Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxxy80
Eu cred ca este f fnormal sa simtim nevoia sa socializam, adica si de altceva. Asta nu inseamna ca suntem mame denaturate sau ca nu ne iubim la nebunie copiii. Pe langa faptul ca suntem mame, suntem si femei, suntem fiinte umane care nu pot actiona tot timpul ca niste robotei.

Subscriu

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ceea ce mi se pare ciudat este faptul ca el s-a ridicat in picioare pt prima data acum o sa pt si jumatate. Insa de vineri a inceput sa stea numai in picioare si sa faca si niste pasi firavi. oricum sper sa-l tina putin faza asta cu lipsa somnului ca eu ma simt terminata dupa o noapte dormita cu intreruperi.

quote:
citat din mesajul lui lixa

quote:
Fetelor, Matei de 2 seri iar doarme prost. Partea nasoala e ca se trezeste pe la 2-3 si se ridica in picioare pe intuneric, asa l-am gasit in ultimele 2 nopti. Mi-e tare frica sa nu cada si sa se sperie (mai ales ca e intuneric). cade el ziua, dar ar fi nasol sa se intample si noaptea. El intotdeauna a dormit pe super intuneric (nu i-a placut lampa de veghe). Oare de ce nu are somn? Sete nu-i este (ca am incercat sa-i dau, apa, ceai sau lapte). Ii arde de joaca si doarme f f putin. Sunt zombi. Pana acum 2 seri dormea si 11 ore pe noapte. Nu s-a schimbat absolut nimic in programul lui ziua, nu-i ies dintosori. Oare o fi chestia asta cu descoperitul statului in picioare? Sa fie surescitat?

Da, de la asta e. A descoperit ceva si vrea sa exerseze zi si noapte... Chiar citeam despre asta zilele trecute, este normal si va trece curand. Pana atunci, rabdare Stiu, usor de zis, greu de facut...

Filmulete

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui eladea2005

salutam fetele in graba!!!

am lipsit ultimele zile, asa ca ma pun pe citit!!

noi avem o VESTE MARE: A APARUT PRIMUL DINTISOR DE SUS, URMEAZA AL DOILEA!!!

si puiul meu a fost cumintel, nici n-am stiut ca i-a iesit, pana nu l-am vazut intr-o zi, cand statea pe spate in patut si radea de numa'...

aaaa... si ne-am rezervat concediul la Cheile Gradistei!! e superb! cine a fost acolo stie!

Felicitari pentru dintisor!
Si concediu placut la Cheile Gradistei, asteptam poze

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Aralia

Fetelor, azi Alexia mea a inregistrat doua succese: s-a asezat singurica in fundulet si s-a ridicat singura in picioare tinandu-se de mana mea. Nu am ajutat-o deloc!

Bravooooooooo, Alexia!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ramo de asta mi se face si mie dor cand sunt la munca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Te cred !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vad ca mai sunt stirbi si cheliosi pe aici...

Mai,fiicamea nu zice mama,numai tatatatatatatata.... si daca ii zic sa zica mama se apuca de marait...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cere fratiorul

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai, de ce or fi copiii astia asa de nerecunoascatori?

Tatatata este singurul cuvant (ma rog sunete) aflat in vocabularul lui Matei.

quote:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Vad ca mai sunt stirbi si cheliosi pe aici...

Mai,fiicamea nu zice mama,numai tatatatatatatata.... si daca ii zic sa zica mama se apuca de marait...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata eu plec acasa la Bubu

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
citat din mesajul lui lixa

quote:
Fetelor, Matei de 2 seri iar doarme prost. Partea nasoala e ca se trezeste pe la 2-3 si se ridica in picioare pe intuneric, asa l-am gasit in ultimele 2 nopti. Mi-e tare frica sa nu cada si sa se sperie (mai ales ca e intuneric). cade el ziua, dar ar fi nasol sa se intample si noaptea. El intotdeauna a dormit pe super intuneric (nu i-a placut lampa de veghe). Oare de ce nu are somn? Sete nu-i este (ca am incercat sa-i dau, apa, ceai sau lapte). Ii arde de joaca si doarme f f putin. Sunt zombi. Pana acum 2 seri dormea si 11 ore pe noapte. Nu s-a schimbat absolut nimic in programul lui ziua, nu-i ies dintosori. Oare o fi chestia asta cu descoperitul statului in picioare? Sa fie surescitat?

Da, de la asta e. A descoperit ceva si vrea sa exerseze zi si noapte... Chiar citeam despre asta zilele trecute, este normal si va trece curand. Pana atunci, rabdare Stiu, usor de zis, greu de facut...

Filmulete

Si eu sunt de acord cu Lixa. Al meu cand a descoperit ca se poate rostogoli singur a facut asta non-stop vreo saptamana (se trezea si noaptea din ora-n ora aproape) sa se rostogoleasca si cand se termina patutul, urla. Il puneam in capat si iar o lua de la capat: peste o ora iar ma "striga"

Mergi la inceput