Mitropoliul Corneanu

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
citat din mesajul lui ham

Mariuta, ai pus fara sa vrei punctul pe I:A fi cel ce raspandeste Cuvantul Lui Hristos pe pamant a devenit un JOB.
Si de pacatul asta se fac vinovati toti ce sunt impotriva reintregirii bisericii CRESTINE- ortodoxi, catolici sau ce-or fi ei."Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

ortodocsii nu sunt contra reintregirii bisericii, intodeauna au pledat pentru revenirea catolicilor la dogmele dinainte de schisma Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
citat din mesajul lui irina.c.

quote:

Mariuta, ai pus fara sa vrei punctul pe I:

A fi cel ce raspandeste Cuvantul Lui Hristos pe pamant a devenit un JOB.
Si de pacatul asta se fac vinovati toti ce sunt impotriva reintregirii bisericii CRESTINE- ortodoxi, catolici sau ce-or fi ei.

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

ortodocsii nu sunt contra reintregirii bisericii, intodeauna au pledat pentru revenirea catolicilor la dogmele dinainte de schisma

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Hahahahaa, ce amuzant. Lucrurile stau exact pe dos!

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
citat din mesajul lui crinuta

quote:

quote:

Mariuta, ai pus fara sa vrei punctul pe I:A fi cel ce raspandeste Cuvantul Lui Hristos pe pamant a devenit un JOB.
Si de pacatul asta se fac vinovati toti ce sunt impotriva reintregirii bisericii CRESTINE- ortodoxi, catolici sau ce-or fi ei."Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

ortodocsii nu sunt contra reintregirii bisericii, intodeauna au pledat pentru revenirea catolicilor la dogmele dinainte de schisma Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Hahahahaa, ce amuzant. Lucrurile stau exact pe dos!Crinuta si Rayan
GNLD- un mod de viata!Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

ce vrei sa spui?
as aprecia sa vii cu ceva detalii si argumente, ca de hahauri sunt satula, nu cred ca are sens sa ne pierdem timpul pe aici cu ele. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Irina, Larisa, Adela, mariuta, Ica, a incerca sa mai raspund ceva sau sa ma justific (ohooo, cate as avea de spus..., este echivalent cu a fi o papusa manuita de un iscusit www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA" target="_blank">Master of puppets.
Exact versurile piesei asteia mi-au venit in minte, gandindu-ma ce as putea raspunde atator provocari si etichetari, si ce as putea spune in fata unor manuiri atat de subtile ale cuvintelor si invaluiri atat de mestesugite si stralucitoare ale trairilor care, de cate ori au ocazia, tasnesc cu atata forta si ura la suprafata.

Imi este foarte greu sa spun altceva decat ceea ce cred si realmente nu imi pot compune un raspuns heartbreaking, care sa ma puna intr-o lumina ingereasca, pentru care sa primesc plecaciuni si floricele.
Nu sunt deloc apta (si nici nu-mi doresc aceasta) pentru a face un permanent slalom intre sfintenie si inversul acesteia, atunci cand mi se ofera ocazia.
Nu scriu aici ca sa impresionez pe cineva, nici ca sa culeg laude.
Zic ce cred si atata tot. Cine nu ma place, sa nu ma mai citeasca si, cui nu-i place "cartea mea de vizita", sa nu-mi ceara intalniri. Cred ca voi putea trai cu asta :-).

Ce regret foarte tare este ca, noi toti cei implicati sarguincios in aceasta/aceste discutii, nu numai ca aducem deservicii uriase bisericilor carora le apartinem ci, parca vrem sa demonstram pentru a nu-stiu-cata-oara ca nu am lipsit din cununa de spini a Mantuitorului.
Putem amagi pe cei care ne citesc dar, sa nu ne mintim singuri. Cineva ne cunoaste mult mai bine decat cei care ne citesc...
A, desigur, de vina pt. toate discutiile in contradictoriu de pe aceasta sectiune sunt numai si numai EU! :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

denizel ai si tu dreptate. Cand om fi oameni cu adevarat induhovniciti nu cred ca vom mai avem timp de pierdut pe forum, cu atat mai mult in discutii contradictorii. Vom folosi timpul altfel, cu mai mult folos.

Pana una alta haideti sa ne mobilizam energia si sa facem ceva pentru cazul de aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984
Cazul este extrem de urgent!

Sa speram ca prin discutiile noastre "maiestre" am facut ceva raiting si se pot strange ceva banuti.

Irina, cred ca ti-am mai spus si altadata: imi place argumentarea din mesajele tale. Eu una le inteleg!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:

quote:

Si de pacatul asta se fac vinovati toti ce sunt impotriva reintregirii bisericii CRESTINE- ortodoxi, catolici sau ce-or fi ei.

ortodocsii nu sunt contra reintregirii bisericii, intodeauna au pledat pentru revenirea catolicilor la dogmele dinainte de schisma

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog

Am vrea noi, ortodocsii sa fie asa, dar nici pe departe nu-i (intreaba doar Biserici necalcedoniene, cum este Biserica Abisiniei, a Armeniei, Biserica Copta din Alexandria, Biserica Siriaca Veche, biserici care respecta reguli stabilite de Hristos pe care restul le-au lepadat demult si vei afla de ce); pt. a reveni la adevarata religie crestina ar trebui arse toate cartile asa-zis sfinte ce contrazic cele sustinute de Hristos, dar argumenteaza ce-si doresc cei ce conduc bisericile, ar trebui desfintate TOATE bisericile ce se pretind detinatoarele adevarului si recladita biserica Lui Hristos (beleaua e ca de-a lungu' veacurilor s-a tot incercat asta si oamenii au transformat noua biserica crestina in ceva mai rau decat cea din care se desprinsesera), ar trebui raspopiti toti popi care-au pretins vre-odata vre-un ban pt. cea ce fac in Numele Domnului, ar trebui ca bisericile sa doneze obstei toate averile, ar trebui chestii atat de multe si imposibile intr-o lume condusa de satanicul ban, in slujba caruia s-au pus de mult TOATE religiile cu pretentii de crestinism....
Acum nu incepeti cu "A mea e cea adevarata!", caci niciuna nu prea mai are legatura cu ce-a cladit Hristos, ba daca stai si te uiti, as scrie ca dinpotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

quote:

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Ham, exagerezi. De unde si pana unde este un pacat a indeplini responsabilitatile cu care ai fost investit intr-o functie? Pentru ca asta este, mitropolitul are o anume functie in Biserica.Asta nu inseamna deloc ca el lucreaza impotriva unitatii Bisericii, de unde si pana unde?

Nu stiu daca a mai pus cineva acest link - cuvantul Patriarhului la deschiderea lucrarilor Sinodului din 8 iulie:
http://www.basilica.ro/_upload/doc/12156183329988619435.pdf

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariuta

quote:

Ham, exagerezi. De unde si pana unde este un pacat a indeplini responsabilitatile cu care ai fost investit intr-o functie? Pentru ca asta este, mitropolitul are o anume functie in Biserica.Asta nu inseamna deloc ca el lucreaza impotriva unitatii Bisericii, de unde si pana unde?

Nu stiu daca a mai pus cineva acest link - cuvantul Patriarhului la deschiderea lucrarilor Sinodului din 8 iulie:
http://www.basilica.ro/_upload/doc/12156183329988619435.pdf

Stii ce-i ala job pe bani?
Stii parerea Lui Hristos despre implicarea banilor in religie si transformarea bisericii in loc de facut bani?
Stii de ce i-a gonit Hristos cu biciul pe cei ce faceau negot in biserica?
Preotii si biserica n-ar trebui sa detina si sa produca bunuri; n-ar trebui sa devina negutatori respectiv iarmaroc!
Din motive de interese meschine si materiale de-a dreptul, Crestinismul a fost sfasiat in bucati si transformat intr-o afacere.
Al dreacului de banoasa!
Biserica noastra ortodoxa este cea mai bogata entitate economica din Romania, biserica catolica depaseste cu mult cei mai bogati bogatani de pe Terra, nu e biserica ce se pretinde crestina sa nu fi adunat averi pe seama enoriasilor proprii.
Si crede-ma ca nu exagerez deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

quote:

Stii ce-i ala job pe bani?
Stii parerea Lui Hristos despre implicarea banilor in religie si transformarea bisericii in loc de facut bani?
Stii de ce i-a gonit Hristos cu biciul pe cei ce faceau negot in biserica?
Preotii si biserica n-ar trebui sa detina si sa produca bunuri; n-ar trebui sa devina negutatori respectiv iarmaroc!
Din motive de interese meschine si materiale de-a dreptul Crestinismul a fost sfasiat in bucati si transformat intr-o afacere.
Al dreacului de banoasa!
Biserica noastra ortodoxa este cea mai bogata entitate economica din Romania, biserica catolica depaseste cu mult cei mai bogati bogatani de pe Terra, nu e biserica ce se pretinde crestina sa nu fi adunat averi pe seama enoriasilor proprii.
Si crede-ma ca nu exagerez deloc!

jobul pe bani poate fi o munca cinstita, cu responsabilitati clare, retribuita ca atare.
eu nu vad nici o problema in asta, nici preotii, nici mitropolitii nu se pot hrani cu aer.

Mergi la inceput

Hristos nu se hranea din propavaduirea Cuvantului Domnului; era tamplar; Petru, pescar; toti Apostolii MUNCEAU, nu jumuleau credinciosii.
Este interzis de Biblie sa faci bani in numele Domnului, pe seama credintei.

Mergi la inceput