***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***
Raspunsuri - Pagina 12
An@ spune:
Va pup pe toate, mai am de citit ca sa raspuns si eu cate ceva,
dar acum ma grabesc sa-i raspund IulieiBraila: si noi suntem de 2 zile cu febra mare (acum e pe trecute), gemete de durere si aparent fara nici un simptom. Au chemat ai mei salvarea duminica seara (noroc ca avem abonam la particular) ca eu eram inca in avion si nu stiau ce sa-i mai faca sa-i scada febra cu toate siropurile si dr care a consultat-o a spus ca are afte, inclusiv pe amigdale. Cica e o viroza, sunt multi copii bolnavi, asa ca aveti grija fetelor prin parc, ca noi de prin parc am luat-o, cu toate precautiile mele de a nu baga mainile in gura. Acum e spre bine, dar duminica noaptea am tinut-o toata noaptea in brate, impachetata in prosoape umede, comprese cu otet/spirt,... groaznic!
Madi, te bag io in seama imediat, dar sa beau o cafea sa-mi revin...si sa ma uit si la poze, ca mi-e dor de grecia de mooooooor
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui Carmen_So
Tot eu, daca nu s-au trezit fetele. De asta nu se ingrasa ele, ca dorm in loc sa manance dorm de 4.5 ore...
La gustare, noi bagam multe cereale, sa ne ingrasam. Nu stiu insa daca aveti voie, la diaree. Budinca de orez cu mere stiu ca-i faceam lu' nr.1, acu m-am sclerozat si nu mai fac. Tartine mici cu branza de vaci si cu ardei rosu taiat marunt. Iaurt, fructe,biscuiti, asta mai gustarim noi.
Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi
Aaaaa, da? d-asta nu se ingrasa? ca si a mea are 2 somnuri ziua de 2-3 ore fiecare
Cum nu-i gasesti pantofi? iti trebuie pantofi speciali? ca daca nu, eu am luat nr miiiiic (18) de la miniblue (ff scumpi), apoi vis-a-vis de victor baves este un magazin si i-am luat sandale cu talonet, piele si tot ce trebuie cu vreo 20 ron, mai au la Piciul, dar la fel de scumpi ca la miniblue,...
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui kay
carstea, nu cred ca or sa inteleaga prea curand... eu mi-am pierdut speranta . S daca face ceva (gen isi baga mana in mancare, o fraca de celalata mana, apoi isi pune ambele maini pe fata, de parca a lovit-o nenorocirea) si ii zic "Sonia, nu face asa" etc. rade de nu mai poate.
tre sa ma apuc sa citesc cartile downloadate, ca a mers pana la urma. sa vedem ce raspunsuri gasesc acolo.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Tocmai ma pregateam sa te intreb ce carti vrei, ca incercam sa le downloadez eu si sa ti le trimit pe mail, desi habar n-am daca merg trimise ca unele sunt mari rau. Ma bucur ca ai putut downloada...
An@ spune:
Madi, la Palicari am fost la 1 an si 1 luna. De data asta am fost la Eurosanity, consultatia a fost 50 ron (fata de 40 ron la batistei), dar alte conditii...nu ca ar fi ff important, ca pt asa dr m-as duce oriunde. Ca are un stil de a ma linisti...
Madi spune:
Motannel ce a crescut Teodora si ce frumoasa si eleganta e!! O adevarata domnisoara! Drum bun si distractie placuta la mare!
Mami de Ana sanatate multa la puiuta! Imi pare rau ca e bolnavioara, sa va faceti bine repede.
De la care din magazine i-ai cumparat sandalute, ca sunt 2 dupa Mini blu?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui An@
Madi, la Palicari am fost la 1 an si 1 luna. De data asta am fost la Eurosanity, consultatia a fost 50 ron (fata de 40 ron la batistei), dar alte conditii...nu ca ar fi ff important, ca pt asa dr m-as duce oriunde. Ca are un stil de a ma linisti...
Am programat-o si eu, ieri, pentru vineri, la Eurosanity. Imi spui te rog cum ajung?!
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui Madiquote:
Am programat-o si eu, ieri, pentru vineri, la Eurosanity. Imi spui te rog cum ajung?!
Asa creste Ana
Mergeti cu masina personala sau cu metrou?
Noi am mers cu masina: mergi pe cheiul dambovitei pana la opera, dupa opera faci prima la dreapta si la prima intersectie (e mare intersectia) faci tot dreapta pe Plevnei si o tii tot inainte pana la intersectia cu str. Berzei (parca nu mai e nici o alta intersectie pana acolo). Cladirea este pe stanga, chiar pe colt, o cladire de carmida rosie (vis-a-vis pe drepta cum vii tu pe plevnei o sa treci pe langa o firma maaaare de asigurari, nu mai situ cum se numeste...o fi Generali? asta ca punct de reper.). Uita-te si pe harta buc online ca sa te poti orienta mai bine. Io stau prost la capitolul orientare, noi initial am gresit drumul, asa ca mi-e cam greu sa explic.
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui Madi
Motannel ce a crescut Teodora si ce frumoasa si eleganta e!! O adevarata domnisoara! Drum bun si distractie placuta la mare!
Mami de Ana sanatate multa la puiuta! Imi pare rau ca e bolnavioara, sa va faceti bine repede.
De la care din magazine i-ai cumparat sandalute, ca sunt 2 dupa Mini blu?
Asa creste Ana
multumi! sper sa-i treaca repede, ca ma doare sufletul ...
Uite ca nu mai stiu cum se numea magazinul, ca si eu am intrat in toate de pe strada aia cautand (tot aici pe forum aflasem de el)...parca era un no name, destul de mic si cu jucarii, si cu haine...
Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui An@quote:
citat din mesajul lui Madiquote:
Asa creste Ana
Mergeti cu masina personala sau cu metrou?
Noi am mers cu masina: mergi pe cheiul dambovitei pana la opera, dupa opera faci prima la dreapta si la prima intersectie (e mare intersectia) faci tot dreapta pe Plevnei si o tii tot inainte pana la intersectia cu str. Berzei (parca nu mai e nici o alta intersectie pana acolo). Cladirea este pe stanga, chiar pe colt, o cladire de carmida rosie (vis-a-vis pe drepta cum vii tu pe plevnei o sa treci pe langa o firma maaaare de asigurari, nu mai situ cum se numeste...o fi Generali? asta ca punct de reper.). Uita-te si pe harta buc online ca sa te poti orienta mai bine. Io stau prost la capitolul orientare, noi initial am gresit drumul, asa ca mi-e cam greu sa explic.
Cu masina voi merge. Multumesc mult!
Asa creste Ana
lbelciug spune:
Motannel, la Efosan asiguratii de sanatate beneficiaza de gratuitate (4 proceduri pe zi, timp de 10 zile) daca vin cu recomandarea medicului de familie si ordinul de plata, la salariati, sau cuponul de pensie, la pensionari. Daca nu, pot plati 100.000 lei pe zi, pentru tratament, sau 45.000 lei o procedura la alegere. Pt durerile mele de spate, eu am avut ca proceduri: masaj uscat, aplicatii cu parafina, gimnastica si magneto-terapie. La mare ai ceva rezervat? E vorba de litoralul nostru sau altul? Eu si An@ am stat la vila Angley in Ef Nord.
An@, ce tratament ia fata? Sanatate multa!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA