Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor!

sper ca nu va suparati ca ma bag in discutia voastra, voi fi foarte concisa, dar vroiam si pe aceasta cale sa-i multumesc unei dintre voi care m-a ajutat dezinteresat: Meme1, multumesc tare mult pentru ajutor, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta superba!

Sunt o mamica de sept-oct 2006 si proaspata mamica de iunie 2008, iar baietelul meu are colici teribili, care nu trec decat la Infacol, medicament pe care Meme s-a oferit sa mi-l trimita, chiar daca nu ma cunoaste.

multumesc

Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Meme,

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Hai mai fetelor ca zau nu e cazul...ma simt prost de-acuma...

N-am facut decat ce ar trebui sa faca oricine intr-o lume civilizata...

Editez: cand am spus lume civilizata nu am avut intentia sa ranesc pe nimeni, m-am referit strict la cei care speculeaza infacol pe piata din Romania

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

offf,am scris un mesaj si s-a sters.
multumim mult pt laude,totii copiii sunt frumosi.sa ne traiasca si sa fie sanatosi.
acum avem o noua probl.se pare ca ii iese un ulcior la ochi.i s-a inrosit si o vad cum da cu manutza la ochi.daca arata maine mai urat o sa o duc la un oftalmolog,desi nu am incredere in medicii oftalmologi de aici.probl.este ca samb plecam la istanbul,avem o nunta de fitze acolo si va dati seama cum o sa arate ege cu ochiul umflat?
sper sa ii treaca pana atunci.
meme,bravo.din pacate stiu ce inseamna sa aiba bb colici,ege a avut pana pe la vreo 5 luni,plangea si se freca de ramasese fara par la spate.sper bb 2 sa fie mai cuminte si fara colici,daca se poate.
inca nu stiu ce nume sa ii pun lui bb din burtica.eu am ales vreo 3 nume,EFE,ERIS,ENES.voua care va place cum suna?EFE se potriveste cu Ege,ERIS, se potriveste cu numele sotului,adica Ediz.
astept sfaturi.

ege 28+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mie imi place Efe . Asta ca sa vedeti ca va urmaresc

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ege, mie imi plac toate numele....greu de ales...
Pentru ochisor incearca unguent oftalmic, aici se numeste brolene daca nu ma insel si sigur merge si la copii si mai mici de 3 ani...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mie-mi plac toate 3, dar parca EFE se potriveste mai bine cu EGE.

Sic, ca si eu va urmaresc

pup

Mergi la inceput

Efe!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Mie imi place ERIS -pare un nume de zeita!

Mergi la inceput

Mary, iesi de-acolo!
Sa va mai spun despre Ana: cu nr. 1 la olita stam fff. bine, practic nu se mai scapa deloc. E-adevarat ca uneori o-ntreb eu si chiar face. Alteori imi spune:" Haide, mami, repede, repede, olita, ca fac pe mine!" Cu nr. 2 e problema mare, face in pampersi in general...acum iarasi are o perioada de constipatie nasoala, nu mai stiu ce sa-i fac...alimentar ii dau tot felul de chestii care s-o ajute, pere zilnic cu prune uscate, zeama de la prune in loc de apa, lichide multe, legume, fructe, deloc orez, banane, morcov doar crud nu si fiert...ufff. Si ea face boabe tari. Cand sunt si colturoase, f. rar, se vad si urme de sange... Lass Baby, debridat, lactuloza, vax. Nici o imbunatatire. Acum incerc o chestie noua, nu prea vroiam sa fac chestia asta dar trebuie. I-am scos laptele de dimineatza si-i dau doar seara. O sa vad cum reactioneaza si in functie de asta vad daca i-l scot si p-ala de seara...si ea mititica, vrea lapte... dar s-ar putea ca asta sa fie dusmanul nostru si trebuie sa aflam.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput