gargaritza si eu am BH si iau no-spa ajuta la detensionarea uterului.Nu ma dor doar simt cum se intareste burtica,pe mijloc sau mai mult in partea dreapta.Ar trebui sa-ti intrebi dr.
denisa la noi la maternitate iti dau camasile lor,nici vorba sa le folosesti pe ale tale.
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
imi ceriertare ca intru asa de tarziu.
Dimineata nu mi-a mers net-ul. Apoi am tras o fuga prin oras sa mai cumpar una alta si sa-mi fac ceva idei cu ce se poate gasi in minunatul nostru oras.
Anca iubita ma
la bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine si de Carla in continuare. Nu ma pricep sa-=ti dau exemple de incurajare, dar vad ca fetele trecute prin asta o fac cu succes.
Te pup si ma gandesc cu drag la voi.
Teo si pe tine te pup si de asemenea ma rog sa fie bine totul pana la sfarsit.
Am fost si eu la echo. Galusca mea are 638 de grame, sta bine la masuratori ( la unele cu o zi doua, trei mai micuta decat cele pt LMP, dar asa a fost mereu). Lichidul amniotic in cantitate normala si placenta anterioara (cred ca grad 2.
Ne-a aratat inimioara, aorta, vezica urinara, rinichii, etc.
Gagica statea picior peste picior.
Nusha este le expoconfort in pacurari un balansoar foarte fain. Parca 13 mil. Dar nu are si taburet.
Povestiti asa de multe de ikea si vad foto cu lucruri asa de frumoase... incat nu stiu zau cum sa procedez. Sa iau de compromis cate ceva strict necesar si in iarna sa dau iama in Ikea.....sa-mi cumpar ce gasesc acum ca sa fiu pregatita si apoi sa imi bag ghiara in gat ca pitigoiul....
Eu, iepurica
24+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.