Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am activat .

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
citat din mesajul lui dany26

va salutam si noi mamici si bebici!

LA MULTI ANI mamicilor sarbatorite azi si lui BEA!

vroiam de mult sa va zic ca , cateodata va invidiez cand povestiti ca bebeii vostri va vor in permanenta langa ei....pt ca al meu e total opus ,plange cand apar langa el, cand ma vede...si uita sa maraie cand nu sunt in camera....de ex : cand se joaca cu sotzul sau mama mea totul e ok, daca apar si ma vede maraie....Sotzul zice ca face asa pt ca stie ca il iau in brate,...iar mama zice ca face asa pt ca vede "mancarea" cand ma vede pe mine(pt ca mereu doar eu i-am dat sa pape)...Oricare ar fi motivul....nu-i coreeeeeeeeecttvreau si eu sa fie ca altii sa planga pana vin in camera si cand ma vede sa se linistesteasca

si mai e vechea pb ca se plictiseste f repede sa se joace cu jucariile si iar maraie si iar maraie....eheheeeeeeeee....de abia astept cateodata sa creasca asa la 1 an jumate sa ma inteleg cu el un pic...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

chiar ca e ciudat..habar n-am ce sa-ti spun sper doar sa se reglementeze treba... vroiam doar sa te intreb tu insisti cu papicul?in sensul sa il silesti?..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

votat pozele...dragi mamici cu participanti..intrati si voi zilnic sa ne spuneti la ce pagina sunt pozele cu bbeii vostri ca in fiecare zi se duc mai departe....si stau sa caut ...nu linkurile...dar pagina!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui slimatei

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mey...adevarul e ca si eu ma inteleg pe mine...
Stiu ca e o perioada,stiu ca trece,stiu ca vrea atentie,ca poate are o nemultumire...dar is om si eu,mai ajung la capatul rabdarilor. Oricat as vrea sa ma dau eu de ultra mega extra super femeie-mamica-gospodina...as vrea sa fiu da' nu-s.
hai ca esti ceva-ceva acolo
..offf... si pe de'asupra cat de modesta esti...
serios ca le meritai adevarate..da' n-am

Multumesc,esti o draguta!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui slimatei

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Bai Stefania tu ai luat-o pe urma lu Miha ????????
http://flickr.com/photos/13068460@N06/2537610671/
haide mai ca nu sunt rea..iti trimit si tiedefapt tot miha e de vina ... pun totul in carca ei... miha o mai poti duce si pe asta?

Am mai facut o victima! Yes yes yes...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui eladea2005
ce medicamente /unguente/siropele, etc. luati cu voi pentru bebe in concediu in cazul in care, doamne fereste, are nevoie?
puteti face o listuta aici?

Eu in afara de un antitermic nu iau nimic.Nu ma apuc sa iau farmacia dupa mine,farmacii sunt si pe litoral,daca e ceva usor de tratat loco.Daca nu,imbarcarea si acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Salutare!
Am terminat si eu treburile prin casa, cupilu' doarme, sotzu' butoneaza nu'sh ce la calc si io repede pe DC

cristi, am fost cu bubu la dr si este bine.Bubitele au inceput sa dispara (am zis ca fac poze dar nu mai am la ce).I-am zis eu de roseola si a zis ca cel mai probabil asta a fost.
Raducu? E bine? I-au trecut bubitele?
Multumim pt vot .Asa o sa fac

La multi ani Bea!
La multi ani Logam si Lumi !

Multa sanatate bebicilor bolnaviori, sa va faceti bine repede!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui roxx

Salutare!
Am terminat si eu treburile prin casa, cupilu' doarme, sotzu' butoneaza nu'sh ce la calc si io repede pe DC

cristi, am fost cu bubu la dr si este bine.Bubitele au inceput sa dispara (am zis ca fac poze dar nu mai am la ce).I-am zis eu de roseola si a zis ca cel mai probabil asta a fost.
Raducu? E bine? I-au trecut bubitele?
Multumim pt vot .Asa o sa fac

La multi ani Bea!
La multi ani Logam si Lumi !

Multa sanatate bebicilor bolnaviori, sa va faceti bine repede!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

bine ca e bine...parca si lui Raducu i-au mai disparut..astept sa imi vina sotul acasa sa vedem el ce zice...

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
citat din mesajul lui eladea2005
ce medicamente /unguente/siropele, etc. luati cu voi pentru bebe in concediu in cazul in care, doamne fereste, are nevoie?
puteti face o listuta aici?

Eu in afara de un antitermic nu iau nimic.Nu ma apuc sa iau farmacia dupa mine,farmacii sunt si pe litoral,daca e ceva usor de tratat loco.Daca nu,imbarcarea si acasa.

corect!

Mergi la inceput

roxana la Luca

cristina stii ca demult vroiam sa iti zic ceva..dar zilele au trecut capitolele la fel..memoria ma lasa..si uite as ade cate ori vad ca postezi..mi-aduc aminte ca vroiam sa-ti spun ceva dar nu si ce..un -ici lui raducu intre timp

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput