Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna ziua zaneeeeeeee!
Noi am fost plecati in week-end la Ana noastra care huzureste la tara. De fapt asta va fi programul toata vara, in fiecare week-end la Vulcana, la tara, sa ne mai distram cu mandra noastra!
Ana e bine, distractie mare, se da in leagan, se da pe tobogan, joaca la nisip, la piscina, sare la trambulina, nu mai pridideste cu treaba. Eu ma bucur foarte tare c-avem casa asta si poate sa stea copilul toata ziua afara, la aer curat. Sambata seara a fost seara folk la muzeu - muzeul e la 2 case de noi - si Ana cu inca o fetita au deschis serata muzicala cu cantece si poezii! La serata practic n-am mai stat ca se facuse 11 seara...
Bianca, unde vreti sa va mutati? Bafta multa, sa va iasa pasenta!
Bucurestiul asta a devenit insuportabil, ne mananca sanatatea....si nervii...
Ioana, distractie placuta in concediu, sa ne povestesti cum a fost pe-acolo, poate incercam si noi! Si succes Mirunei la serbare! Multumim frumos pentru info cu aqua.
Mary, felicitari pentru Iaris!!! Ce baiat destept, cred ca esti tare mandra de el!!!
Ruxandraaaaaa? Ce faci? Facem galerieeee??? Kid???

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, ce frumos ca va mutati! Si eu m-am gindit sa ne mutam, dar noi cu joburile noastre nu prea avem ce face in orase mici. Eu n-am vazut nici o fitza la aqua parc, ba dimpotriva, m-am mirat ca aveam una din cele mai mici burti de linga bazinul pentru copii. Am concluzionat cu sotul ca fitzosii s-au dus la mamaia.
Mihaela, ce frumos va distrati; deci de la anul poti cere onorariu pentru prestatia Anei in deschiderea activitatilor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am verificat la Odisee, Ruxandra va face 37s duminica.

Mama mea isi updateaza in permanenta www.elenat2005.piczo.com/?cr=4" target="_blank">site-ul ei cu poze cu fetele mele, daca vreti sa le vedeti.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

waw ce bine ca ati inceput sa scrieti, ca ma gandeam ca ne vom gasi piticodromul aruncat la subiectele fara interes.Pt mine este o bucurie imensa cand intru aici si pot sa va citesc, prin voi mai aflu cate ceva despre Romania.
Biumil, e frumos si in provincie, mie orasul meu imi place de mor, dar ca peste tot, daca sistemul sanitar nu e ok e foarte dureros.
Miflore, ca orice mama,cand e vorba de puiul meu ma topesc toata.Ce frumos ca aveti unde merge cu Ana sa ia aer curat, si mai ales sa traiasca in atmosfera aia de "la tara", ideea cu spectacolul la muzeu e super, si e foarte bine ca o implici.
Ioana, bafta Mirunei la serbare sa nu mai aiba emotii.Cand ne mai arati si noua doua fetite frumoase foc?
Noi profitam cat putem de fiecare iesire a soarelui ca e tare zgarcit cu noi anul asta.Sambata am fost la petrecerea fetietei prietenilor nostri si Iaris s-a amuzat impreuna cu ceilalti copii, au intors casa bietei femei cu fundul in sus, dar a fost super.
Ma retrag sa imi fac putina ordine, azi am grija si de fetita altor prieteni dragi noua, si vreau sa fiu gata cu tot cand vine, ca s apot sa ma ocup de ea.
Va pup si sper ca de acum sa va vad mai active.Sunt atat d emulte fete care nu mai scriu aici.......

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Raspund la apel, n-am nascut inca . Sunt ok, doar ca diminetile sunt ocupate cu diverse drumuri si cand ajung acasa la pranz ma trantesc pe canapea la AC. Iar apoi pune matei mana pe mine. De azi intr-o saptamana ma duc iar la control. Va tin eu la curent, nu scapati de raport
Kid cred ca e ocupata cu vopsitul prin casa si cu destrabalarea fara copil.

Bianca, foarte frumos ca va mutati, si pe mine ma agaseaza tot mai tare acest oras, dar inca ne lipseste curajul de a lua asa o decizie radicala.

Ioana, simpatica foc Smaranda si ce-a crescut, acusica face 1 an. Am vazut pozele din tren si din boston. E mai slabanoaga decat Miruna, dar tot mi se pare ca seamana surorile, poate e doar chestie de "privire" in unele poze.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ah, mie mi se pare ca Smaranda si Miruna sunt identice! asta pe langa ca sunt foarte frumoase!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica , DPN 27.10.2008 in cautarea unui carucior transformabil vara/iarna.
Daca intimplator aveti informatii despre caruciorul Bertoni Atlanta cu 3 roti , rog comunicati-le aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124286
Multumesc !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Sa va spun marile noastre succese din ultimele 2 saptamani!
Pe 6 iulie, dupa mare, am inceput operatiunea "olita"! Ce sa va spun, totul a mers excelent, mare dreptate a avut cel care spunea ca trebuie sa astepti momentul cand copilul este pregatit psihic si fizic. Ce-i drept eu i-am spus cu cateva zile inainte ca va sosi si ziua cea mare, fara de pampersi. Si-am inceput intr-o duminica. In prima zi am lasat-o in chilotei si-a facut de vreo 4 ori pe ea si o data, de 2 ori in olita. Lucru nemaintalnit dealtfel, ea pana acum mi-a refuzat total olita. Am laudat-o f. tare cand mi-a facut la olita si-i spuneam ca-s f. mandra de ea. A doua zi s-a scapat o singura data. Si de-atunci, in 2 saptamani s-a mai scapat de 2-3 ori!!! Eu zic ca-i fabulos, nu ma asteptam sa se rezolve atat de usor!!! Practic o zi a facut pe ea si de-a doua zi s-a descurcat f. bine. Chiar sunt mandra de ea!!!
Deocamdata o las cu pampersi la somnul de pranz si la cel de noapte. SI mai avem de lucru la kk, Ana mea fiind constipata face ceva mai greu, se plictiseste pe oala si parca asteapta pampersul de pranz sau noapte ca sa faca...la faza asta parca nu vreau s-o fortez inca, sa nu mi se constipe prea tare.
Asa ca nu mai sunt asa de sigura c-o sa castigam concursul!

Mergi la inceput

Oho-ho, ne-am inviorat deci! Adica cum sa fie piticodromul aruncat la subiecte fara interes? Eu vreau sa scriu si cand o sa aiba Ana 10 ani!
Ioana, sunt muta de uimire ce site are mama ta!Nu-mi spune ca l-a facut singura si ca-l tine la zi tot singura! Iar despre fete ce sa mai spun! N-am vazut-o demult pe Sma, e ditamai domnisoara frumoasa, ce-a mai crescut!
Ruxandra, m-am linistit acum c-ai dat un semn. Cum te descurci cu caldurile? Fii antena ca daca nasti tot la Polizu - si eu asa stiu - vin sa te vizitez! Ma primesti? Oricum daca ai nevoie de ceva poti sa ma suni cu incredere, eu am serviciul la 5min. Tinem pumnii inca vreo 2-3 saptamani!
Bianca, zona e minunata! Nu suna deloc cu bataie lunga, sunteti tari daca reusiti intr-un an!
Mirtha, eu nu stiu nimic de Bertoni dar poate stie altcineva. Nastere usoara!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Miflore,asa am zis si eu ca daca am intrat in hora piticodromului vreau ca tot aici sa citesc si ispravi d ecopii mari, si sa pasim impreuna la adolescenti, ca eu aici am gasit abslout tot ce m ainteresa despre evolutia copilului meu, cu voi m-am sfatuit la fiecare pas important pe care l-a facut IAris si sigur voi avea nevoie de ajutor si la adolescenta.
Felicitari pt rezultatele oparatiunii "fara pampers" si eu sunt foarte mandra de IAris ca a depasit foarte usor primele zile.Eu am colaborat mult cu fosta lui educatoare si ii datorez multe ca am facut o echipa fantastica.Iaris a avut putine accidente de pipi,cred ca 2 sau 3,iar de kk nici unul.Ii place si lui ca e curat si nu mai are atat d emulte frustrari, ca la un moment dat nu ma mai intelegeam cu el din cauza pampersului.
Ioana am observat abia dupa ce am trimis mesajul ca deja ai pus un site superb.Fetele sunt frumoase foc, Sma e asa de finuta, seamana bine cu Miruna dar pare mult mai fragila, exact ca printesele din povesti.Miruna are in ochi niste luminite de copil strengar,asa e si Iaris,Sma e diferita.Iar mama ta e o simpatica si plimbarea prin site mi-a dat o nostalgie ca am bocit de-a binelea ...ce dor mi s-a facut de copiii mei, de scoala mea....de uniforme si premii.Aici nu se dau premii, buletinul scolar ajunge direct la parinte.E atat de diferit.Cred ca mama ta eun dascal foarte bun, toate activitatile pe care le-am vazut acolo inseamna munca, inseamna daruire.Toata stima, doamna Elena
Eu am culcat-o pe Ana si acum caut ceva activitati s alucrez cu ea cand se trezeste.Oare ce ar fi indicat pt 5 ani?Ca parca nici nu as vrea s afac mai mult decat trebuie,ea abia la anul merge la scoala, ca face 5 ani in noiembrie...si tare e greu sa ii gasesc ceva potrivit pt varsta ei.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput