***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Kay,

Mult noroc puiului tau si fruntea sus. Eu cred ca in strainatate nu promit si nu se apuca de o procedura daca nu sunt convinsi ca va fi o reusita. Dumnezeu va fi cu voi si va va ajuta ca si pana acum. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Arthrana

didi, esti ok?

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ella, draga, frumos Moeciu, dar cum te stiu "shopping-alcoolica", sigur ti-ar fi placut cu mainele pana la coate in bluzitele Zara.

Liviana, mi-am cumparat mai mult bluze/camasi pt birou, ca de cand am nascut eram cam deficitara la capitolul asta, am scapat o tzara in balarii (a se citi gaura in buget) pt un costum business de la Esprit super finut, dar care nu era la reduceri. Nu m-am bagat la fuste, pantaloni ca io cu nemtoaicele nu ne potrivim la dimensiuni si conformatie , nici incaltari masura 35-36 nu prea au, dar duminica cand am stat o zi intreaga uda la picioare, mi-as fi luat si masura 38 dar era inchis peste tot, noroc ca si-a cumparat sotu' un top de 20 de perechi de sosete si imi puneam cate 2 perechi sa nu mai simt umezeala asa rau...bineinteles ca i-am luat Anei body-uri si altele cu 3-5 eur/buc, plus ceva jucarii de la Fisher price, cateva modele de masinute, ca mai nou asta e pasiunea ei . Sotu' si-a luat si el un costum si cateva tricouri (ca sa nu ziceti ca e oropsit si doar eu m-am intzolit).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Iuliabraila - sanatate lui Florin!

Monytza - foarte frumoasa mireasa si printesica mica Casa de piatra!

Kay - Ma bucur pentru reusita cu Boston-ul, multa bafta!

Vali - nu mai fi trista , ca bebe o sa vina atunci cand trebuie

Mary lou - va doresc o vacanta minunata!La ce ora e avionul? La noi s-a nimerit sa fie seara si copilul a dormit aproape tot drumul.

Madi - multumim pentru reteta.

Graviduta - multumesc mult pentru raspuns

Alina25 - mii de felicitari!!! Sa-ti traiasca micutul Eduard si sa fie sanatos! Cum la primit Darius pe fratiorul lui?

An@ - sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat si Ana la fel.

Toate fetele care ati intarcat, ati luat pastile?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Buna ziua, fetelor,

Nu am mai intrat de multisor pe forum. Munca multa si doi cupii nebuni. Intrebare: nu stiu daca s-a vb pe aici despre dintishori, dar noi avem cam multi si ne cam ingrijoram. Adik avem toti dintii pana acum, plus vreo trei masele iar nervii sunt pe masura. Problema mea e alta. Omuletul e tare nervos si ma musca de imi sar ochii din cap cand papa tzitzi, asa ca sunt decisa sa il intarc in maximum doua saptamani. Am mai avut eu mici tentative, dar nu am reusit sa il potolim, intra in convulsii fara tzitzi, plange, urla si nu te poti intelege deloc cu el pana nu isi ia portia. Eu lucrez cu hopuri, asa ca reusesc sa ii dau dimineata, pe timp de zi si seara, dar omul ar sta toata nopticica cu boticul la mami. Si sunt la capatul puterilor. CUM FAC, va rog sa imi dati un sfat cum ati reusit voi sa lecuiti bebeii de tzitzi, pliizzz!!!

Miki, Pitzy (18 februarie 2003) si Cezar (2 mai 2007)

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mihamora
An@ - sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat si Ana la fel.

Toate fetele care ati intarcat, ati luat pastile?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Multumesc!

Io nu am luat pastile, pt ca si-a redus treptat suptul, de la 2-3 ori pe zi, ajunsese doar o data pe zi, deci nu prea mai aveam lapte si totul a fost treptat, pana intr-o zi cand nu a vrut sa mai suga deloc...vreo 2 zile am simtit sanii tensionati si am stors putin cu mana cat sa nu mai simt tensiune si pe urma nu a mai fost nevoie. Acum depinde la voi cum este :cat de des suge, daca mai ai lapte mult...se pot lua si pastile, dar am uitat cum se numesc.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tincutza

Buna ziua, fetelor,

Nu am mai intrat de multisor pe forum. Munca multa si doi cupii nebuni. Intrebare: nu stiu daca s-a vb pe aici despre dintishori, dar noi avem cam multi si ne cam ingrijoram. Adik avem toti dintii pana acum, plus vreo trei masele iar nervii sunt pe masura. Problema mea e alta. Omuletul e tare nervos si ma musca de imi sar ochii din cap cand papa tzitzi, asa ca sunt decisa sa il intarc in maximum doua saptamani. Am mai avut eu mici tentative, dar nu am reusit sa il potolim, intra in convulsii fara tzitzi, plange, urla si nu te poti intelege deloc cu el pana nu isi ia portia. Eu lucrez cu hopuri, asa ca reusesc sa ii dau dimineata, pe timp de zi si seara, dar omul ar sta toata nopticica cu boticul la mami. Si sunt la capatul puterilor. CUM FAC, va rog sa imi dati un sfat cum ati reusit voi sa lecuiti bebeii de tzitzi, pliizzz!!!

Miki, Pitzy (18 februarie 2003) si Cezar (2 mai 2007)

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/

Aoleuuuu, saraca de tine! n-am trecut prin asta, dar a povestit un coleg cu s-a intarcat fi-su: l-a luat sa doarma cu el separat de maica-sa vreo sapt. La fel, ff nervos, a urlat, i-a dat picioare in burta, cap noaptea cand il apuca pofta de supt (copilu' lu' ta-su, nu invers, Doamne fereste!). Nu stiu ce sa zic...intreaba si la "Parintii intreaba..", poate afli mai multe sfaturi/metode...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Madi, merci pt explicatiile cu reteta.
alina25, FELICITARI pt nasterea lui BB2, EDUARD-GABRIEL! Sanatate multa la amandoi si laptic mult tie. Cine te ajuta cu copiii?
Chris27, te inteleg, si pt mine cel mai mare cosmar noaptea e ca sunt din nou gravida! Eu nu vreau sa fac intrerupere de sarcina, dar nici BB3 nu imi mai trebuie.
Kay, am inteles. Daca e mai eficienta interventia la Boston, atunci go for it! Tinem pumnii in continuare.
An@, confirm si eu: Hexoral se da la copii mai mari (peste 3 ani parca). Sa stapaniti sanatosi hainutele si Ana sa se bucure de jucarii! Tu ai inceput serviciul?
DidiAlex, welcome back - esti ok?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Domnitzelor,

io tot nu apuc sa citesc dar mi-am adus aminte de ceva si trebe sa va comunic.

Cumnata mea are 7-8 cutii de lapte Humana 2, 1500g cutia, trimis de mine evident prin primavara acestui an. Si, ea isi alapteaza odorul (22.02.2007) asa ca ramane cu laptele si ar fi pacat. Parca am platit cutia 12,45E. Daca sunteti interesate va las numarul ei de telefon. Ea locuieste in focsani dar vine des in bucuresti. un PM ca is uituca :)

Lavini, Tamara a scris despre o bona si o contactase Gravi.

Elteka, 23,24 la picior la 2 ani.

Kay, sa fie intr-un ceas bun cu Bostonul

Mihamora o sa mearga el, nu o sa il mai poti opri. Nu trebe sa iei pastile. Io nu am luat nici la unu.

Miniuta, ne mai scrii ceva, precum Vitoria Lipan, sa nu iti zic de visele..

Liv, nu am fost in bucuresti. Frumoase pozele de la motz si mare.

Adinell, Tu ce mai faci? ti-am citit postarea de la Credintze

Am vazut poze de Ella, toate 376 parca de pe ambele link-uri, (am stat la ai mei si la plecare la socri, unde au fost baietii 7 zile)
poze de Elteka, de Madi, de Mihamora, de Liv si Kay de Androix si Blog-ul despre Maroc, de Tamara, de Motanell, (cred ca T a ta are 84 nu 74 cm daca-i peste medie) si nu mai stiu ca in viteza totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liv, in regula

An, am probat si io prin Zara dar 36 la 6 E si io is la 38

Mergi la inceput