineri pana duminica seara.
Vineri cum am aterizat m-am si dus la shopping ca sotu' era in meetinguri si ma plictiseam singura. Am avut noroc ca hotelul era fix in centru, la primarie, unde sunt magazine garla. Si bine am facut ca m-am dus de vineri ca sambata deja magazinele erau "devastate" (de, reduceri babane).
Era asa haios la cabinele de proba: o gramada de carucioare cu copii, care tipau fiecare dupa ma-sa, mai iesea cate una pe jumatate dezbracata sa bage o suzeta, un biberon,...

Duminica ne-am plimbat prin gradina engleza, mai mult pe ploaie, cu sosonii musting de apa. Dar nu prea mi-a priit ultima parte, ca aflasem ca Ana are febra si abea asteptam sa ma intorc acasa.

Am nimerit in plin festival lesbi, cu concerte cu travestiti si publicul cu manifestari dragastoase explicite (sorry, dar nu sunt deloc open mind in aceasta problema)...

Pozele nu le-am descarcat inca de suparata si obosita ce am fost cu Ana, si nici nu cred ca sunt ff multe, ca, de, ce sa pozezi in magazine . Si totusi a fost un we frumos...

Mergi la inceput