Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

poze aici:http://community.webshots.com/album/564985401xnPjWX

ege 28+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce frumoasa e Ege!!!

noi suntem bine, ne-am luat cu diverse si n-am apucat sa citesc de prin urma.
Am vazut ca Alex face la olita, bravooo!, Meme, ce bine-mi pare sa citesc despre voi! Ioana, distractie placuta, cred ca sunteti la mare undeva.
Gravidutele sunt bine, tin pumnii in continuare.

Hai ca citesc de prin urma si intru mai des de acum.
Despre noi nici nu stiu ce sa povestesc, baietii sunt bine, sanatosi, se inteleg bine, au loc putine conflicte intre ei, fac front comun si in fata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Doamne, prin ce ati trecut, Ege ! Bine ca n-ati patit nimic grav.
Fetita ta e o frumoasa, poza cu palariuta e superba !
Nastere usoara si un bb sanatos iti doresc !

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ege imi pare tare rau de ce s-a intamplat si nu te lasa. Printre alte motive (unele foarte bune cum ar fi ca cel pe care il iubeam era aici), 2 episoade din astea de nepasare crasa fata de mine, care aveam dreptatea in mana, m-au facut sa ma decid sa plec din tara.
Sa-ti dea Domnul un copil sanatos si individului aluia exact ce i se cuvine, nici mai mult, nici mai putin.
Ege e frumoasa de pica ! Si eleganta ! Am vazut si in pozele Galustei (fata Olgutei) aceeasi grija pentru pantofi si posete.
Peter are o nepasare barbateasca pentru orice pun pe el si nu remarca deloc ce frumos se imbraca fetitele din cercul nostru sau ce ochi frumosi are prietena lui, etc. E mai aproape de un copil mic ce se arunca una-doua in praf decat de grija de a fi hip (noul termen pentru cool )

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ege, am citit si eu ce ati patit, bine ca n-a fost mai grav si ca ati scapat cat de cat teferi...

Legat de partea legala, nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, pot doar sa iti spun ca aici totul se rezolva intre avocatii partilor implicate si firmele de asigurari...dar intr-o situatie ca a voastra, cel vinovat ar avea de platit serios de tot...partea civila ca parte civila, dar aici ar fi tras la raspundere si in fata legii separat fata de partea civila a situatiei (ma rog, nu stiu daca m-am facut inteleasa, ideea era ca statul l-ar chema in proces pentru dangerous driving (cu rezultat suspendarea permisului, amenzi grele si inchisoare), iar partea vatamata l-ar chema in alt proces pentru daune etc)...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Vazut Ege ft frumoasa si delicata !

Noi raportam trimis Serban cu bunicii la tara de 2 saptamani si mai sa vreo 3 minim. WE acesta am fost sa-l vedem si sunt foare multumita de cum l-am gasit, socrii mei si-au impartit responsabilitatile ft bine: tataie cu joaca, cititul, coloratul, plimbatul copilului ( si se pricepe ) iar mamaie mai ales cu papa, respectare program, giugiulit si ingrijit. Oricum amandoi sunt profesori la 5-8. Si putem anunta si noi cu bucurie renuntarea completa la Pampers in timpul zilei. Noaptea inca folosim. Insa de facut facem in genral afara la florica, si pipi si no2 si intotdeauna singur, n-are voie sa ne ajute nimeni . Inclusiv pe toaleta se urca singur si te da afara explcandu-ti ca "miloase ulat!". Apoi striga cand este gata sa vina mamaie sa-l stearga. Asta-i copil cu personalitate si care seamana din ce in ce mai mult cu ma-sa dupa cum nu uita sa ne aminteasca tati din cand in cand .

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Ege, e o frumusete fetita ta!
Mi-am amintit de accident, offff...sa nu te lasi!
Nadina, ce putin mai ai!
Ca sa nu mai vorbesc de Ruxi care-i cu bagajul in usa! Ruxi?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare

wow...Ege e pur si simplu superba !
Cat despre accident... nici eu nu ma pricep sa te sfatuiesc. Succes cu demersurile legale! Bine ca n-a fost mai grav.

Simodina imi place f mult numele ales de tine pentru surioara lui Serban. Nastere usoara!

Meme . Ce mari si frumosi s-au facut Ana si Andrei .

Noi suntem la faza de scos pampersul la somnul de pranz, ca pe cel de noapte il va mai avea muult timp .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, sper ca nu esti la maternitate deja

Ege, am vazut-o pe frumoasa Ege 2, iti seamana foarte bine, e o frumoasa , e deosebita. Va frange multe inimi Am recitit despre accidentul tau, si atunci cand ne-ai povestit m-am socat...Ideea e ca ar trebui sa contactezi un avocat si sa il intrebi pe el. Tu poti sa il dai in judecata pe partea civila, il chemi la proces pentru daune materiale si morale. Cu statul insa...Meme locuieste demult in Irlanda si acolo sunt oamenii corecti...Aici probabil ca scapa cu permisul suspendat 3 luni si 4 puncte de amenda...cam atat, altceva nu-i fac (adica dosar penal sau sa il cheme statul in judecata...)

bb2

Mergi la inceput