Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 9
miflore spune:
Milan, sanatate multa!
Si felicitari pentru curajul de la consultatie!
Mi-e o leneeeeeeeeeeeeee.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Va multumesc foarte mult pentru laudele la adresa copiilor mei si a mamei, i-am zis si e foarte fericita, va multumeste. Daaa, maica-mea e foarte pasionata de educatie si de copii, face o gramada de activitati cu copiii, incerc sa o atrag la Bucuresti pentru un after school cu copiii mei - se mai baga cineva?
Bianca, nici Miruna nu a facut vaccinul, calapod a zis ca e ok, putem veni si in septembrie.
Kid, invidia mea e sincera, auzi, filme si terase, terase si filme; ce viata. Sma are ochii mai mult caprui decit verzi, Miru ii are verde spre albastru.
Antonia cred ca e la munte, la aer curat, alearga dupa baieti.
Marinela, ce activitati frumoase faci cu copiii!
Diana, asteptam vesti.
Dana Lucia, vacanta frumoasa!
Felicitari tuturor care au iesit din cursa. Casiana, voi ce faceti? Am observat ca Miruna zice uneori de kk inainte sa faca, dar nu intotdeauna.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom!
Desi sunt f.aglomerata la serviciu uite Ioana ca m-ai adus, ca de obicei, din nou la apel! Multumim Ioana pentru urarea de concediu placut, noi intram pe 4 august in concediu si abia astept dar pina atunci am un program aglomerat si nu am prea avut timp nici macar sa citesc din urma.
Alberto e in continuare foarte bine, asteapta cu nerabdare vacanta si e incintat sa arate pe un glob care il are jucarie unde va merge el in vacanta. E tot mai nazdravan pe zi ce trece si activ nevoie mare. Cum de la lectiile de inot are vacanta acum are o alta pasiune acvatica: jacuzzi....
Cu scuze ca nu am timp momentan sa citesc din urma, uram si noi tuturor o vacanta cit mai placuta alaturi de cei dragi si salutati prietenesti de la Alberto pentru toti piticotii.
Toate bune,
Dana Lucia si Alberto
b_irina_c spune:
Salutari si de la noi .
Ioana normal ca ne bagam . Smaranda s-a schimbat muult de cand n-am vazut-o si in continuare mi se pare ca seamana cu Miru doar la forma ochilor . Pe Miru o vad zilnic si sunt bucuroasa ca nu se mai rusineaza de mine, ba chiar stam de vorba... ieri imi spunea glume .
Nu stiu daca Ioana s-a laudat, dar Miruna vorbeste foarte foarte bine si clar, pronunta corect toate literele, e o placere s-o asculti.
Vladut e bine, vesel si jucaus. In WE am fost la pescuit. Dimineata abia il trezesc cand trebuie sa mergem la gradi, in schimb sambata la 4.30 era direct in picioare cand i-am zis ca plecam. A stat cuminte pe balta si a pescuit, a dormit si s-a jucat. Acum abia asteapta sa vina buna (bunica) sa-l ia la ea acasa (va sta doar 1 saptamana). E prima data cand merge singur la bunici. Sper sa ne descurcam cu totii .
In seara asta mergem si noi la vaccin si sper sa fie cuminte ca de obicei. Data trecuta la control nu mai vroia sa plece din cabinet (era amenajat un colt cu jucarii ).
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Hihi, ce peste mustacios! Vladut l-a prins, nu? Se vede ca s-a distrat baiatul!
Dana Lucia, vacanta frumoasa si de la noi! Pe unde mergeti?
Ioana, nu ne da afara din concurs, inca n-am rezolvat cu kk. Acum ce sa zic, eu ii gasesc Anei circumstante atenuante fiindca e constipata. Oricum, incercam. Si ne bagam si noi la after-school cu toate ca mi-e frica de locatie...Vitan-Militari...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Irina, Mihaela, multumesc de intentie, o sa-i zic mamei ca are clienti.
Dana Lucia, ma bucur ca sinteti bine. Si Mirunei ii place mult globul pamintesc; are la gradinita, si seuita la ele si cind mergem prin librarii - cred ca ar trebui sa-i iau si eu unul (mi s-a parut fragil, la noi parca sint din carton).
Mihaela, pai si Miru mai face in pampers la prinz sau noaptea; nu stiu cind o sa am curaj sa-i scot pampersul de noapte, mai ales ca uneori seara mai iesim la restaurant, baga cite 3-4 sucuri, si deci pp e garantat peste noapte.
Irina, frumoase pozele la pescuit. Succes cu vaccinul si multumesc de laude.
Vio, ce mai fac fetele, se simt mai bine? Cum mai merge cu gradinita?
Vroiam s-o intreb si pe Andreeea ce mai face, daca ne mai citeste.
Da, pe Miruna as putea sa o prezint la un concurs de crainice.
dana_lucia spune:
Uite ca iar ma "rup" de ce am de facut si mai scriu aici.....
Ioana ,glob pamintesc daca vrei iti pot da informatii despre ce are Alberto, are unul cu Dora si e interactiv, se poate pune si la tv si daca tot mergi in vacanta poate gasesti pe acolo; in caz ca vrei un site ceva, pot sa caut si sa iti trimit, OK?
Miflore, multumim de urare, anul asta in vacanta mergem pe aproape ca i-am promis lui Alberto o petrecere in Disneyland la 3 ani si astfel ca facem o Franta pentru vreo 3 saptamini.
Revin daca mai iau cite o pauza!
dana_lucia spune:
Ioana, just in case, uite aici un link sa vezi cum arata globul pamintesc despre care am scris: http://www.playtown.nl/index.php?id=1669&lang=0&mid1=99&mid2=0&mid3=0
Dana Lucia si Alberto
Ioana75 spune:
Dana Lucia, multumesc frumos pentru link, vroiam sa ti-l cer. O sa ajungem si noi in spania intr-un toys r us, si sper sa-l gasesc. Abia astept sa-mi povestesti cum a fost la Disney, vreau si eu sa duc copiii anul viitor.
Mihaela, site-ul si-l intretine singura maica-mea. Si-l facuse singura acum 2 ani, dar avea mult prea multe inimioare si floricele, a trebuit sa pun piciorul in prag sa-l faca un pic mai serios. Tot continutul a fost scris de ea, contributia mea a fost doar cu ochiul critic.
Si noi renovam o baie pe care n-am renovat-o cind ne-am mutat, si sintem in intirziere; mesterii vin cit sintem noi plecati, si n-am terminat de cumparat obiectele necesare (cada, etc). Azi ne-am trezit la 9, cu ajutorul mirunei.
miflore spune:
Ioana, m-ai dat gata! Inca o data felicitari mamei tale!
Cand plecati in concediu? Eu iti zic de-acum vacanta frumoasa cu distractie maxima!
Frumos globul pamantesc. Tentant. Cu ocazia asta mi-am amintit de consola Vsmile pe care-o am acasa nefolosita...cand am luat-o Ana era prea mica si pe urma am uitat de ea.
De la anul ne gandim si noi la Disney!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI