Romanii din Marea Britanie (18)
Raspunsuri - Pagina 14

Letitia1 spune:
Madam Cristina 1900 toamna.
Sa stii ca te-am raportatla moderatori. Te-ai dat in petec pe masura! Am sa iau legatura cu Mari, sa ne mai spuna exact care e treaba!!

Letitia1 spune:
Vrei sa-ti mai spun ceva? Ar trebui sa te controlezi, sa-ti tii frustrarea in frau, si sa nu mai fii asa cum esti...o nesimtita si o cinica la adresa oricui. Ma bucur ca NU te cunosc si sper, spre binele meu, sa nu se intample vreodata.
Nu stiu cum naiba te suporta cei de langa tine,dar asta nu e treaba mea. Insa tura asta chiar ai reusit sa ma enervezi la culme. Rusine sa-ti fie!
As vrea sa vada toata lumea ce scrie aceasta femeie, si sper moderatorii sa ia masuri. Este vorba de Cristina 1974.

cristina1974 spune:
Si eu doresc acelasi lucru,ca moderatorii sa ia la rand, daca se poate, postarile Letitiei1. Si sa vada cu cata rautate se adreseaza tuturor.
Si rog de asemenea sa fie contactata Mari Paun. Ea va va spune exact cum au stat lucrurile.
Oricum, Letitia, ma mine nu ma sperii. Ai procedat exact ca o doamna, de aia ti-am si spus asa, de cateva ori.

Letitia1 spune:
Sau poate crezi ca daca o duc mai bine decat tine, trebuie sa fac acte caritabile pentru toata lumea? Ia fa-ti temele ca lumea, adica informeaza-te bine inainte de a vorbi, si nu mai strica zilele oamenilor, "doamna" atotstiutoare.......
Din "gindemele" Cristinei 1974 toamna.

cristina1974 spune:
Tie, Letitia,ti-as recomanda ceva cu multa caldura: cand vorbesti despre ceva, informeaza-te inainte,ca sa poti fi in cunostinta de cauza.
Vezi, in cazul lui Mari, nici nu stii despre ce a fost vorba.Nu stii ce s-a intamplat, insa sari la bataie, cu rautatea caracteristica.
In cazul Asizei,cand ea abia astepta sa vina aici,te-ai luat de ea,la un mod destul de dur. Nu ti-a grasit fata aia cu nimic,nu ti-a zis nimic de rau insa ai aruncat cu noroi si in ea, generoasa cum esti, pe gratis.
Pe Adelyna iar ai atacat-o.....
De ce faci toate astea? Ca eu nu inteleg.
A,daca iti mai amintesti, ne-am mai intersectat si pe la alte subiecte. Era vorba de alocatiile de aici. Am avansat niste sume care s-au dovedit a fi vechi. Ai intervenit si m-ai corectat, pt ca stiai mai multe. Oricum, era vorba de £1 sau ceva de genul asta.Nu am reactionat la modul la care o faci tu, cand cineva te contrazice.
Oricum, asta ar trebui sa-ti dea un pic de gandit.
Cum ai mai spus, tu pt mine esti doar un nickname pe forumul asta. Eu, probabil ,sunt la fel. Daca nu ti place ceva, sa stii ca s-a inventat scroll-ul. Ignora, pur si simplu. Insa tu ce faci? Vii si incepi sa intepi in stanga si in dreapta,si probabil ca ai si satisfactie.
Oricum, eu sunt o proasta pentru ca stau aici si ma consum din cauza ta, in loc sa ma bucur de copiii mei, pe care sa stii ca i-am lasat cumva intr-o parte, in cazul lui Mari, tocmai ca sa o ajut pe ea.
Si sa stii ca la vremea aia, toti imi spuneau ca sunt nebuna ca fac asta pentru un strain, insa nu mi-a pasat. Am vrut sa ajut,si am facut-o din toata inima, insa se ajunsese la limita la care deja incepusem sa am probleme cu sotul meu. Tu, in locul meu, ai fi facut la fel,pt ca esti casatorita si ai si un copil, din cate stiu,deci cred ca ti-ai fi aparat familia,nu?
Oricum, Letitia,succes mai departe in tot ce faci,si sa dea Dzeu sa nu te cunosc vreodata.

Letitia1 spune:
sa stii ca s-a inventat scroll-ul. Ignora, pur si simplu
De ce nu-l folosesti, daca stii de el?
Mari Paun o sa ne lamureasca pe toate.

cristina1974 spune:
Draga mea, prima care a venit cu atitudinea asta ai fost tu. Iar asta se poate confirma de fetele de aici. Eu am ignorat, mult timp, insa mi s-a pus pata cand te-ai luat de Asiza. Si atunci ti-am zis.
Iar acum la fel. Cand eu voiam sa o fac pe Andra sa se simta mai bine. Iar ai venit si ai dat cu batul in balta.
Whatever...............

adelyna spune:
Cristina1974 .Nu cred ca este cazul sa te stresezi inainte de sarbatori.Petrecere frumoasa de Craciun si numai ganduri bune .
Letitia poate experientele urate te-au marcat dar priveste viata mai optimist.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi .
adelyna si piticii

cristina1974 spune:
Adelyna, mersi mult. La fel si tie, sa ai parte de tot ce iti doresti tu alaturi de cei dragi, sarbatorile sa-ti fie pline de caldura ,iar Noul An sa fie asa cum ti-l doresti.
Letitia, eu cred ca Adelyna are dreptate. Uite, eu imi cer scuze pt iesirea pe care am avut-o adineaori. Fii mai optimista, e mai bine si pt tine. Oricum, sa stii ca eu am uitat toate prostiile pe care ti le-am spus,ok? Si sa iti fie bine, alaturi de cei dragi tie. Sincer iti urez asta. Voiam sa te intreb ceva, de catva timp, insa tot uit: tu esti din Iasi?
Sper ca ai sa poti si tu sa treci peste episodul asta nebun pe care l-am jucat impreuna.