***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***
Raspunsuri - Pagina 15
Monytza spune:
Sar`na liviana....Da...antonia a fost deliciul petrecerii...Si...la mare...nu pot zice ca a fost chiar honey moon....am fost cu inca un cuplu pe care ii vom nasi in toamna..iar antonia a fost cu noi in primul rand pentru ca voiam tare mult sa o duc la mare pentru aerosoli...si in al doilea rand deoarece chiar daca n`as fi vrut sa o iau n`aveam cu cine sa o las....Honey moon va fi probabil peste vreo 10-15 ani
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
chris27 spune:
Mony...ai fost o mireasa de nota 10!Poza cu tine si fiica voastra in brate:Eu si mama suntem frumoase...e de pus in rama!Casa de piatra,noroc si sa va bucurati de tot ce-i mai frumos pe lume!...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
kay spune:
Chris, ideea e ca teoria e departe de practica ! adica in teorie pot sa faca minuni, dar cu practica stau ma prost. pana la urma cred si incep sa sper chiar!!! ca or sa-i faca univentriculara, ca e cel mai mic au dintre toate. asa cum o fi, o fi. da sa mai scapam odata de griji ca mi s-a luat... eu zic ca generatia cardiopata de acum univentriculara.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
chris27 spune:
Offf,Oana...!Hai sa credem in teorie!...Deodata cu ea...va veni si practica!...Sosonica a facut pasi de urias!Si asta...mereu spre mai bine...Nu are cum sa iasa rau cu atatea ganduri bune,vesnic in paralel ,pe langa voi!suntem atat de multe mamici...si toate ne gandim la voi!...Multa sanatate Soniei!...Oana...iarta-ma!Eu stiu pt ce...
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
kay spune:
Chris, ai telefon? ca eu am minute !!! da-mi de stire si te sun eu !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
chris27 spune:
In seara asta se poate?Al meu e plecat si nu-mi stiu nr!
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
chris27 spune:
Daca ai fix,te sun eu...
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
kay spune:
plecam la boston !!!!
adunati-mi bagajele, incepeti licitatia pt copil ca sa il vand dupa ce-l repar si sa platesc bill-ul !!!
Sonia
www.helpsonia.com
chris27 spune:
Sa fie intr-un ceas bun!..
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
tudorcatalin spune:
Kay , multa sanatate si din partea noastra .
multa sanatate sosonicai , iar voua in afara de toate cele bune , multa si multa rabdare.
din partea noastra multi multi pupici .
Magda mamy de Tudor Catalin
pozeTudor