Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

hihihi Freshanana, Bebica!! cu a-ul final cu caciulita, eu am scris cu diacritica si nu mi-a recunoscut a-ul cu caciulita si a pus #259 automat. Hai ca esti tare!! Ti-am scris mesaj privat, sa imi spui daca il primesti.

denisa.g mai ai timp sa te hotarasti, plus de asta sunt convinsa ca o lista cu nume preferate ai, nu? Eu am, dar sotul nu ma ajuta prea mult sa ma decid...zice ca, oricum, o sa il cheme cum vreau eu, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

camasa de noapte denisa, cred ca la unele spitale te obliga sa o pui inca de la internare, daca nu ai banuiesc ca iti dau ei, dar mai bine te duci cu lucrul tau

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

cd27 multumesc frumos. o sa-mi iau vreo 2 sa am de schimb

corrina - nu am nici macar listuta . nu imi place nimic.

30 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

denisa eu am camasi de noapte nu nasturi in fata sa pot alapta mai usor
si o sa imi iau si 2 sutiene de alaptat si tampoane pt sani (stiu de la primul bb ca e nevoie)

31+
AMR 58 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca imi pare tare rau sa aud ca vestile cu care ai venit nu sunt tocmai buna,dar incerca sa fii optimista,tu ai aproape 32 de saptamani iar un bebe nascut acum are toate sansele sa fie sanatos si fara probleme.Stiu e f greu sa-ti pastrezi calmul in astfel de momente dar sunt sigura ca totul va fii bine pana la urma.Suntem alaturi de tine!

Monica
la cati mai multi ani impreuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felicic iti dau un pm!

Teomaria multa sanatate si asa cum i-am spui Ancai sunt sigura ca totul va fii bine pana la urma.Tinem pumnii!!!!!!!!

MaryB felicitari pt bebe in grafic ,tine-o tot asa!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s!

30+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

corrina ti-am raspuns

31+
AMR 58 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

anca m-am intristat mult cand te-am citit...nu stiu cat de mult te ajutam cu vorbele si incurajarile noastre, dar suntem toate alaturi de tine, fii tare pt Carla, cu siguranta ea este tare pt tine...si o sa lupte ca sa fie totul bine, sa o tii in brate sanatoasa si voinica! ai incredere si nu-ti pierde speranta nici macar o secunda.

Rcristina multa sanatate pt tine si copilas!

mary aniversare placuta si felicitari pt bebe cel voinic

denisa din cate am citit eu e de preferat sa ai camasa de noapte decat pijama pt ca e mai dificil imediat dupa nastere sa stai sa te imbraci cu pantaloni, asa ca eu am sa optez pt camasuta

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

multumesc frumos freshanna, gargaritza! camasa ramane atunci .
Sutienele de alaptat o sa le iau mai incolo in functie de cat de mult mi se dezvolta sanii. Momentan sunt la fel ca acum 6 luni, nici o schimbare.

30 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

monica imi ziceai ieri ceva despre contractiile BH...poti sa ma lamuresti putin te rog...ca m amas cam in ceata si cam cu griji...e cazul sa ma alarmez?si de ce sa i-au no-spa daca nu simt nici odurere...doar se intareste burtica...pls da-mi un raspuns ca sa ma linistesc si eu

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

denisa cu multa placere

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

Mergi la inceput