***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu tot cu refresh-u; la mail sunt... dupa ce mi-a picat omba de la nemti, pe scurt e ca e posibil cel putin teoretic sa i se faca o corectie, si cel mai probail din discutiile cu dr Soniei din ro, o sa fie cea univentriculara... acu astept sa vad ce zic si americanii...

eu ma gandesc ca e mai bine univentricular (eu care respingeam asta fara sa se mai dicute) ca ii mai face doar 2 op toata viata. si complicatii dezvolta in toate tipurile de corectie, asa ca tot aia e... a naibii morfologie... dupa mailuiri intense cu dr nemtii s-a stabilit ca discutam in august, om vedea cum se dezvolta. poate i s-o rasuci inima la loc si i-o creste artera pulmonara ... acum ma duc sa caut info despre TCPC (total cavo-pulmonary anastomosis) sau cum s-o scrie...da suna asa dragut la nemti, e ceva TI-TZI-PI-TZI... chiar am ras cand mi-au zis prima data... mama nebuna ce mi-s...

Chiqui, sper ca e ok livia... si pe-a mea am prins-o ingurcitand terte si le-a eliminat prin voma. cartoane, hartii, etc... sper sa te fi speriat degeaba si acum sa dormiti linistite !

apropos de inghitit chestii nasoale. :

daca inghite bb ceva gen sapun lichid, detergent de vase, ceva care face clabuc, trebuie sa-i dati unt ca sa se unga intestinele si sa iasa mai usor. spalaturile provoaca clabuc ce poate intra in plamani si e nasol rau !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ninutza - ce scumpa e Miruna si ce mare a crescut, deja o trimiteti sa faca cumparaturile

Motanel - ce bine ca ai intrat sa ne mai povestesti despre voi, Teodora e o frumusete, o adevarata domnisoara cu rochite. Concediu placut!

Mami de Ana - multa sanatate micutei.

Tudorcatalin - multa sanatate!

Madi - frumoase pozele.

Chiqui - cum e Livia?

Kay - iti doresc sa primesti raspunsurile pe care ti le doresti. Pupici Soniei, mai povesteste-ne ce nazbatii face.

Toate fetitele capsunici merg singurele?

Dar baietei mai sunt care nu merg inca singurei?

Al meu nu merge singur, se tine de toate si merge sau de degetul meu, dar singur nu are curaj.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Ioana, Madi, Kay, Mihamora deocamdata suntem bine, nu a vomitat nu a fost agitata sau lipsita de vlaga, a fost vioaie ca de obicei. Mai am stresul cu ciobul...sper totusi ca nu a inghitit nimic. Am fost foarte stresata ca uite ce inseamna sa o scap 1 minut din ochi. am fost la baie (de obicei o iau cu mine ca in pat urla) si acum nu am luat-o. Ea colinda peste tot, tzop la sertar si l-a luat exact pe ala vechi pe care nici nu il folosesc.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui chiquitita

Buna fetele!
Ioana, Madi, Kay, Mihamora deocamdata suntem bine, nu a vomitat nu a fost agitata sau lipsita de vlaga, a fost vioaie ca de obicei. Mai am stresul cu ciobul...sper totusi ca nu a inghitit nimic. Am fost foarte stresata ca uite ce inseamna sa o scap 1 minut din ochi. am fost la baie (de obicei o iau cu mine ca in pat urla) si acum nu am luat-o. Ea colinda peste tot, tzop la sertar si l-a luat exact pe ala vechi pe care nici nu il folosesc.

Chiqui si eu zic ca daca ar fi inghitit ceva, ar fi reactionat, ca ma gandesc ca ar fi zgariat-o pe gat si ar fi durut-o apoi la inghitit...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Madi, asa ma consolez si eu: cu mercurul deja i-ar fi fost fff rau pana acum iar cu ciobul s-ar fi zgariat. Sper sa fi avut noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare la gagici!...Am admirat pozele frumoase din Grecia!...Ce mi-as dori si eu asa ceva!...Dar nu se poate anul asta,sigur.Casa ne mananca si nervi si venituri si...mai avem si 2 nunti!...(intrucat nu socializam prea mult si suntem -oarecum-singuratici,treaba cu nuntile e o adevarata bataie de cap.In dulapul meu nu gasesti niciodata astfel de tinute(glumeam cu al meu,ii spuneam ca o sa ma imbrac in rochia mea de mireasa...ca-i singura tinuta pe care o detin)...Al meu uraste costumele.L-am induplecat cu greu,la nunta noastra...Toate petrecerile noastre,inclusiv botezurile copiilor au fost neconventionale.El s-a deghizat in fotograf...Iar acum...am cam dat de belea!!!!!Daphne e bine(din categoria grea,are 10 kg 500...de cate ori trec prin fata ei imi cere mancare-ham,ham...cred ca o inspir!)Albert mai tipa la ea:"da'mai taci o data din gura,cu hamul tau cu tot!!!!!)...Constructia avanseaza...dar prea incet pt nervii mei uzati...Pana la urma am dat dublul sumei pe materiale,mai construim 0 camera si o terasa...sper sa reusim sa izolam exteriorul,iar de incalzit ne vom incalzi la fel si anul asta,cu sobele cizma.(va scriam anul trecut ca as poza nud sa le fac reclama...inca nu am contract).Glumeam,desigur.Deci anul asta voi ramane la fel de supla,voi alerga iarasi de la un etaj la altul sa pun pe foc...Ne-am mai propus o singura iesire anul asta.Ne gandim sa parcurgem Transalpina pe jos...81 km.Este cel mai inalt drum din tara(inainte chiar si de Transfagarasan,o sosea pietruita de nemti,pe care masinile nu au acces...Sper sa mergem prin septembrie,cu tot cu copiii.Chiqui...imi pare rau pt ce ai patit,cred ca n-a inghitit nimc,ai fi vazut urme de sange in caca,Doamne-Fereste!...Si a mea-i tare iute de maiini,daca vreau sa-i iau ceva,fuge cu respectivul obiect...e o adevarata lupta recuperarea lui...Oana...m-am chinuit sa inteleg ceva din ceea ce ai postat...dar nu reusesc...Imi scrii, te rog mai "pe babeste"care e situatia Soniei?Pup inimioara!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

An, sa stii ca si la mine febra a tinut vreo 2 zile.
dupa 2 zile de acalmie, cind totul parea ca intra in normal, inclusiv mincatul, azi a debutat tusea. coapta. deci atentie.
azi ma duc iar la medic sa continuam trat, dar diferit acum.
clar e acelasi lucru ca si la voi. si sigur contagios ca am si eu ceva si mama mea.
sa auzim de bine. o sa iti spun dupa-amiaza ce trat avem in continuare. eu i-am dat preventiv eurespal si amoxicilina, e mai usoara si cu spectru larg. florin raspunde bine ma trat cu asa ceva.
pupam capsuneii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

[Poze nunta(7.06.08) si de la mare]

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
citat din mesajul lui IULIABRAILA

An, sa stii ca si la mine febra a tinut vreo 2 zile.
dupa 2 zile de acalmie, cind totul parea ca intra in normal, inclusiv mincatul, azi a debutat tusea. coapta. deci atentie.
azi ma duc iar la medic sa continuam trat, dar diferit acum.
clar e acelasi lucru ca si la voi. si sigur contagios ca am si eu ceva si mama mea.
sa auzim de bine. o sa iti spun dupa-amiaza ce trat avem in continuare. eu i-am dat preventiv eurespal si amoxicilina, e mai usoara si cu spectru larg. florin raspunde bine ma trat cu asa ceva.
pupam capsuneii.

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Of!
La noi nu a fost cu tuse, doar febra si gura plina de afte.
febra ne-a trecut inca de ieri, ne chinuim cu glicerina, dar incep sa se vada rezultatele, incet, incet incepe sa manance si altceva decat lapte si iaurt.Acum imi doresc sa manance macar ca inainte si promit ca nu ma mai plang niciodata de ea cu mancatul, ca acum am vazut ca se paote si mai rau!

Asaaaaaa, si acum s-o "parasc" pe Ella_74 : stiti de ce nu mai intra pe aici? ca au inceput reducerile la redoute si e "calare" pe cos. Am vazut-o io!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Monytza, ai fost tare frumoasa ca mireasa! Inca o data Casa de Piatra si fericire multa! De Albastrica nu mai vorbesc, cred ca a fost in Top la nunta! Sa inteleg ca in honey-moon ati luat-o si pe ea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput