***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Madi, frumoase poze! Si pretul pt cazare mi se pare f bun. La anul poate luati si fata cu voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui kay

http://silviug.wordpress.com/

va rog eu ajutati-ma sa mediatizez, daca puteti sa trimiteti mail-uri cu link-ul. copilul e grav rau, mai are cateva zile daca nu pleaca in Germania...

MADI, eu ma uit la pozele voastre !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Oana Am trimis linkul la toata lista mea de mess. Si o sa donez si eu ceva banuti.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui lbelciug

Madi, frumoase poze! Si pretul pt cazare mi se pare f bun. La anul poate luati si fata cu voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Liviana conditiile de cazare au fost foarte bune, chiar daca pretul a fost mic. La anul sigur o luam pe Ana cu noi, nici nu se pune problema sa nu, doar ca ne gandeam sa mergem in Turcia.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
citat din mesajul lui Madi

Chiqui chiar ma gandeam ca la pozele Anei mele nu se uita nimeni O sa incarc si cateva poze din Grecia.

Ba eu m-am uitat, e super pitica ta, dar nu prea mai am timp sa postez.
Oana, am trimis si eu in toata firma, cu rugamintea sa ajute si/sau sa trimita mai departe. O sa donez si eu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

He, he !!! sonia are azi 1 an 1 luna 1 saptamana si 1zi !!!

eu nu mai pot. azi am mancat juma de felie de sunca de praga... sunt tare obosita.

grasa a adormit. am cantarit-o azi ca mi se parea ca are o tona... si avea 8.600 gr ! mancase si bause bine de tot...

multumesc fetelor care au preluat link-ul si care au donat.

va si nb !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ninutza, ca vroiam sa te intreb, Mirunica a colorat asa frumos ? in albumul din iunie e poza. ca ma depaseste cu mult ! eu mereu ies din contur...

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

In sfarsiiiiitttt! Va salut cu drag capshunelelor (mamici, domnisoare si domnisori)!

Am reusit sa citesc tot din urma .... greu, dar am reusit ... am recuperat vreo 6-7 capitole ...
Citesc zinic de vreo 3 saptamani, insa Teodora imi umple timpul si v-am ajuns mai greu! Recunosc, voi ramane iarasi in urma zilele urmatoare, caci plecam la mare. Sper sa nu scrieti chiar asa de mult si sa recuperez usor. Oricum ... nu puteam sa plec in concediu fara sa va salut si sa va spun cat de mult mi-ati lipsit. Am citit toate paginile si am vazut toate pozele cu bebei minunati. Nu nominalizez, caci nu are sens ... TOTI sunt extraordinari in egala masura!

Cateva idei ...

Kid, ca te-ai gandit la noi!

Liviana, multumesc frumos pentru tricou! Poti sa-mi spui cam cat a costat msajul la Efosan?

An@, poti, te rog, sa-mi dai pm cu pensiunea din Eforie???

Fetele din Constanta, gasesc Calma Baby la vreo farmacie? In Suceava nu exista, iar sticla pe care o aveam de la Bucuresti se termina. Asteptam sa ne rasara o masea si ma ajuta mult acest sirop in starile de nervozitate ale Teodorei.

Despre noi .... Teodora e o nazdravana ... la controlul de 1 an avea 8,900kg si 74cm. Dr zice ca e mai inalta decat alti copii de varsta ei, insa greutatea e la limita inferioara! De aceea nici nu prea o cantaresc ... atata vreme cat e vesela, sprintena si poznasa ... o consider sanatoasa. Nici nu ar avea cum sa fie mai grasa caci e energica si activa, dar si tare mofturoasa la mancare ... papa bine fructe, iaurt si branzica de vaci, insa la carne, legume si ou ... e scandal ... mananca doar cu circ, poezii, cantecele, dar cel mai bine pacalita cu "jucarii" noi (ii dau tot felul de ustensile - ruleta, lanterna, sita ... ea se concentreaza asupra lor si deschide gurita inconstient. Nu prea mult ca n-ar avea farmec masa daca n-ar dura o ora!!!!!!!)

Despre vaccin ... am refuzat ROR-ul ... ma mai gandesc la el ... pe mine mai mult deact spaima autismului ma enerveaza faptul ca vaccinarea trebuie repetata din 7 in 7 ani si nu da imunizare pe viata ...

Despre programul nostru ... slava Domnului, Teodora doarme bine ... de pe la 22.30 pana pe la 6 fara intrerupere cand maraie sa o iau in pat (si am mai luat-o in ultima vreme din cauza dintilor, dar s-a smecherit si a incercat si pe la 4 sa ajunga in pat cu mine), dar o mai legan, o mai mangai si doarme pana pe la 8. Pe la 8.30 e prima sticla cu lapte (150ml apa si 5 masuri de Humana). Pana pe la 12 mai rontaie biscuiti, pufuleti. La 12 papa fructe simple sau facute piure cu biscuiti. La 1-1.30 sticla cu lapte si somnul de pranz (de vreo doua luni doarme doar o singura data pe zi cam 1.5-2 ore, in ultimele zile si 3 ore ceea ce e super). La trezire, pe la 17 papa piure de legume si carnita/ou blenduite (aici e oful nostru cel mai mare, nu stiu cand va manca de buna voie, si mai ales cand va manca pasat cu furculita!!!) Fructe mananca bucatele ... i le dau si le rontaie,insa la felul principal de mancare e jale. Dupa papa iesim afara si stam de pe la 18.30 pana pe la 21.30 (nu reusesc sa o scot de 2 ori pe zi). La intoarcere mai papa un iaurt (daca nu l-am folosit la pacalealea cu piureul de legume), baita si a treia sticla cu lapte. In total bea cam 450 ml lapte pe zi. In plus bea apa dintr-o sticla cu mustiuc (am mai vazut pe la niste sucuri asa ceva, insa noi am luat sticle de apa plata pentru copii si le-am pastrat, sunt comode).

De la 1 an am intrerupt vigantolul si Fierul Haussmann (asa ne-a zis dr, mai ales ca fontanela se inchisese).

I-am taiat motul pe 10 mai , am pastrat o suvita legata cu panglica rosie, nu am rupt turta caci la noi nu se obisnuieste. A primit foarte multe daruri ... jucarii, haine si bijuterii.

Am mai citit despre marimea papuceilor ... Teodora poarta 18/19.

Pentru piscaturile de insecte/ tantari folosim Fenistil gel. E foarte bun... Teodora reactioneaza la piscaturile de tantari ... i se umfla si i se inrosesc ... de cand folosim acest gel nu a mai patit nimic. Au si trecut mai repede.

Lavini, spuneai de un atac de infiorare ... Teodora facea asa ceva cand era mai micuta ... atunci banuiam ca face dupa vreun pipi sau la trezire ... a disparut dupa ce am inceput sa luam fier 5 pic/zi.

- 15 mai - a spus "tata"
- 16 mai- am alaptat-o ultima oara
- 20 mai- a traversat camera si merge singura foarte bine (pana atunci nu se departa de mobile)
- 23 mai - i-a aparut prima alunita ... e sexi ... e pe coapsa stanga aproape de incheietura
- 25 mai i-a rasarit al saptelea dinte, iar de atunci il tot pandim pe al optulea (are 4 sus si 3 jos), dar se lasa asteptat; in curand sparge el, si ne mai chinuie si o maseluta in stanga jos.
- cu olita nu prea avem succes, dar mai incercam.

Vaaaai ... ce ora m-a prins si mai am maine de facut bagaje ... plecam noaptea ca sa doarma tzushca in masina.

Sper ca am fost cat de cat coerenta. Va pupacesc pe toate apasat si sa va gasesc pe toate sanatoase si voioase alaturi de puiuti!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

KAY, eu am colorat. Miruna deocamdata mazbaleste mai face cate un cerculet...incet, incet o sa reuseasca si ea sa coloreze. Ma bucur ca, deocamdata, coloreaza doar pe carticele. Ma intreb cand va incepe pe usi si pe pereti cum va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am postat si cateva poze din iulie ... poate va era dor de noi! Le gasiti in "Domnisoara Teodora"!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

MOTTANEL, ce frumusica e Teodora. Are niste hainute f frumoase.Vad ce ea sta cu palariuta pe cap, Miruna o arunca mereu...de aia nici nu iesim afara cand e soare.

Mergi la inceput