Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Monica:

Eva , ce mai faci tu? Nu prea ne mai iubesti, decat fugitiv asa




Monique , eu intru mai mereu si vb cu voi! Tu insa nu esti conectat cand intru eu, nu ne intersectam! Daca citesti din urma, ziceam ca suntem bine, tzopaim de zor, si acum suntem mandri ca avem si noi o camera aproape gata, incet incet se ocupa mami sa ne faca cuibul! :)))
Tu ce mai faci? Nu te agita pt colostru! Nu are legatura cu laptele, neaparat, daca iti curg sanii de pe acum! Sunt tot felul de situatii!

Gargaritza, facem bine, multumim, multmim! Topaim ziua si noaptea; suntem fff maricei si fortosi si ne jucam frumos cu mami! Tati ne cam sperie, mereu cand pune mana pe burtica ne linistim repede repejor, nu stiu de ce, doar cu mami ne jucam!

Laureta, cum esti?

29+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 11 SAPTAMANI !!!!!!

POZE



“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

ANCA SI CARLA !!!
IEPURICA !!!
MARYB !!!

28+ AMR 82 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nu am apucat sa va povestesc despre perna de gravide pe care am primit-o vineri. Nu face minuni, cel putin pt mine nu a facut, in prima noapte nu am reusit sa dorm mai deloc si nici astnoapte, in schimb ma ajuta sa stau mai comfortabil in pat. Deci daca aveti probleme cu somnul din cauza pozitiei e ok, va va ajuta. Parca Freshanana intreba cum e cu intorsul de pe o parte pe alta, intr-adevar e ciudat, fiind asa de mare perna am senzatia ca ma lupt cu un crocodil cand trebuie sa ma intorc de pe stanga pe dreapta, de fapt asa i-am si pus numele pernei, Croco.
Sotul ma tot tachineaza ca de un milion imi lua nu stiu cate perne din ikea sau ca puteam sa il iau pe el in brate tot de 1 milion, nu ca ar fi zgarcit dar i se pare aiurea perna. Am invelit-o intr-un cearceaf mai racoros ca mi se face foarte cald tinand-o in brate dar tot nu pot dormi fara aer conditionat pornit din cand in cand. Nu regret ca am luat-o dar sunt intr-o dispozitie mai proasta pt ca mi-a fost rau toata noaptea si nu am reusit sa dorm.
Eva am vazut pozele, sunt super si patutul si comoda! Si celelalte lucrusoare, iar albumul lui bebe e chiar simpatic, sigur voi lua si eu unul, dar mai incolo.
Banu, Kllemi de ce sunteti voi suparici?



30+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

andreea

eu am inceput sa visez cromozomii bebelusului si sindromul down.............


da acum ma simt mai bine si ascult o melodie frumoasa asa ca e mai bine

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am fost si eu astazi la ecografie la Pop si ori s-a uitat el cu lupa, ori haiducul meu bea pe ascuns apa vie, ca diferenta intre varsta gestationala si varsta ecografica a crescut la 3 saptamani si o zi!! ... avem acum 1747 gr+/-255gr.

Ceea ce m-a ingrijorat insa a fost placenta grad de maturitate 2-3, care prezinta mici zone de necrozitati , in traducere placenta imbatranita a zis Pop, oare ma mai tine inca 3 luni de acum incolo?? Nu as vrea ca bebe sa sufere inauntru? Pot sa-i fac vreun lifting, ceva?

In al doilea rand, spre final i-a zis asistentei sa noteze ca 'nu se mai poate aprecia colul' ... adica cum vine asta, de ce nu se mai poate??

28+ AMR 82 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nerantula cum am putut sa uitam ca azi mergi si tu la eco? Felicitari pentru bebe maare maare, wow 1747g!!!! Cu placenta stiu ca ecografistii astia de renume, Pop, Iosup au tendinta sa exagereze, mai bine mergi la dr tau si vezi ce zice..
Cum mai esti cu Mr H, sper ca mai bine .

Banu daca incep sa va povestesc ce vise am eu in ultimul timp va speriati, incerc sa le uit dimineata cand ma trezesc. Lasa paranoia, bebe e bine si creste mare la tine in burtica! Daca era ceva in neregula se vedea la eco.


30+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

mersi andreea

e bine sa mai aflu ca nu sunt singura.... care se gandeste .....

eu stiu ca sunt o paranoica.
sotul meu zice ca dupa nastere cand copilasul meu o sa doarma si o sa fie asa frumos eu in loc sa ma bucur o sa zic aoleooo da mai respira ia sa vad? hehehe
cam are dreptate

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nerantula ce voinic ascunzi tu acolo , felicitari, sper sa nu fie probleme in cauza placentei, iti tin pumnii, mie mi-a zis o data la eco grad 1, apoi la alta eco grad 0....asa ca poate intinereste..cine stie
Gargaritza, daca ti se intareste burtica, e posibil sa fie contractii si daca tu faci 'mai mai'= mangai burtica, nu e bine, ca stimulezi contractia

Stiti ca ma tot plangeam ca nu mai vine comanda de la redoute, ei bine...venise de pe 30, astazi a trecut mama pe la posta din intamplare si vroiau chiar sa platim locatie , astia dupa ce ca sunt nesimtiti mai au si tupeu. Cand a ajuns mama acasa cu coletul l-a gasit pe postas ca punea avizul in cutie Cand am vazut hainutele mi-au trecut nervii am uitat de tot , acum le-am insirat pe toate in pat in dormitor si le las asa pana vine sotzu', wow, nu-mi vine sa cred cat sunt de mici, marimea 54 mi se pare minuscula

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andreea_and, ma sperii. Tot din aia de 1 milion mi-am comandat si eu si imi vine azi Hmmmm. Cred ca trebuia sa-mi iau din aceea medie la 75 ron.

Eva am vazut ca mai scrii, am vazut si camera de Luca. Eu ma refer ca tu ne obisnuisei sa fi aici pe baricade De acum o sa intru si eu des pt ca mi-e sefu in concediu si apoi chiar ca intru si eu

Apropos de ce zici preety. Aseara mi s-a intamplat si mie o chestie fooooarte ciudata. AM calcat rufe, evident transpiratia de rigoare. M-am dus la shushu si chilotul era ud fleashca de parca facusem pe mine. Eu am pus-o pe seama statului in picioare si a transpiratiei (pt ca am calcat ditamai mormanul de rufe, vreo 2-3 ore) M-am spalat si am schimbat chilotul si am stat cumintica si nu s-a mai udat. La mine era lichid lichid, nimic alb ca la leucoree. Vezi si tu ce si cum, daca e alb e ok ca-i leucoree. Daca-i ud pur si simplu ca apa atunci pune-ti semn de intrebare.



POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei


AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 68 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni aparitia colostrului inainte de nastere nu are legatura cu alaptatul. Nici una, absolut nici una.
Nerantula e posibil ca bebe sa fie deja cu capul in jos, ceea ce face colul mai greu de vizualizat. Acum despre Pop, il cunosc si ca medic foarte bine. Nu ii contest calitatile dar am observat ca in ultimul timp a dezvoltat doua fixatii daca nu chiar trei (prima si a treia nu se aplica la tine): probleme de coagulare, placenta imbatranita, retard de crestere al copilului. Nu zic sa nu ai incredere in el dar zic sa te sfatuiesti si cu medicul tau inainte de a te speria foarte tare.

Miruna 30+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput