Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 8
miflore spune:
Ca bine-ai scris despre site-ul mamei Ioanei. Asa o invatatoare mi-as dori si pentru Ana mea.
Pentru Ana ta ceva de colorat sau de pictat? Sau poate ii plac povestile. Sau de-a v-ati ascunselea impreuna cu Iaris. Iesiti pe-afara? Gasesti tu ceva, sunt sigura!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Sunt si eu aici, asa e, a zis bine Ruxandra...sunt f ocupata... Ziua- muncitori in casa, ma duc la IKEA, fac liste masuratori. Apoi iau barbatul de aripa, incarcam...Vin mesterii, maine tamplarul sa monteze mobila (ca deh, barbatul meu o fi el injiner dar e jmeker, cica nu mai are el timp sa shurubeasca).
Vine seara- film, terasa, terasa, film, vizite, gratare, zile de nastere cu dantuiala...parca sunt in facultate. Zau, in fiecare noapte de cand a plecat Alexandra ma culc la 2-3 si la 7.30 ma trezesc ca vin mesterii la zugravit. Tare bine ma simt (in afara de faptul ca e praf in casa, ca e totul cu kuru' in sus ma incanta, pentru ca nu mai am de ce sa fac ordine in jucarii, curat etc, heeeheee).
Sambata vine inamicul, deci mai am cateva zile de huzurit. Al meu barbat pleaca cu trebi la C-ta de miercuri pana joi si incerc din rasputeri sa il conving sa ma ia si pe mine. Nu vrea, si asa e panicat tot cand ma vede ce fac zi de zi si vrea sa ma tarasca la culcare zilnic la 10 seara. Poate-poate l-oi convinge sa ma ia de miercuri si sa stam pana sambata. Aaah, ce bine ar fi.
De nascut, nasc la finele lui august. Peste 2 saptamani stabilim data si incerc sa mituiesc pe cineva sa imi rezerv....rezerva
Mifloricico, bravoooo! Sa stii ca si noi tot pe acolo suntem cu experienta, fetele noastre tot in tandem...Pp face numai la olita, cu kk mai greu. Azi m-au sunat din strainataturi sa imi zica ca a prestat primul kk la oala, bucurie mare in Anglia, dau astia artificii in Hyde Park diseara!
Ioana, sunt delicioase fetele tale, m-am uitat cu mare drag la toate pozele, si alea cu surorile si alea individuale. Sunt superbe! Si mie mi se pare ca Sma este la fel ca Miru cand era mica, dar e numai de bine! Amandoua sunt frumoase de pica. Sma are ochii tot albastri ca nu imi dau seama, parca sunt mai intunecati decat ai Mirunei! Va !
bb2
kid2003 spune:
Subscriu, asa educatoare ca mama Ioanei, mai rar...f pusa la punct cu noile tehnologii pe langa faptul ca e dedicata la maxim elevilor ei. Felicitari!
bb2
marinela79 spune:
Spor la treaba Simona, tare bine trebuie sa fie fara terorista mica, dar cred ca va si ocupati asa timpul tocmai ca sa nu simtiti cat de mult va lipseste de fapt.Eu nu pot fara IAris, il mai ia mama Anei la ea,stau peste drum de noi, si sun din jumate-n jumate de ora sa vad ce face.
Miflore,pt Ana mea am gasit niste labirinturi frumoase, trebuie sa ajuti animalutele sa ajunga la mancarea preferata trecand prin labirint.O sa si coloram, si apoi mergem impreuna dupa Iaris, stam in parc la veveritze, ii indop cu fructe pe masuta din parc si venim acasa unde vom face un bricolaj cu tot felul de nebunii...le-am decupar niste hartoage pe care trebuie sa le asambleze si apoi s ale picteze,sa lipeasca...activitate nu gluma.Si mai am niste planse, in caz ca dau gres cu ceva, desi nu cred, cu desene multe ,tot felul de obiecte imprastiate carora vor trebui sa le gaseasca perechea cu ajutorul unor sageti, sau culori pt fiecare obicet in parte.Si am facut si papa bun, si desert si curatenie si mai si spal ...la masina e drept.
Va pup, sunt asa fericita ca s-a animat subiectul nostru!!!
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
miflore spune:
Hopa, Hopa, a venit si Kidut! Da' stiu ca nu te plictisesti! Cred ca piticoata ta o sa fie o petrecareata!
Chiar ca fetele noastre in tandem de la nascare! Si Ana tot un kk a prestat pana acum la olita, iti dai seama ce bairam am dat, sarbatoare in toata regula! Apropos, Alex cate kg. mai are? Ana vreo 13 jumate, s-a ingrasat. Si bate spre metru lungime!
Mary harnicuta, hai ca mi-ai dat niste idei frumoase, ia sa fac si eu niste labirinturi cu mancarica la capat!
Va pup, ma duc la nani!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
diana_n spune:
Kid, Locca acusi-acusi bravo voua
Azi a venit pentru prima oara la noi acasa o fetita care mai are inca 3 frati si surori. Era intalnirea saptamanala a copiilor nascuti in 2005, 2 mamici cu bebelusi in brate. Dupa 1 ora ma intreaba unde e baby-ul meu? mama ei ii zice uite, Peter e copilul ei. Nuuuu, unde-i baby?
Fetita se uitase la Peter si a hotarat ca e destul de mare ca eu sa am deja un baby
Poti sa zici ca nu avea dreptate?
Diana si Peter (3 oct 2005)
kid2003 spune:
Pai ce mai astepti Diana ???
Miflore, nu are inca 13 kg dar bate si ea spre metru.
Marinela, super program ai facut
bb2
miflore spune:
Pai s-o bag la cura de slabire, nu?
Tonnia, cum e pe sezlong?
Pe mine ma inteapa scaunul asta de servici...mai vreau in concediuuuuuuu!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
raportam si noi 97 cm si 15 kg (la fel ca in aprilie). am fost azi la dr C sa vedem ce cu ce sechele am ramas dupa ultima raceala, dar nu se aude nimic la plamani, doar mai are o tuse rebela noaptea.
suntem restantieri un vaccin, dar a spus dr ca mai putem astepta si ca oricum il face in mana...iupiii!
ah...si nici nu a plans deloc cand l-a consultat!
Kid, sa-ti priasca programul de destrabalare, ca tare ocupata esti!!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005