Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pai eu stiu cati dinti trebuie sa fie ca am suferit pt. fiecare dintre ei . De fapt, sa nu fiu rea, ultimele masele au iesit mai pe tacute. Si deja ma ia cu fiori cand ma gandesc la inca un set de 20.

Simona, sper sa ai dreptate cu pampersii. Eu a trebuit sa ma cantaresc marti cand am fost cu matei la doctor, nu a vrut deloc sa se urce pe cantar, asa ca ne-am cantarit cu totii inainte, inclusiv doctorita . Daca e corect cantarul ei (si sotul zice ca e, el stie cate kile are) inseamna ca am luat 12 kile, ceea ce mi se pare decent. Si pe mine ma doare spatele cand ma pun in pat, dar cel mai tare ma termina sa ma asez pe jos si sa ma ridic si fac asta de multe ori cu matei pt. ca noi numai pe jos ne jucam. Sunt happy ca nu mi s-au umflat picioarele ca data trecuta, se mai umfla ele dar nu in fiecare zi si nu atat de tare.
Hai ca am deviat. Cred ca o sa va mai plictisesc cu intrebarile si problemele mele cu matei si "surioara" dupa ce nasc, sper sa ma suportati.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Deci ai luat ca la carte, bravo!
Asteptam primele impresii!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Desenele animate sunt astea: http://tv.rol.ro/programe-tv/Minimax/89418/Fifi_si_Floricelele.htm
Revista apare pe 15 ale lunii,sunt numai cateva numere, au aparut deja 3, sunt si jucari si puzzle cu Fifi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ola! Doarme Miru cite 3 ore la amiaza, o oboseste inotatul, asa ca am timp sa stau pe net.

natydea, imi pare rau de fetita prietenilor.
Carmi, distractie placuta in Italia. Miruna inca nu are bici din aia, dar a cerut, o sa-i luam; acum i-am luat role, inca nu i le-am pus in picioare.
Casiana, felicitari pentru cm si masele .
Bianca, super poze, iar Milan - la fel de frumos cum il stiam.
Mihaela, am admirat-o pe Ana la mare; ce fain ca danseaza cu copiii. Nu inteleg de ce ma invidiezi, ca doar ai vazut cum a facut Miruna la spectacolul cu winnie. Prima oara cind ne-am apropiat de plaja si i-am zis 'uite marea' a facut stinga imprejur; acum bineinteles ca abia o scot din apa, si 'inoata' singurica cu colacul.
Sarmisa, multumesc, am trimis laudele mamei, s-a bucurat. Ce frumos a fost la serbare. Imi pare rau de varicela, sper ca ati scapat deja. Am admirat-o si eu pe Mayanna facind parada modei cu rochita cea verde
Antonia, ma bucur ca v-ati distrat la munte.
Diana, sa va fie de bine concediul.
Ruxandra, mai ai asa putin, sa ne dai de veste cind armam majoretele.
kid, felicitari pentru iesirea din cursa! La ce gradi va merge Alex?
Alina, eu propusesem ca fiecare participant la concurs sa puna cite 5 sau 10 euro si sa luam un cadou mamei cistigatorului.
Irina, bine ca ai povestit doar de Vladut cum a participat la serbare.

Miruna nu a vrut sa participe deloc la serbare, nici nu a iesit din cladire (s-a tinut in curte), am scos-o cu forta. Poate daca mai dura jumatate de ora, se obisnuia si ea cu multimea de parinti si se implica in prprogramul artistic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006). www.flickr.com/photos/9447214@N08/2264661563/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Salutari tuturor!!!

Revenim si noi dupa o luuunga absenta motivata doar de lipsa de timp....si de internet la serviciu (cateodata simt ca innebunesc fara internet in timpul zilei, dar oricum nu cred ca as avea prea mult timp la dispozitie)...

Va pup pe toate si revin :)

Mergi la inceput

Sa va mai spunem despre noi...

Eu muncesc din decembrie full-time, cei mici au fost la cresa pana la finalul lunii iunie cand am plecat in concediu 3 saptamani...
Acum stau acasa cu bunicii (sunt parintii mei veniti la noi) pana in septembrie si este taaare bine cand nu trebuie sa tragi de ei dimineata la 7 ca sa plecam la cresa si seara cand venim sa fie toate in ordine acasa....deja plang dupa ai mei cand ma gandesc ce repede trece timpul si ca o luam de la capat in toamna, fara ajutoare...

Eu n-am net la munca (cica din motive de securitate) si mi-e tare greu... acum s-au trezit ca vor sa ma mute pe alta pozitie si momentan sunt intre doua job-uri, in curand cred ca o sa ajung sa fiu ca intr-un meci de tenis in care nu apare decat un singur jucator...va inchipuiti cam cum este....

Copiii sunt bine, Andrei e codas fata de ceilalti copii din piticodrom, nu vorbeste decat cand are el chef si atunci doar cuvinte individuale, a avut o perioada in care anunta cand face nr 2 si mergeam direct la baie dar la cresa a uitat repede de obiceiurile bune asa ca momentan suntem inca in pampers....are zile cand ne anunta cand face dar au devenit din ce in ce mai rare....
Ana e o smechera si jumatate, il copiaza pe Andrei in tot ce face...

In rest nici nu stiu ce sa va mai spun...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Meme, ce bine ca mai scrii!!! Acum ca sunt parintii la tine, profita cat poti. Parca ziceai ceva mai demult de o vacanta in doi? Ar fi super! Sper ca noua pozitie la job sa insemne si acces nelimitat la Net , mama lor de irlandezi zgarciobi (aia parca erau scotieni)

Ioana, ce frumos ca merge Miru la cursuri de inot. Role de care i-ai luat? Inline sau cu 4 roti? Alex va merge de la 1 sept la o gradi aflata la 3 minute de mers pe jos de casa noastra, se numeste Hansel und Gretel, e cu predare in germana, au numai educatoare sasoaice...Sunt curioasa. Eu am pus demult ochii pe gradi asta dar nu o primeau decat de la 3 ani, asa ca a trebuit sa asteptam. Sper sa nu fiu dezamagita. Oricum, e misto ca e langa casa, nu o mai trezesc devreme ca sa fie gata cand vine bus-ul si nici nu mai sta in trafic zilnic...

Casiana, multumesc mult, am sa casc si eu ochii dupa Fifi.

bb2

Mergi la inceput

Ce vacanta in doi...ca nu ma lasa sufletul sa plec fara pitici dupa mine!

Noul job e in aceeasi cladire, adica tot fara net...asta din motive de securitate chipurile...(ministerul de justitie ce sa-i faci...) iar la cat am si voi avea de munca, sigur nu mi-ar ajunge timpul si de altele...ma mai consolez ca sunt pauzele ok ...

Fifi e si la noi la tv zilnic, ai mei se uita dar prefera inca winnie si little einsteins, peppa, thomas, roary si mai nou super why...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

va urmaim si noi mai din umbra.suntem bine,mergem la mare,ege e f fericita daca as lasa-o numai in apa.
in legatura cu vaccinurile astea,nici nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac.o sa va intrebati de ce?pt ca cumnata mea,a nascut anul trecut un bb dintr-o sarcina sanatoasa,dar copilul are probl.la 6 luni i s-a pus diagnostic de pareza cerebrala,adica nu facea ce tr sa fac un bb la 6 luni.nu isi tinea capul,nu statea pe burtica,in fundulet,nu se rotea.a umblat din dr in dr si multi i-au spus ca poate sa fie din cauza vaccinurilor.ori tetanosul de la 7 si 9 luni,ori de la infanrixuri.
va dati seama ca inca nu i-am facut vaccinul lui ege de 2.5 ani si parca imi e si frica.acum copilul are 1 an si 2 luni si inca nu sta bine in fundulet,face kinetoterapie +tratament ,au fost de 2 ori si la recuperare in tzara.

aaa si daca avem avocati printre noi,am postat un subiect aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124837
daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi ,tare m-as bucura.
va pup si va doresc toate cele bune

ege 28+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput