Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
mary ilie spune:
Salutari si de la noi!
Miflore, eu i-am dat lapte Zymil lui Andrei in primavara asta , ne-a recomandat doctorul pentru ca aveam probleme cu diareea, si initial imi daduse un lapte praf special dar Andrei il refuza si pentru ca urla copilul dupa lapticul lui, mi-a recomandat doctorul Zymil fara lactoza vreo 4 sau 5 zile si stiu ca a fost bun pentru problema noastra.
Dea ti-am admirat flacaii, sunt foarte draguti, s-au distrat bine la mare, se vede! Si in poza cu voi patru ce bine se vade cat de mult seamana pustiul cel mare cu tine iar cel mic cu tatal lui.Pupam bolnaviorul dar si pe nazdravanul Denis!
Mary, l-am vazut si pe Iaris, ce s-a mai inaltat si el! Si ce mult imi place cum ii sta cu perisorul un pic mai mare!E tare frumuselMa bucur ca e asa de bine la gradinita cea noua, si ce mult activitati mai au acolo
Succes la controlul ORL, speram sa fie bine!
Aaa....si mai trimite din ploaia aia si pe la noi ca tare ne mai chinuie canicula asta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marinela79/marinela79.jpg)
marinela79 spune:
Mary draga, as trimite ploaia...ca tare ne-am mai saturat de ea...si fratele meu este in Italia, in Perugia si imi cere ploaie si zapada, dar si rade d emine ca eu mor dupa soare si plaja..si uite-ma unde am ajuns.
La noi problema cu parul e una serioasa, nu ne lasa s ail tundem, nu vrea sub nici o forma, cand l-am tuns ultima oara l-am tuns in doua zile, si a mers la gradinita cu jumate parul tuns si jumate pleata.Am incercat la friezer, in saloane specializate pt copii, unde ii pune pe masinute, le pune desene la dvd, degeaba, nu tine, urla ca din gura de sarpe.Am ajuns saii tai bretonul in somn, si codita i-am mai retezat-o tot in somn ca se incalcise foarte tare.I-a spus o fetita ca e urat cu parul mare si i-a spus "tu esti urata ca nu ai par", fetita este tunsa mai scurt.Sper sa ii treaca fobia asta pana pe la 4 ani, mie nu imi place cu pletele astea, ca e carliontat doar jos, dar soacra-mea ila dora asa, mama nu mai poate de dragul lui....asa ca deocamdata ma rog doar sa nu aduca pui de paduchi acasa.
Miflore si eu stiu ca lactoza este interzisa cand dau copiii in diaree, de aceea in perioad aia ii dadeam si eu lui IAris lapte fara lactoza....dar ma gandesc ca tu deja esti mai mult decat stresata cu situatia asta.Sper sa gasesti cauza cat de repede.E stresant sa nu gasesti solutii si rezolvari la ce te macina,mai ales cand e vorba de copil
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
miflore spune:
Ruxandra e bine, am vorbit la telefon! Va transmite salutari!
Mary si Mary asa e, lactoza e interzisa la diaree, in cazuri d-astea se da lapte fara lactoza. La constipatie ma gandesc ca e pe invers adica lactoza mai multa...o sa ma mai documentez.
Ana are aproape 3 zile de cand nu mai bea lapte si-a facut de 2 ori kk in intervalul asta. Primele gloante mai tari, restul ca o plastilina. Suntem in observatii. Ma iertati ca scriu despre chestiile-astea si va naucesc de cap dar sunt stresata ca nu gasesc solutia! Si stiu ca si voi sunteti la fel de grijulii atunci cand aveti o problema cu puiul vostru, asa ca ma intelegeti.
Kid, o sa incerc cu siguranta Parmalat-ul. Dar dupa pauza de laptic.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
sunt si eu prin zona, v-am citit acum ca ramasesem fffffffff mult in urma. dar de atata citit acum nu mai stiu ce sa mai spun. ah, am admirat-o pe ege. a fost un bb frumos, acum e o fetita superba! frumoasa tare-tare .
am fost la mare, i-a placut lui radu, a fost f bine.
revin maine cu detalii.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
ege spune:
sunt si eu pe aici,ne pregatim pt drum.sambata dimineatza plecam la istanbul,avem o nunta.cu ocazia asta facem si o vacanta de o sapt.
sotul,fratele meu vor merge la meci la galatasaray-steaua.
aaaa am uitat sa va zic ca a fost o pacaleala cu ulciorul.sper sa nu ne iasa.maine ne luam rochitele aproape identice de la croitoreasa.
l-am admirat si noi pe andrei,si nu stiu de ce intotdeauna l-am asemanat cu tatarii nostrii.parca mi se pare ca are ochii putini migdalati.doamne dar de era mic il tot admir.
kid,bun pontul cu parmalatul.
va pup,noapte buna
ege 29+ sapt
si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
miflore spune:
Bine-ai revenit Kristinutza!
Haide, revino cu detalii.
Ege, ma bucur ca micuta Ege n-are nimic la ochisor. Asteptam pozele cu rochitele!
Distractie placuta la nunta si drum bun!!!
Daaa, Andrei al Mary-ei are ochii migdalati ca mami a lui.
Azi plecam si noi la Vulcana, la puiul nostru, ca-n fiecare week-end.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI