Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu am copt niste vinete si nu mai pot de cald....

anca, nerantula, multumesc pentru galerie, sper ca maine sa va aduc numai vesti bune.

nerantula, felicitari pentru bebe grasunel grasunel. Legat de placenta si eu stiu ca dr astia mai renumiti au un fix cu placenta si unii cu IR-urile. Tu bei multa apa pe zi ? ca este foarte importanta apa, mentine placenta "tanara" ca sa zic asa. Si eu sunt curioasa ce o sa-mi zica maine dr iosup despre gradul placentei ca joi la cealalta eco mi s-a spus ca este de grad 0.

eu sambata am umblat o gramada ca sa-mi cumpar o rochie, sambata mergem la o nunta in constanta si multe imi veneau la burtica dar nu-mi veneau la sani....abia am gasit una care sa-mi vina bine si la sani si la burtica. Si nu doream ceva special de ocazii, ci ceva care sa mearga si la ocazie si sa o pot purta si pe strada.
aaa....si pentru ca tot mergem la constanta la nunta am zis ca poate o sa ramanem si noi cateva zile la mare....abia astept

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ehhh, o sa o iau si eu asa usurel spre casuta. Ne vedem in juma de ora
Va , sa fiti cumintele.

Nerantula felicitari pt haiducul maricel Si eu zic ca doctorii astia celebrii au tendinta de a exagera. SI Andrei la Herghe e cu o sapt jumaate sau chiar doua mai mare. Cu placenta eu zic sa incerci sa ceri si o a doua parere. Nasa mea a avut placenta imbatranita si a nascut mai devreme cu o luna, dar ea nu a facut morfo de trim 3 si mereu isi reproseaza ca ar fi vazut. Deci mergi si la doctorul tau si vezi ce zice.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 68 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

maryb

da de ce te-ai apucat de vinete pe vremea asta?????????/

avem o scuza SUPER BUNA SUNTEM GRAVIDE!!!!!!!!!!!!

nu mai putem gati ca inainte!!!!! ceva rapid si usor si gata

22+ Salih

Mergi la inceput

aaaa am auitat

ASTAZI EU AM POFTA SA STAU DEGEABA!!!!

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andreea_and , nu cred ca am spus ca azi merg la Pop, abia ce fusesem saptamana trecuta la doctorul meu .. acesta nu mi-a zis atunci nimic de placenta sau de col, nici de bine, nici de rau, dar ecografiile la el sunt ff scurte, cam 3 minute, nu stiu cat de atent se uita la toate cele ..
Mr. H. s-a mai retras, nu de tot, insa nu ma mai deranjeaza major, azi am reinceput lucrul pentru o saptamana, apoi VACANTAAAAAA!!!!

CD, multumesc , intr-adevar mi se pare maricel si ma si simt si eu 'maricica', cand ma gandesc ca mai sunt 3 luni mi se pare atat de mult, eu gafai si daca merg 300m sau stau 5 min in picioare, ce o sa fac eu atata vreme, pana nasc? Cred ca pana la sfarsit ma dau de-a dura, o sa fiu ca o mingiuca, ca-s si mica de statura

Miruna, intr-adevar bebe e pozitionat cu capul in jos, 'pozitie oblic craniala spre stanga', vorba Evei, nu vreti sa stiti unde era sonda cand masura BPD ... btw, Eva, tie ti-a putut aprecia colul Pop ultima oara cand ai fost la el si Luca era asa jos cu capusorul?

28+ AMR 82 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca asta e patutul comandat http://chic bebe /products/208-patuturi_de_lemn_pal/images-1004-diversi_patut_ania_140x70_cm.mbs si salteluta tot de la ei.
Fetelor nu are nicio legatura aparitia colostrului cu alaptatul.
La prima sarcina a 2 a zi dupa cezariana a aparut colostru, am avut lapte, dar bebe nu a supt (a fost prematur, mic, incapatanat, eu neexperiemntata, singura si dupa 2 luni cumplite in care m-am muls am cedat si am renuntat)
Nerantula felicitari pt bebe mare. La 20s aveam placenta gradul 2, dar dr nu mi-a zis nimic, acum la 26s tot gradul 2.

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

banu, am copt vinetele pentru ca le-am cumparat de acum cateva zile si le-am bagat la frigider ca tot am amanat sa le fac si am zis ca se strica daca le mai las, asa ca azi am m-am hotarat sa le fac.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna burticutze!
Nerantula, felicitari pentru bebe grasut,se apropie cu pasi repezi de 2 kg, la mai mare si sa fie sanatos si tu la fel.asa cum zic si fetele poate ar trebui sa mergi si la dr tau sa vezi ce zice in legatura cu placenta, nu te ingrijora!

Anca, bafta multa la eco, sunt sigura ca bebitza e bine si o sa ne dai vesti bune!

astazi am intrat si noi in sapt 26 si sper sa decurga totul ca si pana acum si sa ajungem cu bine la sfarsit si sa-l tin in brate sanatos si bolfos pe puiutul meu.

Va pe toate si aveti grija de voi. O saptamana buna!

Aurora 26+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

maryb..... nu mai cumpara atunci
heheheh
eu sunt innebunita dupa fructe
eu vreau la piata pentru fructe
in vreo ora ma duc
eu am pofte mai ciudate asa..... hehe

eu am inceput sa caut pe net retete din astea rapide si usoare, mai incerc ceva nou, nu ca as sti prea multe da...

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

buna fetelor. vin si eu cu galeria

ANCA
IEPURILA

sa veniti cu vesti bune!!!

Nerantula, acum o luna am murit si-am inviat dupa morfo fetala la Pop: bb avea - dupa el - retard de crestere, placentatia nu "s-a facut cum trebuie", hematom placentar si... ar trebui sa repetati testele de coagulare. Am repetat echo, nici vorba de asa ceva! Asa ca.. iata confirm ce spunea Miruna, repeta echo in alta parte, la cineva nu la fel de "vestit".

abia astept sa plec acasa sa-mi iau niste fructe!

23+

Mergi la inceput