Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna! multumim de urari! facem si noi cinste:

Printesa roz e bolnavioara!A racit, tuseste si mi-a facut febra, dar cel mai rau a fost cu ochisorul cu care avem probleme din nastere...suntem la al 6-lea tratament si de data asta avem antibiotic unguent oftalmic+ picaturi+ siropel+ sirop de tuse. Vineri avea ochisorul tumefiat, a facut o conjunctivita urata.Acum a cedat si dupa ce facem tratamentul, trecem la analize.Si, ca sa fie totul si mai frumos, ne iese si un premolar, asa ca e ca un vampiras.Nu mai vrea nici in brate, nici la tzitzi, nu mai doarme, nu mananca...maine chem din nou dr., ca simt ca o iau razna!

Am observat ca azi a tusit cel mai mult si i-a curs ochisorul cand am iesit afara, seara...si nu e prima data.Incep sa cred ca e sensibila la praful si fumul din atmosfera, pt. ca in casa e mai bine.Voi ce ziceti, ati observat vreo schimbare la puii vostri cand sunt afara?

Va pup si sper sa-mi scuzati absenta, dar e motivata!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

vali, ne pare rau pt bebelina.... `sa se faca repede bine...
si noi avem probleme cu ochisorii... nu acum, ci in general... bebe are ochisorii sensibili... cu conjunctivita.... asa ca stim cum e...

fetelor, sa va zic: Lucas nu prea se mai uita la mine cand ii vorbesc... e cu ochiii peste tot, isi gaseste mereu cate o preocupare, asa ca rar ma baga in seama... nu stiu daca e doar o faza sau nu prea il intereseaza ce zic eu. A mai trecut sau trece cineva prin asa ceva, asta e intrebarea...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai e f normal ce face Lucas. Acum e momentul in care exploreaza si descopera lumea: cu privirea, cu manutele, cu gurita. Matei face la fel, numai ca din cand in cand se uita sa vada daca sunt in zona (in cazul in care nu sunt, incepe concertul). Matei de cand s-a ridicat in picioare, nu ma mai baga in seama aproape deloc. Tot timpul e cu mana pe pereti sau se apleca din patut ca sa ia servetelele umede de pe noptiera (care e lipita de patutul lui). cateodata nici nu mai intoarce capul cand il strig, asa de concentrat e la ce face el acolo

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

quote:

Printesa roz e bolnavioara!A racit, tuseste si mi-a facut febra, dar cel mai rau a fost cu ochisorul cu care avem probleme din nastere...suntem la al 6-lea tratament si de data asta avem antibiotic unguent oftalmic+ picaturi+ siropel+ sirop de tuse. Vineri avea ochisorul tumefiat, a facut o conjunctivita urata.Acum a cedat si dupa ce facem tratamentul, trecem la analize.Si, ca sa fie totul si mai frumos, ne iese si un premolar, asa ca e ca un vampiras.Nu mai vrea nici in brate, nici la tzitzi, nu mai doarme, nu mananca...maine chem din nou dr., ca simt ca o iau razna!

Am observat ca azi a tusit cel mai mult si i-a curs ochisorul cand am iesit afara, seara...si nu e prima data.Incep sa cred ca e sensibila la praful si fumul din atmosfera, pt. ca in casa e mai bine.Voi ce ziceti, ati observat vreo schimbare la puii vostri cand sunt afara?

printesa roz

si noi avem probleme cu ochisorii... nu acum, ci in general... bebe are ochisorii sensibili... cu conjunctivita.... asa ca stim cum e...

fetelor, sa va zic: Lucas nu prea se mai uita la mine cand ii vorbesc... e cu ochiii peste tot, isi gaseste mereu cate o preocupare, asa ca rar ma baga in seama... nu stiu daca e doar o faza sau nu prea il intereseaza ce zic eu. A mai trecut sau trece cineva prin asa ceva, asta e intrebarea...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui creem

Ank, nu a luat deloc in greutate in luna asta> voi de ce luati, daca nu pentru pofta de mancare, pentru imunitate?
Ce super...parca il si vad pe Raulito cum se taraie dupa fire...nu stiu ce or avea copiii astia cu firele, telecomenziel si telefoanele

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

exact asta ma intreb si eu... lui lucas nici baie nu pot sa-i fac, ca se tot intinde dupa furtunul de la dus... si are o forta... mi-e frica sa nu-l scap din maini...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi07

La multi ani, Bea

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

si de la noi, si de la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fii'mea sta intr-un cot pe'oparte si se uita la tv..e asa de comica..mai trage cate un oki la mine sa nu plec..si se intoarec din nou la tv..recunosc caci cateodata imi mai da mici ragazuri..imi mai incarc si eu baterile..mai ales ca scu somnul stam cam prost tare in ultima vreme atat noaptea cat si ziua..eu deja m-am obisnuit sa dorm f. putin si pe bucati ca n-am incotro tb sa-i dau asa inainte..incerc sa-mi reglez programul dupa caz

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lixa

Ia uite, avem 2 mamici sarbatorite azi:
La multi ani logam si lumi

La multi ani Bea

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

la multi ani si sanatate si mamicilor... le pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui slimatei
dar ce-i mai frum osi sunt puii lui mami tare's scumpei..si cum reusesti tu sa-i prinzi in fazele astea.. nustiu ...

Multumim!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ram0nica

Ank inteleg ce spui, si eu ma simt uneori ca as vrea sa evadez la serviciu... dar cum mai spunea cineva, nu neaparat pt munca in sine, cat pt a socializa. Uneori simt si eu ca ma "prostesc" un pic... mai toti din anturaj intrebandu-ma doar de "papa, scutece, biberoane". Si spun astea fara sa ma consider o mama denaturata. Am intalnit si eu persoane (la randul lor mame, dar ele sunt casnice convinse) care condamna gandurile pe care tocmai le-am enumerat.
Dar imi trece repede: il vd pe domnisorul cum ridica mainile la mine sa-l lai din carut/patut/pat sa-l mai alint un pic si cu ce drag isi inconjoara bratele in jurul gatului si-si afunda fata in umarul/gatul meu si ramane asa cateva secunde lungi, ca-ti vone sa-l mananci cu tot cu suncutze!

Ramonica, nu inseamna sa fii mama denaturata daca te gandesti si la altceva, inclusiv la munca... asta e o mentalitate tare invechita... citisem undeva, candva ca oamenii care devin parinti din acel moment incep sa se prosteaca... la propriu... incep sa'si piarda din inteligenta, pt ca nu'si mai folosesc creierul ca inainte...
si mie mi'e dor de activitate... sa ma misc, sa fac, sa socializez, dar cum am hotarit ca stau cu Lucas o vreme, macar pina la 1 an jumate... cand ma apuca nostalgiile ma gandesc ca bebelusul meu merita sa fac pauza asta... si oricum pe mine nu ma mai asteapta nici un servici... trebuie sa caut, deci s'o iau de la capat... momentam nu ma sperie asta, de'abia astept... sper doar ca aceasta asteptare sa nu ajunga sa ma sperie candva... ca stii, cu cat trece timpul e mai greu... sper sa nu trec prin asa ceva si ca dorinta mea de a cauta si de a gasi NOUL sa fie mai puternica in momentul in care ma hotarasc s'o iau de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Sunt un pachet de nervi: pe cand adormise Alex, la scara vecina 2 pici de 3si5ani faceau vocalize de zor, care tipa mai tare!! Bunicile/bona ii incurajau, tipau si ele sa-i distreze! Alex s-a trezit si de-abea am adomit-o, cand vecina de pe diagonala vine ca vijelia si-incepe da tranteasca la usi. Binenteles ca s-a trezit de tot! Asta este singurul lucru care ma enerveaza la statul la bloc: trebuie sa suporti nesimtirea tuturor! Parintii mei stau la casa, eu stau la bloc de cand m-am casatorit.
PS: greselili de ortografie sunt ale lui Alex; syta la mine in brate si bate in tastatura! manca-o -ar mama !

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Roxxy80

Pai e f normal ce face Lucas. Acum e momentul in care exploreaza si descopera lumea: cu privirea, cu manutele, cu gurita. Matei face la fel, numai ca din cand in cand se uita sa vada daca sunt in zona (in cazul in care nu sunt, incepe concertul). Matei de cand s-a ridicat in picioare, nu ma mai baga in seama aproape deloc. Tot timpul e cu mana pe pereti sau se apleca din patut ca sa ia servetelele umede de pe noptiera (care e lipita de patutul lui). cateodata nici nu mai intoarce capul cand il strig, asa de concentrat e la ce face el acolo

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

quote:

printesa roz

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Roxxy, exact asa si la noi... il strig si uneori nu'mi raspunde, face in continuare ce facea si inainte... se uita si la televizor, exploreaza... dar ca si Matei, se uita mereu sa vada daca sunt acolo... sa nu dispar cumva prea mult... si sa nu ma vada el iesind... trebuie sa ies pe furis si sa nu lipsesc mult, sa nu aibe timp sa'si dea el seama ca nu sunt...

Mergi la inceput