Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
citat din mesajul lui dana vio

Sunt un pachet de nervi: pe cand adormise Alex, la scara vecina 2 pici de 3si5ani faceau vocalize de zor, care tipa mai tare!! Bunicile/bona ii incurajau, tipau si ele sa-i distreze! Alex s-a trezit si de-abea am adomit-o, cand vecina de pe diagonala vine ca vijelia si-incepe da tranteasca la usi. Binenteles ca s-a trezit de tot! Asta este singurul lucru care ma enerveaza la statul la bloc: trebuie sa suporti nesimtirea tuturor! Parintii mei stau la casa, eu stau la bloc de cand m-am casatorit.
PS: greselili de ortografie sunt ale lui Alex; syta la mine in brate si bate in tastatura! manca-o -ar mama !

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Dana, n'ai ce face... oamenilor nu le pasa ca ai tu copil mic... asa e si aici, copiii vecinilor tipa pe scara de la 2 pana jos si invers... eu stau la parter.... postasul suna in fiecare zi la interfonul meu, desi eu rareori raspund el tot continua sa sune, in fiecare zi.... vecina de deasupra e croitoreasa, lucreaza zi si noapte... masina de cusut pe care'o are face urit, parca geme... la inceput, cand ne'am mutat aici credeam ca fac dragoste si gem, de ma miram cum pot s'o faca asa, tot timpul, la orice ora, ca iepurii....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!!!!

LAAAAAAA MUUUULTIIII AAAANIIII pt. toti sarbatoritii de astazi, mamici si pitici!!!

ramonica - eu inca ii mai pasez papica ... eu tocmai raspunedeam cuiva (scuze, nu-mi mai aduc aimnte cui) ca ii mixez tot. Daca gaseste bucatele mai mari se poticneste si da sa vomite ...

Am vrut sa mai scriu cuiva, da' nu mai stiu cui

Azi am fost la shopping (au inceput reducerile) pt. bblina ... sambata a fost pt. noi . Vaaaaaaiii cat de multe lucrusoare dragute, da' tre' sa ma abtin ca sigur ii voi lua si eu cate ceva din RO (si va primi de la rudele apropiate ca e prima oara cand o vede pe Silviuta). Si ff multe ocazii, reduceri bunicele.

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui lixa

quote:
citat din mesajul lui eladea2005

salutam fetele in graba!!!

am lipsit ultimele zile, asa ca ma pun pe citit!!

noi avem o VESTE MARE: A APARUT PRIMUL DINTISOR DE SUS, URMEAZA AL DOILEA!!!

si puiul meu a fost cumintel, nici n-am stiut ca i-a iesit, pana nu l-am vazut intr-o zi, cand statea pe spate in patut si radea de numa'...

aaaa... si ne-am rezervat concediul la Cheile Gradistei!! e superb! cine a fost acolo stie!

Felicitari pentru dintisor!
Si concediu placut la Cheile Gradistei, asteptam poze

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

multumim lixa...
o sa revenim cu poze... normal..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

noua mea achizitie...

Eric, ingerasul mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

quote:
citat din mesajul lui creem

Ank, nu a luat deloc in greutate in luna asta> voi de ce luati, daca nu pentru pofta de mancare, pentru imunitate?
Ce super...parca il si vad pe Raulito cum se taraie dupa fire...nu stiu ce or avea copiii astia cu firele, telecomenziel si telefoanele

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

exact asta ma intreb si eu... lui lucas nici baie nu pot sa-i fac, ca se tot intinde dupa furtunul de la dus... si are o forta... mi-e frica sa nu-l scap din maini...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Si eu reprezint pt Vlad cantitate neglijabila. Doar cand are vreun interes ma mai baga-n seama

Mergi la inceput

NU mai e nimeni pe-aici ???

Ma duc sa calc atunci ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

mi-s si eu insa calc, fac curat, am grija de teroristul bolnavior, etc.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Mi-a picat netul ieri, Araliutza si eu sunt tot la UPC, tocmai cand iti scriam un mesaj de felicitare pentru Alexia. Repet: Bravo Alexia!
La multi ani Lumi, Logam, sa fiti fericite!
La multe lunite Bea!

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Abramburica, cum bre sa-ti dau PM? hmmm?
Ecaterina, cu placere, sper sa-i placa Sofiei.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui adra_bell

Abramburica, cum bre sa-ti dau PM? hmmm?

Hahahhaaaaa ... am uitat, bre cu contul asta nou. Acusi activez PM-urile ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va salutam si noi mamici si bebici!

LA MULTI ANI mamicilor sarbatorite azi si lui BEA!

vroiam de mult sa va zic ca , cateodata va invidiez cand povestiti ca bebeii vostri va vor in permanenta langa ei....pt ca al meu e total opus ,plange cand apar langa el, cand ma vede...si uita sa maraie cand nu sunt in camera....de ex : cand se joaca cu sotzul sau mama mea totul e ok, daca apar si ma vede maraie....Sotzul zice ca face asa pt ca stie ca il iau in brate,...iar mama zice ca face asa pt ca vede "mancarea" cand ma vede pe mine(pt ca mereu doar eu i-am dat sa pape)...Oricare ar fi motivul....nu-i coreeeeeeeeecttvreau si eu sa fie ca altii sa planga pana vin in camera si cand ma vede sa se linistesteasca

si mai e vechea pb ca se plictiseste f repede sa se joace cu jucariile si iar maraie si iar maraie....eheheeeeeeeee....de abia astept cateodata sa creasca asa la 1 an jumate sa ma inteleg cu el un pic...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput