Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetele!!

Anca - multa sanatate tie si Carlei. Iti tinem pumnii sa fie bine.

Freshanna - eu stau numai in casa de dimineata pana pe la ora 20 cand ies afara o ora la plimbare pe racoare. Ma dor toate oasele de la stat in pat dar mai rezistam inca 2 luni . Nu am cumparat nimic pt bebe inca. La mine s-au facut listute : mama- patut, nasa -carut... si tot asa. Eu o sa iau maruntisuri dar inca nu am cautat.

La multi ani!! cu intarziere Piolica . Numai sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Rcristina - la multi ani !!Numai de bine si ce-ti doresti sa se implineasca.

Noi inca nu ne-am hotarat la nume. Mai e cineva care nu stie cum o sa il cheme pe bebelus ?

30 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Freshanana,
multu` pentru incurajari. Sunt la Dr. Rusa. Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui Corrina

Freshanana,
multu` pentru incurajari. Sunt la Dr. Rusa. Tu?

si eu am fost la rusa dar nu mi-au placut halatele acelea albastre ce miros a transpiratie si par cam jegoase
nu mi-a placut nici asistenta care baga persoane cunoscute inaintea mea (care stateam si imi asteptam randul)
si nici partile cu "iubita" nu pot sa spun ca le apreciez
e unul dintre cei mai buni dri din oras dar ma deranjeaza ca are pretentia sa fac eco numai la nevasta-sa in care eu nu am delok incredere
dar cel mai mult m-a deranjat ( si de atunci nu m-am mai dus la el) cd mi-a spus ca el nu duce lipsa de paciente, ca dc vreau sa fac eco in alta parte sa nu mai vin la el. si evident nu m-am mai dus
ma bucur ca tu (si multe alte fete) sunteti multumite de el. e un dr intr-adevar f bun
ps : eu merg la eco la buc, nu ma mai duc la gineco deocamdata

31+
AMR 58 zile

puiutz

Mergi la inceput

cine ne face capitolas nou ??

31+
AMR 58 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

denisa.g, eu nu stiu cum o sa il cheme pe bebelus inca...deocamdata toata familia ii zice Bebic#259;.

Mergi la inceput

denisa e super asa cu listele. maruntisurile inseamna hainutzele ?

31+
AMR 58 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

piolica si eu am tot 35 si nu simt deloc ca sunt asa de multi, mai ales ca sarcina asta parca m-a renascut si intinerit cumva, lumea imi spune ca radiez si adevarul e ca asa ma si simt.

toate burticile

26+

Piersicutza

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Corrina

denisa.g, eu nu stiu cum o sa il cheme pe bebelus inca...deocamdata toata familia ii zice Bebic#259;.

de ce ii zice bebic#259 ? de la ce ?

31+
AMR 58 zile

puiutz

Mergi la inceput

Freshanna - maruntisurile sunt suzete, biberoane, pampersi, creme.. hainutele sunt in listutele parintilor :)) Avem noroc ca am scapat de mari cheltuieli. Apropo de dr - eu tre' sa nasc pe 2 sept iar dr-ul meu m-a anuntat ca pleaca in co intre 15-31 august si ma lasa la Doctora Belcin - e tot la provita. Sper totusi ca bebele meu s anu s egraveasca si sa-l astepte pe al meu dr ca mie mi-e tare bine cu el.

Corrina - la noi e problema ca deja noi ne-am obisnuit sa-i zicem la baiat "Temistocle". O gluma proasta a sotului meu care insa a prins. Sper sa ne hotaram mai rpeede ca deja ne obisnuim cu numele asta si e de rau pt copil :)))
Eu sunt tataroaica, sotul roman si incercam sa gasim un nume comun - dar mai greu .

30 +

Mergi la inceput

fetele voi ce v-ati luat pt bagajul de spital? camasa de noapte sau pijama cu pantaloni?

30 +

Mergi la inceput