Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 6
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Am fost si eu astazi la ecografie la Pop si ori s-a uitat el cu lupa, ori haiducul meu bea pe ascuns apa vie, ca diferenta intre varsta gestationala si varsta ecografica a crescut la 3 saptamani si o zi!! ... avem acum 1747 gr+/-255gr.
Ceea ce m-a ingrijorat insa a fost placenta grad de maturitate 2-3, care prezinta mici zone de necrozitati , in traducere placenta imbatranita a zis Pop, oare ma mai tine inca 3 luni de acum incolo?? Nu as vrea ca bebe sa sufere inauntru? Pot sa-i fac vreun lifting, ceva?
In al doilea rand, spre final i-a zis asistentei sa noteze ca 'nu se mai poate aprecia colul' ... adica cum vine asta, de ce nu se mai poate??
28+ AMR 82 zile!!
Haiduc iubit
Foarte tare Nerantula sa dea Domnu sa fie bine in continuare bebelu si sa cresca mare si voinic in continuare.
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 71 ZILE
laureta spune:
Buna fetele dragi
De azi sunt a casa. Am inceput cu un CM dupa aia o sa iau concediul de odihna iarasi CM si prenatal
Contractiile mele s au mai linistit. E clar ca este din cauza oboseli, stresului, drumului pina la servici etc.
Asa ca iau o pauza ( mai lunga asa )
In weekend plecam la mare la Neptun
Problema cu greturile vad ca se amplifica noaptea. Dupa ce ca nu dorm bine ma mai trezesc si cu stomacul in gat. Aceasi poveste ca la Inisa cand stateam cu galetusa aproape de pat la 8 luni
De colostru nu va faceti probleme. Eu n am avut colostru la Inisa in timpul sarcini si am avut lapte destul dupa nastere. Am facut si furia laptelui
piolica La Multi Ani!, asteptam beutura ( sampania pt copii normal )
Ancule si iepurila bafta la doctor
Eva super patucul si tot ce ai cumparata pt Luca
kllemi imi pare rau pt prietenul vostru
Mary bafta miine la Iosup
Gargaritza lasa timpul sa hotarasca. Ai sa vezi ca orice ai face exista un destin. Eu sunt sigura ca daca te iubeste va reveni la sentimente mai bune
preety mai bine tragi o fugutza la doct sa vezi ce e cu lichidul ala. Acum creste secretia si am inteles si cand e infectie urinara mai sunt secretii apoase. Dar pt siguranta ta te duci la doctor, iti face un test rapid ( cu niste betisoare parca ca niste teste de sarcina)
Andreea imi pare rau ca nu te ajuta Croco sa faci nani. Va ca toate avem probleme acum cu somnul
Moni cand intri in concediu?
Nerantula felicitari pt grasunel. Nu iti face griji cu placenta daca era ceva mai grav iti atragea atentia. De col probabil bebe e jos si apasa mai tare.
banu sa vezi ce creste paranoia dupa ce vine bb
Felicic pe unde umbli?
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Banu2268 spune:
laureta mersi de incurajare
hehe
ma gandeam eu ca asa ar fi
da sa vina mai intai si sa fie sanatos si sa fie bine totul
22+ Salih
EvaF spune:
Nerantula, si mie Pop mi-a zis ca Luca era mai dezvoltat cu 3 saptamani si jumatate decat varsta dupa UM, desi la urm eco la medicul meu a reiesit ca bebe era mai avansat doar cu doua saptamani, asa cum a fost de la inceput. Deci..de unde a iesit inca o saptamana jumatate la el...nu stiu!!! Asa ca stai linistita, important e ca bebe Gruia e sanatos!
29+ LUCA
AMR PANA LA LUCA 11 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
claudinna spune:
saluuut!!
m-am intors!! n-am apucat sa citesc decat capitolul asta, dupa ce citesc tot revin!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 58 ZILE!!
31+ Florin Razvan
andreea_and spune:
CD ce bine ca ti-a venit comanda! Cand ai dat-o? Astept si eu una data pe 26 dar nimic deocamdata...Sa pui poze cu lucrusoarele lui bebe!
Monica nu pot sa iti spun daca perna cealalta ar fi fost mai buna. E buna si asta pt mine dar prima noapte n-am putut dormi pt ca nu eram obisnuita cu ea iar astnoapte mi-a fost rau din alte motive, ma intepa rau in dreapta si sub sani si m-am enervat si pe Croco de parca ea putea face minuni. De mare e destul de mare, sper totusi sa fie ok pentru tine. E foarte misto sa o pui sub cap cand stai in pat si te uiti la tv, e super super comoda, te-am mai linistit?
Maryb unde ti-ai gasit rochie pana la urma?
Nerantula hai ca mai ai putin si vine vacanta, cu casa ati terminat?
Aurorra felicitari pt schimbarea semnaturii!
Laureta ce ma bucur ca s-au mai linistit contractiile si ca poti sta acasa! Imi pare rau ca nu scapi de greturi...ce ciudat..te apuca indiferent daca mananci seara sau nu?
30+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
musettepink spune:
Preety si eu am avut scurgeri mai lichide si m-am speriat caci am crezut ca e lichid,am fost la un dr care era de garda la spital si mi-a zis ca e doao o secretie mai abundenta sa stau linistita.De atunci nu prea am mai avut,e adevarat ca uneori am chilotii umezi dar si transpir f mult si sunt umede toate de pe mine.
Daca mai ai sa mergi totusi la un consult si sa ne zici ce ai facut!Tin pumnii!
Laureta am mai auzit de acele teste gen cele de sarcina la care se vede daca e lichid sau nu dar nu stiu unde se gasesc ,oare la farmacie or avea?si cum sa cer?teste pt lichidul amniotic??????
Andy l-am vazut si eu pe baietelul tau vesel vesel,sa-ti traiasca,e tare scump!
Monica stai linistita pot sa nu-ti curga sanii si sa alaptezi fara probleme,nu au legatura!
Andy galro am fost la mnte la Poiana dar ne-am plimbat mult si prin Brasov.
Gargaritza
Nerantula eu sincer am mari indoieli in ceea ce spune Pop,mie imi gasise placenta previa si col ff scurt de am fost terminata zile intregi pana am ajuns la dr meu care mi-a aratat exact cat e colul si cum e placenta si am vazut cu ochii mei ca Pop a batut campii....asa ca stai linistita si mai cere o parere.De apasat pe burta nu te-a apasat??Eu sincer nu as mai merge la el.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s!
30+LUCA
musettepink spune:
Andreea and gata zugraveala?hai ca acum incepem noi!
Ziceati de contractii,mie mi se intareste burta uneori dar coincide cu miscarile lui Luca,se impinge asa intr-o parte a burtii si sta acolo cateva secunde....eu nu m-am gandit o clipa ca astea sunt contractii....e cazul sa ma ingrijorez??????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s!
30+LUCA
andreea_and spune:
musette. Nu am terminat inca dar mai avem f putin, maxim 2 zile. Ne-au incurcat astia cu usile ca au venit tarziu dar suntem ok, bafta si tie cu amenajarea!
Preety am citit si eu in cartea de gravide acum ca daca scurgerea e inodora, incolora si se umple un tampon e bine sa mergi la doctor sa vada despre ce e vorba. Tinem pumnii sa fie ok, mai bine du-te sa vezi despre ce e vorba ca sa te linistesti.
30+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andy_galro spune:
Musette poate imi trimiti pe PM cand ai timp pe unde ai stat... ca am pleca si noi intr-un mic concediu si inca nu stiu unde...offf eu as fi vrut la mare, dar parca e prea lung drumul pana acolo, asa ca trebuie sa ma orientez pe undeva mai aproape.Mersi
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"