Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Frumos foc Andrei!!! Are ochii tai, Mary!
Sarmisa, ma bucur ca ne-ai mai scris. Ce activitati frumoase la gradi!
Tonnia, am cautat-o si de giardia...adica i-am facut coproparazitologic de 3 ori. Sau se face analiza speciala pentru giardia? Nu mai stiu ce sa fac... Acum ii dau Lass Baby de o saptamana dar nu se vede nimic, ba a fost chiar mai rau...nu stiu cat sa-i mai dau, nu vreau sa creez dependenta...de ieri ii sar laptele, am zis sa fiu drastica si i l-am scos de tot, nu mai primeste nici dimineatza nici seara. Am pacalit-o aseara cu 2 iaurturi baute cu paiul in loc de laptic si-a fost f. incantata. Eu ma gandeam c-o sa faca crize, ca-ntotdeauna imi cere lapticul ei. Ma agat si de chestia asta... sa vedem...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary wow!!! E frumos foc Andrei si intr-adevar pare mai mare de 3 ani! Ce inaltime are?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mihaela ce lapte bea Ana?
Alexia are si ea problema asta cu constipatia, de curand si-a dat intestinele peste cap, dupa o constipatie crunta a trecut in extrema cealalta.
Si asa de tare si-a iritat intestinele ca a facut un soi de intoleranta temporara la lapte.Cum bea laptele dimineata intr-o jumatate de ora il voma. In rest era OK, vioaie si manca fara probleme.Asta la Alexia a durat 2 zile.I-am dat Biotics Baby si si-a revenit.
Te-am intrebat de lapte ca eu am observat ca Alexia e mai constipata cand bea lapte praf si se regleaza cand bea lapte de vaca.
Din pacate nu pot sa ma bag si eu la discutia despre peste, Alexia nu a mai pus in gura peste de un an si jumatate, de pe vremea cand manca din borcanase.Atunci ii placea pestele, ii mai dadeam si prospat la gratar.Acum nu mai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna!
Multumim mult pentru laudeSunteti dragute ca de obicei
Eu cred ca fi-miu pare mai mare doar din cauza tunsorii, dar nu prea am cum sa-l tund altfel ca are si un vartj chiar in frunte....Altfel, la dimensiuni e in limite normale are 1 metru si intre 16 si 17 kg.
Ce frumos povesteste Sarmisa de gradinta si de Mayanna.....
Ma gandesc si eu cum va fi la gradinta din septembrie, sper sa fie mult mai bine decat in primavara asta.....Cand imi aduc aminte ce de probleme am avut cu el si cum nu l-am mai dus la gradi cum au disparut toate si din prima saptamana a lui aprilie pana acum n-a mai avut copilul nimic, nimic.....
Miflore, ce de iaurt papa Ana! De constipatie nu mai stiu ce sa spun....
Noi azi ne-am balacit la piscinuta in curte si vad ca prefera mai mult asa decat sa mergem la mare, dimineata imi spune ca "azi nu merge Andrei la mare, azi se joaca la piscina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele,
Miflore ai incercat si cu o lingurita cu miere dimineata si apoi 1 pahar de apa? (babeste) sau parca mai era ceva cu germeni de grau. Nu cred ca ar putea sa-i faca rau.
Mary ai un baiat foarte frumos si mare. Zici ca are pe putin 3 ani jumate.
Si acum sa va zic de noi.
Darius e mai bine l-a vazut dr. ieri. Se pare ca nu e laringita cum am crezut este racit cu rosu in gat si o amigdala inflamata rau. E prima data cand i se umfla amigdalele. Si asta multumita socrilor care l-au dus la Cernica cu masina cu geamurile deschise, apoi s-au mai oprit si in Cora unde singura a recunoscut ca era aerul conditionat cam tare. Asa ca ce mai sa le multumesc!
Acum stam 7 zile pe antibiotic, noroc ca nu mai are febra. Si inca un plus are o pofta de mancare... mai ceva ca inainte.
Denis e bine doar ca face numai prostioare. I-a distrus casa mamei mele: rupt tapet, baut Bref, batut pe fratesu si vara lui, deschis masina de spalat in functiune, deschis robinte si inundat casa. L-a intrecut pe Darius.
Cam atat despre noi.
Va mai scriu!
http://good-times.webshots.com/album/564212536JdFMFo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua dragelor,
M-am bucurat azi cand am intrat si am vazut ca v-ati adunat de prin concedii...am vazut poze cu copii care mai de care mai frumosi, cu concedii superbe si am citit ce mai fac copilasii vostri.Va pup pe toate si pe toti pt ca am citit mult intr-un timp scurt si am un amalgam in cap......ca nu as putea sa nominalizez.Stiu ca m-au omorat ochisorii lui Ege, talentul Mayannei, Andrei cu privirea lui de baiat mare, Fabiano -om mare, un scump,Darius si Denis...cu nazdravaniile sale dar si ceilalti copii despre care citesc mai des.
Despre noi...suntem bine.vrem si noi sa profitam de vara dar aici ploua anul asta mai mult decat mi-am putut imagina eu ca se poate in Canada.Am trecut de la o iarna grea, cu zapada multa, intr-o vara ploioasa care nu ne lasa sa profitam de minunatele peisaje canadiene.Am reusit si noi sa profitam de sfarsiturile de saptamana, sa mai iesim pe langa Montreal, dar vacanta adevarata,concediul nostru va fi la iarna.
Iaris merge cu o placere deosebita la gradinita, azi ploua si nu aveam chef sa il duc, dar a plans si ne-am imbracat de ploaie, ne-am luat umbrele si alte alea si am mers la Christianne.Femeia asta e super, a reusit in timp de o luna sa il convinga sa manance fructele la gustarica.Nu a mancat IAris al meu mere de cand era bebe si ieri a cerut singur si a papat unul intreg.In magazin cere sa ii cumparam anumite fructe pe care le mananca acolo, ceea ce nu se intampla inainte.Maine au iesire la Insectarium...au cel putin 4 iesiri in fiecare luna, au fost la cules de capsuni, au fost la Biodome, au avut o mini-gradina zoologica invitata in gradinita...ceva cu reptile, pe care IAris le adora..si multe altele.
Singura problema sunt otitele foarte dese....in august avem iarasi programare la ORl si daca si atunci se confirma timpan rosu si bombat o sa il opream, ii punem tubulete de drenare a lichidului.In rest...subiectul pampers e trecut de multa vreme, deja e totul normal, nu am avut acvidente decat la inceput si minore.
Constipatia, un subiect care ma doare si pe mine uneori, Iaris se constipa daca nu mananca fructe crude, legume….dar daca mananca suficient ..e ok..Eu am luat pt Iaris suculet de prune din ala pt bebelusi ..ii fac suculet in casa cu portocala dar nu dau intotdeauna rezultate.Cand era micut isi facea foarte bine efectul ceaiul de musetel, dar el nu mai bea ceai de vreo doi ani.
M-am intins ca de obicei, intru rar dar cand intru nu mai termin.Va pup.Pe curand.
Noi avem poze la semnatura.Mereu noi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Buna seara!
Mary, ce activitati frumoase face Iaris la gradi! Am vazut pozele, frumos cum il stiam!Bafta la controlul din august!
Alexutza, Ana bea lapte LaDorna. Initial i-am dat Napolact si pe urma am schimbat-o. Am sunat la toate liniile de productie de la marcile cunoscute ca sa aflu procentele de lactoza (sau lactuloza?) Am sunat la Cluj, la Bistrita, nici nu mai stiu pe unde, tin minte c-atunci cand cercetam chestia asta am facut comparatie intre Napolact, Zuzu, LaDorna, Milli, Brenac etc...
Dea, i-am dat si miere pe stomacul gol de dimineatza, de obicei dup-aceea bea laptele, nu prea vroia apa si nici un rezultat. Asta i-am dat muuuult timp. Si tarate de grau in iaurt...
Ce nazdravan e Darius!
Ruxandraaaa??? Astept telefonu'!
Nanadana?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricico, cat a fost in Anglia Alex a baut lapte de vaca dimi si seara pentru ca i s-a terminat f repede cutia de Nestle Junior de acasa si alt lapte de acolo (praf, de continuare) nu l-a acceptat (avea un gust cam ciudat, gros si de vanilie...am cutia acasa). Eh, vreau sa iti zic ca acolo a facut kk doar la 2-3 zile , doar boabe...Soacra-mea era disperata, bagau iaurturi, miere etc, Alex nu a avut probleme cu constipatia.
Cand a venit acasa si si-a regasit laptele a fost ok, si-a revenit. Ma gandesc ca laptele asta are bifidus si poate d-aia. Poate, daca nu vrei sa te reintorci la praf, sa ii pui ecoflorina sau biotics in lapticul de vaca. Eu nu stiu cat o mai tin pe lapte praf, teoretic ar trebui sa ne oprim in octombrie, la 3 ani, acum bea Nestle Junior 2+ pentru peste 2 ani, poate ii dau in continuare. Laptele de vaca nu il prea tolereaza, poate sa incerc cu Parmalat.

Aaah, am vazut in Metro un Parmalat la cutii mici, pentru copii (juma de kil),se numeste Zymill parca (cutie albastra), si este un lapte f digerabil (asa scria pe cutie), grasime 1,5, lactoza putina, bifidusi, i-am luat si eu o cutie lui Alex (a mancat cu cereale).
Cred ca ala ar fi un lapte bun pentru Ana

bb2

Mergi la inceput

Multumesc frumos Kid,, am notat. Deocamdata o las fara lapte o perioada sa vad ce se intampla. Si dup-aia o sa incerc cu Parmalat-ul, am fost tentata o data sa iau dar n-am luat.
Nici nu stiam ca exista Nestle Junior 2+, eu i-am dat Anei pana la 2 ani jumate lapte Nestle Junior 1-3ani. Asta pe unde se gaseste?
Zici ca parmalatul are lactoza putina, eu sunt cam nelamurita, nu trebuie sa aiba mai multa(ca sa favorizeze tranzitul)?
Nu stiu exact care-i diferenta dintre lactoza si lactuloza, stiu ca sunt dizaharide, una e galactoza cu glucoza si una galactoza cu fructoza, deci tot un fel de zahar amandoua. Si lactuloza se recomanda cu siguranta in cazul constipatiei...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricico, au schimbat Juniorul, acum nu mai e junior simplu, sunt doua formule, una e 1+ si una e 2+....Chestie de marketing probabil.
Sa stii ca nu stiu care e diferenta cu lactoza si lactuloza...Cineva mai luminat sa ne explice. Eu am citit pe cutie acolo, la Parmalat, ca e usor digerabil, este bland cu intestinul si contine bifidusi din aia...de-aia zic. Poate ar trebui sa intrebi un medic....

Ruxandraaaa, ce faci? mai da un semn

bb2

Mergi la inceput