Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, bine ai revenit si felicitari pentru iesirea din concurs! Multumesc ca ne-ai admirat in poze. Am vazut pozele voastre, foarte faine, iar zimbaretul neschimbat.
Ruxandra, eu ii spun chestii legate de moarte; ma intreaba si ea ce inseamna moarte, ce inseamna viu, etc.

nu am luat vsmile pentru ca si eu si sotul am fost obsedati de jocuri, si n-as vrea sa fie si copiii mei la fel.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Carmi, super frumoase pozele, de zambaret ce sa mai zic, e un flacau in toata puterea cuvantului. Ce misto de voi ca aveti Legoland si Phantasialand pe acolo, pe aproape...La noi nu e nimic in afara de o tziganie in parcul Herastrau...uof!

Irina, bine ca nu a plans, nici Alex nu a avut nici o reactie nedorita la niciun vaccin. Cred ca e bine ca am mers pe schema de Infanrix in loc de cele de la stat. Asa voi face si la bb 2.

Ruxandra, ce discutii filosofice...bravo!! Sa te tii, acum trebuie sa dai socoteala baiatului pentru toate cele. Noi mai avem pana acolo Sambata vine si maimutza mea din calatorii, casa nu e inca gata (nici nu ma asteptam, doar ii stiti pe constructorii romani), s-ar putea sa fie nevoie sa o expediem cateva zile la soacra sa nu stea in praful asta.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu sunt multumita de seria de vaccinuri Infanrix, nici fi-mea n-a avut nici o reactie la nici unul. Stati c-am o problema acum: niciunul se scrie intr-un cuvant sau in 2? Nu ma bagati in seama...
Sa pun si eu niste poze cu Ana Banana, nu?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Daaa, si eu sint multumita de Infanrix; imi amintesc cite studii am citit pina m-am hotarit la vaccin.

Irina, ma bucur ca Vladut a trecut asa bine peste vaccin. L-am vazut azi dimineata la gradi, venise sa verifice cine a mai venit la gradi.
Kid, succes cu renovatul, sa terminati repede.
Mihaela, da, mai da niste poze din disney land-ul de la vulcana. Niciunul e intr-un cuvint, dupa noile reguli; dar nu sint sigura ca e obligatoriu sa respectam regulile, eu refuz sa scriu si cu i din a, si inca nu m-au inchis.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele!
Sper ca nu m-ati uitat dar serviciul si copii imi ocupa tot timpul. De fapt spre durerea mea mai mult serviciul, daca apuc sa stau cu piticii cate 2 ore pe zi si apoi mai mult ii privesc dormind. In schimb weekendul e numai al nostru. am ajuns sa traiesc numai pentru acele 2 zile cand stau cu ei, ne jucam, mancam, ne distram si luni nu mai vreau la serviciu. Am reusit sa ajungem si noi 1 saptamana la mare dar care din pacate a trecut prea repede. S-au distrat s-au bronzat, de fapt cel mic care era oricum un tiganel si ne-am dat in toate trenuletele. O sa incerc sa pun si cteva poze sa vedeti cat de mari am crescut.
Din septembrie incepem si noi gradi si de abia astept. Am reusit sa scapam de pampers, il mai punem doar noaptea.
De ieri nu-mi revin, am o stare foarte proasta si vreau sa stau numai cu piticii mei. Fetita unor prieteni care avea doar 9 luni a murit acum 2 zile. Doctorii ridica din umeri. Am fost ieri la cimitir si nu cred ca poate fi adevarat. Oare de ce? Cineva mi-a spus ca D-zeu are nevoie si de ingeri, dar de ce trebuie sa se chinuie niste suflete nevinovate. A fost internata 1 luna jumate in spital, cu tuburi, ventilatie etc. Nu am cuvinte.
D-zeu sa o aiba in grija si parintii sa reuseasca sa treaca peste aceasta grea incercare.
Dea mami de Darius si Denis
http://good-times.webshots.com/album/564212536JdFMFo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hellou!
carmi, pe ginerica, da stiu ca si el s-a inaltat.
Chiar zilele astea ma uitam ce s-a schimbat Petra in constitutie, desi e in grafic, dar nu mai au pernutele alea ...si cand imi aduc aminte ca nu mi se parea grasa cand era mica si acum, cand ma uit la poze, zici ca era obeza.
Noi avem consola vsmile, dar mie nu mi se pare ca se vede prea bine jocul la TV, asa ca nu-i pun si nici nu-i incantata de el. Acum ii plac filmele cu Barbie (Rapunzel, etc), o face pe Smaranda, cu carpele de praf sterge toata casa si canta (din Veronica).

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumim ca ne-ati admirat. Am uitat sa va spun, Fabiano are un metru (de era sa platim bilet pentru el la Legoland, ca nu ne credea tanti aia ca nu are 3 ani), dar numai 13,7 kg. E cam slabut, desi mananca binisor.
Codrutza, pupam si noi nora, poze noi cu ea exista?
Ia ca fac eu un tur sa vad poze cu pitici si revin.
Mifloricica, pune si tu poze noi cu Ana. Ref. la ce ai intrebat, scrii intr-un cuvant cand spui: ´Nu am niciun chef´, dar nu si cand ´nici´are valoare de adverb sau conjunctie: `Nici macar unul nu a raspuns´sau ´Nici unul, nici altul nu a stiut´. Cam asa.
Tzukam pitikodromu´

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutareee piticodrom!
Ioana multumim de intrebare, suntem bine numai ca la servici avem o problema cu netul si de acasa nu am mai reusit sa intru.
Alexia e bine, merge la gradinita.
Sunt tare fericita caci luna asta a crescut si ea un cm.Nu reusea sa treaca de 86 cm de multisor.Acum are 87cm si 13 kg.
Cred ca-i cea mai scunda fetita din grup.
Suntem in cursa, sigur castigam concursul inca nu vrea sa auda de olita.
Am reusit sa vad si ceva poze,2 surori frumoase, un baietel mare pescar si un alt baietel strengar in vizita la Legoland.
Carmi cand ne uitam la poze Alexia mi-a zis ca vrea si ea acolo.
Vaccinul inca nu l-am facut, o sa-l facem pana in septembrie.
Va pup pe toate!
Sper sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ooo, codrutza, carmi, dea, casiana....lume noua!

am pus ceva poze noi, de anul asta aici

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ce-mi vad ochii? "Niciun" legat in anumite cazuri? ca pe vremea lui Caragiale??
Ca tot vorbeam odata cum evolueaza limba...
Cand s-a trecut la i din a un prieten mi-a trimis un fisier cu regulile. Are cineva un fisier cu noile reguli?

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput