Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 6
miflore spune:
Buna dimineatza zane!
Multumesc frumos Alina, am bagat la cap!
Ana mea e ok acum, nu mai are deloc tempe, azi e a treia zi de antibiotic. O sa-i dau 7 zile, am vorbit si cu pediatra.
Mai am un dubiu: am intrebat-o pe doctorita cand sa-i dau biotics sau ecoflorina pentru refacerea florei stomacale si mi-a zis sa-i dau la sfarsitul tratamentului. Mie mi se pare un pic ciudat, n-ar trebui in timpul tratamentului?
Ruxandra, ce faci?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Buna dimineata zine.
Mihaela, nasol cu febra; si Miruna a facut acum vreo citeva saptamini aproape 40, cind am intrebat de termometru de timpan, dar eu nu m-am gindit sa o duc la spital, i-am dat apa si un supozitor. Si smaranda a facut la citeva zile diferenta aceeasi chestie. Eu stiam ca biotics se da in timpul tratamentului.
Ruxandra, wow, sarcina usoara si sa mai stea bebe in burtica macar 2 saptamini. Sa ne tii la curent, sa-ti facem galerie cu majorete.
Vio, sanatate fetelor.
Noi am fost duminica 4 ore la aqua park; a stat doar in apa, dar 3 ore exclusiv pe colac (practic o plimbam ca pe o barcutza, fara sa atinga apa), si apoi si-a facut curaj si a mers singura prin apa, era foarte fericita.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Ioana, era aglomeratie la AquaPark?
Ne dai cateva detalii? Si de bine si de rau.
Eu n-am fost niciodata la asta, am fost o data la ala din Mamaia acum tz ani.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
futuremother spune:
buna fetelor! ma intereseaza si pe mine cum e la aqua parc, mi- ar place sa ma duc si eu cu fetitza, cred ca s- ar balaci de mama mama ...
21+ si mamica
miflore spune:
Hai, iesiti la suprafata!
Ana e bine, m-am linistit si eu.
Ieri a fost in vizita la un paun cu coada mare.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Salutare!
futuremother, erau multi copii la aqua parc, chiar si mai mici decit ai nostri. Pe linga bazinele pentru copii sint sezlonguri cu multe umbrele, poti face usor o zona complet ferita de soare. Insa bazinul nu e acoperit. Miruna nu s-a ars deloc, a avut sapca cu cozoroc mare sa-i protejeze fatza si am dat-o de mai multe ori cu crema. Felicitari pentru a doua fetita, sarcina usoara in continuare!
mihaela, ma bucur ca e bine Ana.
marinela79 spune:
Salutare mamici de copii frumosi si destepti.Nu stiu ce se intampla cu voi ca tot pe pagina 2 va gasesc.Mie imi place sa va citesc si uite ca de cateva zile nu prea am ce.E drept ca acum e vara, copiii nostri nu mai cresc ca atunci cand erau bebelusi si evolutia era vizibila de l ao zi la alta, dar cred ca tot putem s an elaudam cu ei sa stie lumea toata ce copii avem.
Eu sunt fericita ca Iaris a scapat de febra dupa ce am inceput antibioticul pt otita.Nu l-a mai durut urechiusasi sper sa fie bine.Cu gradinita evolueaza bine, adik acum nu mai plang ecand il las, si merge cu placere.Christianne, noua educatoare e adorabila, e o femeie la vreo 50 de ani dar cu o iubire de copii imensa, ne-a cucerit pe noi, parintii d'apoi pe copii.Si mai are un plus e frantuzoaica de la mama ei, nu vorbeste cu accent quebecos, iar eu ma bucur ca IAris va invata franceza curata.Faza care m-a distrat, dupa primele zile la gradi, stateam d evorba cu ea si eu, ca o mama preocupata ce sunt..i ntreb daca IAris comunica cu ea, cu copiii, pt ca el nu vb f bine franceza.La care tipa, se uita l amine foarte ciudat si imi spune" Dar IAris vorbeste foarte bine franceza, coerent, e adevarat insa ca vorbeste cu accent quebecois"A doua zi, dupa ce l-am lasat in clasa am stat si am ascultat la usa cum vorbeste IAris al meu.Eu acasa insist sa vorbeasca romaneste, si normal ca nu aveam de unde sa stiu ca el vorbeste franceza.Adica, mna, il aud, dar mie nu mi se parea ca e chiar asa bun, ca mie imi spune putine chestii in franceza, cele pe care nu le stie in romana"C'est le temps de ramasser ensemble les jouets", si altele de genul, dar mie mi se par stereotipuri invatate de l agradinita, nu chestii gandite.In plus are probleme de topica, ca mai nou foloseste aceeasi topica si in franceza si in romana..Si de la usa, il aud pe IAris al meu spunand"Christianne ,je veux dessiner un grand chateau pour mon dinosaur".V-am spus ca e mare fan dinozauri?Avem casa plina de monstruleti.Mi-au dat lacrimile ca am vazut ca s e descurca, chit ca pana la gradinita asta noua i s-a vorbit franceza putina si cu accent romanesc, dar a ainvatat cum sta treaba, si e autonom.Stiu ca inainte s ail duc la gradinita asta aveam emotii, il invatam sa ceara apa, sa s eceara la baie, si el se uita foarte mirat la mine ...abia stand la usa si ascultandu-l mi-am dat seama ca l-am subestimat si ca nu am avut incredere in fosta lui educatoare.Ea imi spunea ca IAris vb fr dar nu am crezut-o pt ca in putinul timp cat stateam eu in gradinita IAris era cu alti copii cu care vorbea o fr-romana de toata frumusetea.
M-am lungit , se vede ca mi-am facut timp ca imi era dor de forum, acum fug sa scot checul din cuptor, avem prieteni la masa in seara asta.
Va pup si va astept la piticodrom, locul unde vorbim despre pustanii nostri.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Ioana75 spune:
Salutare! Am reusit sa luam bilete de avion, plecam peste o saptamina si ceva (tot) la malaga, la niste prieteni, cu miruna. O sa schimbam avioane, o sa stam ca studentii, dar sper sa-i placa fetii si eu sa-mi gasesc multe lucruri la reduceri.
Mihaela, mie mi-a placut mult la aqua parc, de rau e doar pretul, 45 lei/adult. Mie mi s-a parut 'normal' de aglomerat, nu m-a deranjat lumea, dar cred ca asta depinde de la persoana la persoana.
Marinela, felicitari pentru franceza lui Iaris!
Miruna e in continuare tot cu chiloti, accidente sint putine, mai ales daca ne amintim si noi din cind in cind sa-i sugeram sa mearga la baie; dar nu mai vrea la colacel, ci exclusiv la olita; il locuri straine insa accepta si toaleta.
Ioana75 spune:
Ruxandra, cum te simti, esti bine? Sa ai o nastere usoara.
kid, dar tu?
Vineri avem serbarea la gradi; Miruna repeta o gramada de cintece acasa, abia astept sa o vad; sper sa nu se rusineze ca de obicei de parinti.
BiuMil spune:
deci asa?! plec, ma intorc si doar 3 paginutze!!!
Noi raportam "vizita de lucru" la Alba Iulia plus vacanta (scurta)la munte .
Milan a concluzionat ca mai bine nu ne mai intoarcem la Bucuresti, asa ca duminica dimineata am prezentat acest oras cu niste cuvinte ce nu imi inchipuiam ca le voi rosti vreodata...doar doar nu mai da copilul din picioare cand aude ca tre sa ne intoarceam acasa!
Ioana, felicitari pt destinatia de vacanta...Zici ca la Aquaparc nu e aglomeratie de toata jena? pe forum citisem ca e loc de etalat fitzele
Mihaela, nasol cu Ana! bine ca i-a trecut! iar faza cu spitalul de la Pucioasa e de groaza! off, noi vrem sa ne mutam in provincie si numai de faza asta mi-e teama! da cica unde vrem sa ne mutam noi au infiintat o unitate Smurd, ca spitalul la fel, e in paragina!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005