Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, multumesc.
Vineri dupa serbarea de sfirsit de an scolar plecam la botosani sa o sarbatorim pe sma, ne intoarcem duminica, iar luni plecam spre spania.

Vroiam de mult sa va intreb pe cele care aveti Vsmile acasa, daca o folositi. Miruna se joaca de fiecare data cind mergem in diverta. Am vazut ca sint casete cu jocuri pentru toate virstele, dar nu sint convinsa ca e ceea ce-mi doresc pentru miruna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, o sa-ti raspund la intrebare in septembrie. Cand o aduc pe Ana acasa. Pana atunci o sa ma joc eu nitel sa vad despre ce e vorba.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, asa e, nici eu nu sunt convinsa ca o data acasa, chestia aia o sa o mai atraga. in diverta se joaca si ea, dar acasa ma indoiesc...asa am facut cu o mie de jucarii inainte. Cu leappad-ul ala cu carte cu pix, mama ce se mai juca in magazin, acum se joaca 2 minute pe saptamana...
Vacanta frumoasa! O sa fie super! O luati pe Miru cu voi sau le lasati pe amandoua la Boston?

Dana, ce frumossss! Disneyland! Norocos baietelul, sa imi spui in ce atractii il poti da la varsta asta! Eu abia astept sa ajung din nou la Disney, sa ma dau eu in toate alea...dar parca as astepta-o si pe Alex sa mai creasca ca altfel s-ar oftica sa nu poata sa se dea si ea. E oricum fan al sporturilor extreme, asta sigur o sa le faca pe toate (vorba lu' tasu, numai in vena sa nu-si bage...)

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

eu nu pot folosi vsmile pt ca Milan s-a dovedit compulsiv cand e vorba de jocuri din astea

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Ma uit la cite cutii cu jucarii avem noi, dar cred ca la voi, kid, sint si mai multe. Ce noroc pe bb2.

O luam si pe Miruna cu noi; ne-am gindit daca sa o lasam la bunici si sa ne distram noi, sau sa o luam cu noi si sa se distreze ea, si a cistigat Miruna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana, Kid, Miflore, o sa va povestim cum a fost in vacanta. Desigur ca si noi ne-am pus problema virstei dar planuim sa repetam peste vreo 2 ani aventura Disneyland; acum am promis lui Alberto ca aniversarea de 3 ani o petrecem la Disneyland si ne tinem de cuvint. Vom sta in total cam 5-6 zile la Paris dupa care ne retragem la o casa de vacanta in Bretagne pentru 2 saptamini!! Fetele care vor dori sa ne vada si in poze, o sa pun citeva in e-mailul comun la intoarcere.

Locca, Kid , daca nu mai apuc sa intru, va urez de pe acum nastere usoara si copilasi sanatosi si cuminti!

Vacanta placuta tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu nu i-am luat vsmile, m-am tot gandit si rasgandit. Acum culeg impresii de la voi

Dana, mersi frumos si vacanta frumoasa va doresc!

Mihaela, uite ca sa fie reloaded de tot o sa te sms-uiesc tot pe tine cand o fi de nascut. Si te primesc si in vizita la polizu
Ioana, daca vine mama ta la bucuresti ne bagam si noi de musterii.

Copilul meu cred ca a intrat in perioada spaimelor. Ieri s-a speriat de o blana de urs, mama ce de explicatii a trebuit sa dau, cateva ore m-a pisat, plus ca aseara si-a adus aminte si da-i iar explicatii ...

Voi le spuneti chestii gen vanatorul impusca ursul? Matei este foarte impresionabil si milos as zice, a bocit odata vreo jumatate de ora cand vazuse o veverita moarta in herastrau. Noi nu i-am zis ca e moarta ci ca are o buba si doarme ca sa se faca bine. Tot drumul spre casa ne-a intrebat de veverita si totul a culminat cand a vazut o ambulanta si m-a intrebat daca se duce s-o ia pe veverita s-o faca bine
Nu stiu daca nu cumva gresesc, dar nici nu stiu cum sa-i explic acum de moarte.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la piticodrom, ma mai stiti?
Am intrat sa va salut si sa ma laud ca iesim din concurs,
efectuam chestiile acelea la toaleta...
Vacanta frumoasa tuturor, nasteri usoare gravidutelor si
numai bine la toti piticii!

P.S. Ioana, am vazut poza cu fetele tale, ce mare e Miruna, iar Smaranda e schimbata mult, eu o stiam bebelus, e foarte frumusica.

Ah! Noi am fost in weekend in sudul Germaniei, la Legoland, vi-l recomand cu caldura daca veniti pe-aici. Desi multi spuneau ca un copil de 2,9 ani e prea mic pentru asa ceva, nu e adevarat, gasesti de de toate pentru fiecare varsta. Puteti vedea niste poze aici, daca vreti: http://carmina.magix.net/
Pupici

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ohooooo, lume noua! Cum sa te uitam Carmi pe tine si pe zambaret? Felicitari Fabiano pt. iesirea din concurs! Noi inca ne mentinem...dar suntem pe drumul cel bun! M-am uitat la poze, sunt super frumoase, f. frumos la Legoland, merita pus pe lista in asteptare. Si Fabiano e un dulce, ce-a mai crescut!
Ruxandra, astept sms-ul, dar mai peste o saptamana-doua! Sunt cu ochii-n patru! Chiar, tu m-ai sms-uit si cand s-a nascut Matei, mi-aduc aminte ca trecusei de 40 de saptamani...wow, ce trece timpul...Facem galerie!!!
Dana_Lucia, astept pozeleeee!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare

Lume noua, lumea noua... WOW... imi dau seama ce mult a trecut de cand nu l-am mai vazut pe zambaret. E la fel de dulce cum il stiam .

Mifloricica tu cand ne-o mai arati pe Ana?

Noi am trecut cu bine de vaccinul de ieri (in mana). Vladut a zis doar "au au auuuu...". Pana acum n-a avut recatii si sper nici sa nu apara.

Vacanta placuta tuturor si nastere usoara feteleor, ca cine stie cand mai apuc sa intru.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput