Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Salutam piticodromul !
Ne-am adunat si noi de pe drumuri de cateva zile, gata cu vacanta, acum suportam caniculaaa de august
V-am citit si eu din urma, am admirat copii minunati . Am vazut site-ul mamei Ioanei, felicitari si de la noi!Si pe Sma care a crescuuut si pe Miruna cu ochisori superbi. L-am vazut si pe Vladut la pescuit, ce-a mai crescut si el!Si pe Fabiano "om-mare" l-am admirat!
Si Milan e un frumos si waw, ce fotografii!De Ana -banana ce sa mai spun, foarte frumoasa si mie mi-a placut mult poza cu cescuta
Si pe Mayanna frumusica si pe Ege cea eleganta si voi aveti poze superbe si ce familie frumoasa sunteti! M-au emotionat pozele cu voi trei - mami, Ege si burtica
Oare am uitat pe cineva?
Am vazut ca si gravidutele noastre mai au putin, putin asa ca : NASTERE USOARA SI COPILASI SANATOSI Ruxi, Kid, Simodina

Mergi la inceput

Noi am fost in Sicilia,am facut plaja la Siracusa, marea e perfecta si mi-a placut ca apa era mica multi metri spre larg,si valuri nu prea mari, asa ca Andrei s-a balacit in voie.
De pampers am scapat definitiv pe timpul zilei, noaptea inca ii pun pentru ca bea lapte si multa apa,asa ca mai asteptam.Se mai intampla sa mai faca cate un pipi in pat si la somnul de pranz dar foarte rar, de obicei cand e foarte obosit si nu se mai trezeste.Am avut emotii in masina pe drumul spre Sicilia, i-am pus pampers preventiv ca stiti cum e, nu poti opri pe autostrada imediat, dar am vazut ca Andrei spune ca face pipi si asteapta pana oprim masina, nu s-a scapat deloc pe el.
Si noi avem deja bicicleta de vreo 2 luni, si merge cu ea foarte bine.
Vacanta placuta tuturor care inca nu s-au intors sau care urmeaza sa plece!
Eu incerc sa pun niste poze ...

Mergi la inceput

Mifloricico, imi pare rau ca inca aveti probleme cu constipatia....Hmmm....oare de la lapte sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mary, poze, poze! Felicitari pentru non-pampers!!!
Cu laptele urmeaza sa vedem...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele,
In ultimul timp am reusit sa va citesc zilnic, mai putin sa va scriu.
Ioana felicitari pentru site-ul mamei tale si pentru fete. Sunt niste frumoase.
Mifloricico incearca sa-i dai mai multe iaurturi sa bea si eventual da-i si suc de portocale. La Darius asa am scapat de constipatie. Plus ca la el era si ceva mental. Adica in perioada cand incercam sa scapam de pampers cu treaba nr. 2 avea frica si din cauza asta prefera sa nu faca deloc decat la olita. Acum s-a rezolvat. Plus ca se plangea ca-l doare funduletul si-l dadeam cu Canesten.
Noi suntem relativ bine. Am scapat de tot de pampers cu Darius, inclusiv noaptea si vrem sa incercam si cu Denis, mai ales ca el vrea cand il vede pe frate-su. In schimb a facut laringita Darius, cu febra si raguseala si asteptam sa vina dr. azi sa vedem ce ne zice. Va tin in legatura.
Va pupic,
Dea mami fericita de Darius si Denis
http://good-times.webshots.com/album/564212536JdFMFo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dea, sanatate lui Darius!
Ana baga 2 iaurturi zilnic, fara exceptie. Ba intr-o combinatie fericita cu pere, prune si apa. Suc de porto nu-i prea place dar eu ii strecor in cadrul sucului general fara ca ea sa stie. Nu ajuta cu nimic...la noi s-ar putea sa se numeasca constipatie cronica.. Canesten imi suna cunoscut dar parca era pt. altceva...pentru ce e?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna buna!

deci se strange lumea din vacanta!

acum in august vrem sa ajungem si noi la mare...in rest, cu treburile pe acasa! azi am fost la Muzeul satului....foarte frumos, e prima data cand mergem cu Milan. Cam cald insa...si multi copii de la tabara ce vara si muuuulti turisti nemti! cat de sucit sa fii sa pleci din Germania si sa vii la 38 de grade....ma rog, Milan a fost foarte incantat de toate casutzele si bisericile si nu mai vroia sa plece (apoi am bagat o shaorma in Regie, adultii ca pt copii nu avea nimic )...pot spune ca am avut o zi de vacanta azi ah...si o bere acasaCostinesti, ce mai!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Bianca, ce frumos v-ati distrat voi azi!Bravo!
Dea multa sanatate bolnaviorului si din partea noastra
Uite si poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Seara buna si de la noi!
Eu acum mi-am trimis fata la culcare cu tata si cred ca deja au adormit amandoi...
Multumim celor care ne-au laudat, curand voi pune poze noi, sa fim la zi.
Nu stiu cu constipatia miflore, la noi tot sucul de portocale da roade, adica aproape imediat ce bea face caca...am ajuns sa-i dam cand plecam la drum mai lung ca sa nu ne oprim pe drum pt asta.
Ege,Mayanna a facut in primavara asta ulcior, de fapt 3,primul a fost numa o chestie rosie care nu a copt, la o sapt a mai facut unul cu evolutie rapida, adica intr-o zi jumate a spart, apoi cam dupa3 sapt altul...am mers la oftalmolog si ne-a dat tobrex unguent, tratament o saptamana, si parca dupa o sapt pauza inca o sapt de tratament.Si bineinteles igiena stricta, curatit ochiul cu fasa sterila si ser fiziologic sau apa fiarta si racita. Partea buna e ca acum nu mai sta cu mainile murdare si cum vine de afara primul lucru e sa se spele "sa nu mai fie cobii" si nici nu mai pune mana la ochi cand se joaca afara, in caz de plansete cere "batistuta sa tamponez lachimile...".Sper sa treaca cu bine si Ege sa fie frumoasa foc la nunta.Iar despre nume...is frumoase toate. Sanatate si lui Darius si tuturor puiutilor!
Iar despre noi...bune, joi am fost la gradinita, a fost o petrecere in curte de sf de an, Mayanna dupa 2 sapt de stat in casa a fost extrem de incantata si si pt ca am fost si eu...nu mai termina cu a venit mama la gradi(asta pt ca cel care duce si aduce e tata).Ne-au dat mapa cu lucrarile din timpul anului, iar parintii au vizionat filmulete facute tot asa pe parcursul anului cu copii la grupa.A fost f greu sa plecam,iar pt ca in aug au activitate,si 2 sapt ea a lipsit,plus ca Ana, educatoarea ei, este in prima sapt din august, am decis sa o mai ducem la gradinita o saptamana .Oricum n-avem nici noi vacanta...E fericita!(as putea sa spun extaz)Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred cu cat drag asteapta sa plece si cat de vesela vine acasa!Luni au facut zmee, iar mayanna doarme cu el de 2 zile , azi si-au pregatit singuri gustarea...

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mary, ce baiat frumos ai! Si tot timpul cand ma uit la pozele voastre am impresia ca e mai mare, ca ne pacalesti, are fata de "tip", haha!

sarmisa, suna bine gradinita ta, ma bucur ca ati gasit una buna!

Miflore, ei i-am dat Pangasius, era trecut intr-o lista cu peste bun pt copii dar acum imi dau seama ca era o lista teoretica care nu tinea cred seama de magariile care se fac. Lui Dinu ii mai fac salau, preferatul lui este somonul dar care are un miros groaznic facut pe gratar. Asta-mi placea ca nu mirosea.
Nu stiu ce sa zic de constipatia asta, de giardia ai cautat-o? Ca uneori da si asta constipatie, impotriva parerii generale ca ar merge mai degraba cu scaune moi.

Natydea, felicitari!

Mergi la inceput