***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (71)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

DOXINU, vacanta placuta!!!

Mie mi se pare asa cald incat nu am chef de mers nicaieri. Astept toamna ;)

O sapatamana buna la toate capsunicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Hai bagati-ma si pe mine in seama

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Madi, fix am picat sa te bag eu! Aseara am ajuns de la mare, ma citit mai pe sarite, dar am vazut poze de la munte cu voi, pozele Arthuranei care nu mergeau inca cand am plecat eu, cu Chris si cu familia Livianei. Superbe. Pui si cu grecia? Eu despachetez de zor si nu imi place deloc operatiunea.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kay, unde anume ati fost la pescuit? Minunata ideea cu petrecerea care sa-i includa si pe capsunei. Daca suntem disponibili, venim si noi cu placere.
Madi, si eu vreau sa vad poze din Grecia. Unde anume ati fost?
Didi, mai esti in Ro? Daca da, ne putem intalni in Bucuresti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Chiqui chiar ma gandeam ca la pozele Anei mele nu se uita nimeni O sa incarc si cateva poze din Grecia.

Liviana am fost in Nea Vrasna, la inceputul Halkidiki-ului. Este un sat de vacanta al grecilor, deschis de foarte curand turismului, si ca urmare e destul de linistit. In weekend a fost mai aglomerat, erau multi bulgari si greci. Noua ne-a placut mult, pentru ca ne-am dus sa ne relaxam, dar pentru cine cauta distractie, zgomot, nu e destinatia buna. Totusi, pentru cluburi si animatie mai multa te puteai duce in statiunea alaturata, Asprovalta, ( e un fel de Eforie Nord cu Eforie Sud), care e la distanta de 20 de minunte de mers pe jos, pe faleza. Noi mergeam acolo seara, sa mancam, deoarece erau mult mai multe taverne decat in Nea Vrasna.
Am facut si o croaziera in jurul Athosului.
In rest, am stat la plaja, ne-am plimbat si am dormit
Daca vrei mai multe detalii, cu mare placere, dar intreaba-ma, ca nu stiu exact ce sa spun.

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Madi, si noi tot pt acest tip de vacanta am opta (adica fara zgomote, clubbing etc). In 2006 am fost la Vourvourou pe bratul Sihonia, tot in Halkidichi si tot un fel de sat de vacanta al grecilor cu studiouri pe malul marii. Bravo voua ca v-ati relaxat. Poze? Cat a fost cazarea?

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lbelciug

Madi, si noi tot pt acest tip de vacanta am opta (adica fara zgomote, clubbing etc). In 2006 am fost la Vourvourou pe bratul Sihonia, tot in Halkidichi si tot un fel de sat de vacanta al grecilor cu studiouri pe malul marii. Bravo voua ca v-ati relaxat. Poze? Cat a fost cazarea?

PICATURI DE VARA

Liviana stiu ca Vourvourou este foarte frumoasa, dar noi am vrut ceva mai aproape. Nea Vrasna e la o ora de granita cu Bulgaria. Noi am fost prin agentie, si ne-a costat 85 de euro cazarea (7 nopti) la vila de 3 stele, plus 199 ron transportul cu autocarul - de persoana.
Acum incarc la poze.

Asa creste Ana

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui chiquitita

Madi, fix am picat sa te bag eu! Aseara am ajuns de la mare, ma citit mai pe sarite, dar am vazut poze de la munte cu voi, pozele Arthuranei care nu mergeau inca cand am plecat eu, cu Chris si cu familia Livianei. Superbe. Pui si cu grecia? Eu despachetez de zor si nu imi place deloc operatiunea.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Chiqui unde ati fost la mare si cum a fost? Cum i-a placut Liviutei? Astept si eu poze...

Asa creste Ana

Mergi la inceput

AICI pozele din Grecia

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

http://silviug.wordpress.com/

va rog eu ajutati-ma sa mediatizez, daca puteti sa trimiteti mail-uri cu link-ul. copilul e grav rau, mai are cateva zile daca nu pleaca in Germania...

MADI, eu ma uit la pozele voastre !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput