Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Daaa si acum trebuie sa ii iei lant gros si medalion cu mercedes
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lixa spune:
quote:
citat din mesajul lui karina1976
Fetele, trebuie sa schimb scaunul de masina al Patriciei ca deja ii ies picioarele afara din scoica - cu picioarele mai treaca mearga insa deja e la limita cu caputul.
Voi ce a-ti luat?
Eu la Paul am avut un Britax adus de afara, da' l-am dat.
Pentru Pati am un Kids' in Sitz insa e din cel de grupa 2 si nu se lasa pe spate pentru somn si nu as pune-o inca in ala.
Ma gandeam la un Inglesina sau la un Chicco Vector.
CE ziceti?
Noi avem Inglesina Marco Polo.. am renuntat la scoica pentru ca statea foarte inghesuit in ea. Oricum, si scaunul nou, tot in pozitie de scoica il tin
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
karina1976 spune:
quote:
citat din mesajul lui ancadragoman
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
sau lasa medalionul si treci direct la mercedes!!!
Corina -
![](mamica.gif)
![](sofer.gif)
![](copilas.gif)
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Eu cred ca este f fnormal sa simtim nevoia sa socializam, adica si de altceva. Asta nu inseamna ca suntem mame denaturate sau ca nu ne iubim la nebunie copiii. Pe langa faptul ca suntem mame, suntem si femei, suntem fiinte umane care nu pot actiona tot timpul ca niste robotei.
Eu am hotarat ca pana la urma sa stau 2 ani acasa, dar asta nu inseamna ca nu simt de f f multe ori nevoia sa evadez putintel.
La un moment dat va spuneam ca am hotarat sa ma intorc din toamna la munca (pt a face un credit pt un apartament mai mare). recunosc ca din momentul in care am luat acea decizie, nu am mai avut somn. ma simteam vinovata ca-l las pe Matei cu o straina, ma gandeam ca nu o sa aiba rabdare cu el. Poate ca daca as fi avut si eu pe cineva din familie care sa poata sta cu el, as fi revenit maid evreme la munca.
quote:
citat din mesajul lui ram0nica
Petro nici eu nu am mai mixat f marut mancarea. La un moment dat, pe la aproape 6 luni, mi-au scapat niste bucatele de cca 1 mm si de atunci am obs ca stie sa mestece (chit ca mai are un pic si face 7 luni si n-are dinti).
Ank inteleg ce spui, si eu ma simt uneori ca as vrea sa evadez la serviciu... dar cum mai spunea cineva, nu neaparat pt munca in sine, cat pt a socializa. Uneori simt si eu ca ma "prostesc" un pic... mai toti din anturaj intrebandu-ma doar de "papa, scutece, biberoane". Si spun astea fara sa ma consider o mama denaturata. Am intalnit si eu persoane (la randul lor mame, dar ele sunt casnice convinse) care condamna gandurile pe care tocmai le-am enumerat.
Dar imi trece repede: il vd pe domnisorul cum ridica mainile la mine sa-l lai din carut/patut/pat sa-l mai alint un pic si cu ce drag isi inconjoara bratele in jurul gatului si-si afunda fata in umarul/gatul meu si ramane asa cateva secunde lungi, ca-ti vone sa-l mananci cu tot cu suncutze!
Roxxy si
![](baietel.gif)
Sunt baiat mare
Crestem, crestem.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Lixa cat ai dat pe scaun?
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
lixa spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxxy80
Fetelor, Matei de 2 seri iar doarme prost. Partea nasoala e ca se trezeste pe la 2-3 si se ridica in picioare pe intuneric, asa l-am gasit in ultimele 2 nopti. Mi-e tare frica sa nu cada si sa se sperie (mai ales ca e intuneric). cade el ziua, dar ar fi nasol sa se intample si noaptea. El intotdeauna a dormit pe super intuneric (nu i-a placut lampa de veghe). Oare de ce nu are somn? Sete nu-i este (ca am incercat sa-i dau, apa, ceai sau lapte). Ii arde de joaca si doarme f f putin. Sunt zombi. Pana acum 2 seri dormea si 11 ore pe noapte. Nu s-a schimbat absolut nimic in programul lui ziua, nu-i ies dintosori. Oare o fi chestia asta cu descoperitul statului in picioare? Sa fie surescitat?
Da, de la asta e. A descoperit ceva si vrea sa exerseze zi si noapte... Chiar citeam despre asta zilele trecute, este normal si va trece curand. Pana atunci, rabdare
![](icon_smile_big.gif)
Filmulete
ancadragoman spune:
Roxxy nici eu nu incepeam daca nu o lasam cu mama,asa ca te inteleg prfect
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
lixa spune:
quote:
670 roni, de pe bebelusultau
Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Cred ca ar muri taica-sau. Ca el face bube pe fata cand vede genul asta de smecherasi A murit el cand a primit fie-sau la botez o bratarica de aur. De abia m-a lasat sa i-o pun la manuta atunci.
quote:
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
Roxxy si
![](baietel.gif)
Sunt baiat mare
Crestem, crestem.....
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui lixaquote:
670 roni, de pe bebelusultau
Filmulete
mersi
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii