Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 19
sanziana27 spune:
Teomaria te pup si sa ai mare grija de tine! Stai cumintica in pat si poate se potolesc si contractiile!
Anca nu ne plictisesti doamne fereste cu informatiile pe care tu le gasesti. Eu stiu ce inseamna sa tii se spuna retard de aproape 4 saptamani si decizia de cezariana, a unui fat de 1900g si concluzia:nu garantam nimic.Dar Dzeu ii apara pe bebelusi, asa a fost sa fie Carla un copil pretios pt care tu trebuie sa lupti mult si sa-i transmiti multa liniste, calm si atata dragoste incat ea sa aiba forta sa cresca mare.Cand l-am vazut pe Dragos prima data am simtit ca am atata dragoste sa-i ofer indiferent prin cate incercari vom trece, astfel incat el sa poata recupera tot ce nu a putut in cele 9 luni din burtica mea!
Monica acum nu te gandi si tu la prostii, iati concediu si pune burtica la odihna! 10 contractii sunt multe!
26+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
Corrina spune:
Eva, esti o draguta, mereu ai un cuvant bun de spus fiecareia dintre noi,mai ales celor paranoice ca mine care se streseaza din orice! Cel mai mult ma enerveaza ca pana acum era in grafic cu toate si dintr-o data apar aceste diferente care mie mi se par enorme. Si femur mai scurt decat normal am citit ca e unul dintre semnele de Down, cu toate la mine e prima oara cand apare, la eco urile de pana acum era bine
...
Dar o sa fie bine pana la urma. Mi-a spus mie o data o inteleapta - cea mai frumoasa mamica de la odiseea noastra - ca aici se vor naste numai bebelusi frumosi si sanatosi.( Adica EVA
)
31s3z
Bebica
anca81 spune:
Moni, cu putina intarziere, iti doresc aniversare fericita si multi ani minunati de acum inainte 
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
CD27 spune:
Andy, pana pe 25 nu trimiti contractele? sau le trimiti si apoi vb cu dr?Ca si eu o sa ma duc peste vreo 2 saptamani la control, dar as vrea sa trimit contractele cat mi repede, am primit contractele vineri, dar sincera sa fiu nu le-am studiat sa vad ce date imi trebuie despre dr 
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
EvaF spune:
Corrina ![]()
PS: nu te mai gandi la prostioare! 
29+
LUCA
LUCA
AMR 74 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Corrina spune:
Uite ce am gasit: raspunsul unei medic apropos de intarzierile de crestere evidentiate de masuratorile ecografice:
O saptamana diferenta intre varsta de sarcina calculata dupa ultima menstruatie si cea ecografica, nu poate fi numita intarziere de crestere. Masuratorile variaza si in functie de ecograf si de medicul care le efectueaza. Daca repetati ecografia peste 2 saptamani si bebelusul a crescut cu 2 saptamani si ecografic, inseamna ca totul este in regula. Daca diferenta intre cele doua varste, ecografica si cea data de ultima menstruatie creste, abia atunci ar trebui sa va ingrijorati si sa mergeti sa faceti o ecografie mai performanta ce determina fluxurile in arterele uterine si ombilicala. Pana atunci insa nu aveti motiv de ingrijorare. Cauza cel mai des intalnita de intarziere de crestere este insuficienta placentara.
poate va e de folos...
31s3z
Bebica
freshanana spune:
buna ziua fetelor
am intrat azi si ieri si ma simteam prea lesinata de caldura ca sa mai si scriu
dar am citit tot
anca ma rog si eu pt tn sa fie bn carla. eu cred ca tb sa fii mai optimista si sa bei lichide multe. si cred ca va fi ok la cluj. dumnezeu are grija de bbii nostri. si nu te grabi sa nasti ca nu esti tu prima pe lista, stai la coada ...
piolica LA MULTI ANI ! pt ieri. sa traiesti, sa fii sanatoasa impreuna cu bb si nastere usoara.
cum e la 35 ? eu am 32, spre 33 , ma simt de 18 dar nu am cum sa opresc timpul in loc...din pacate
rcristina LA MULTI ANI! si tie, sa fii sanatoasa si sa fie si bb sanatos.
teomaria sper sa fii ok cat mai curand. vad ca esti cuminte, asculti de dr. noi tinem pumnii si iti trimitem 
si ganduri bune
corrina
cam rarurz pe aici. stai lini ca la eco asa e ok sa fie masuratorile, asa au fost la maj dintre noi. imp e ca dr sa spuna ca e ok. si dc a spus ca e ok nu are rost sa iti faci tot felul de ganduri. la ce dr esti ?
denisa. g tu ? pe unde zburzi ? de unde faci shopping pt bb ca in acest judetz nu am gas intr-un sgur loc tot ce imi doream la preturile pe care le gaseam in alte parti.
monica aniversare frumoasa impreuna cu sotul si cu burtica.
si 
toate fetele, va urez o zi buna si sa auzim de acum numai vesti bune.
31+ 
AMR 58 zile
puiutz
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
piolica LA MULTI ANI ! pt ieri. sa traiesti, sa fii sanatoasa impreuna cu bb si nastere usoara.cum e la 35 ? eu am 32, spre 33 , ma simt de 18 dar nu am cum sa opresc timpul in loc...din pacate
e superrrr bine la 35, nici nu zic ca-i am!

31+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
freshanana spune:
piolica ma bucur pt tn
eu am facut o mika criza la 30 ani, si cred ca voi face una mare la 40
dar m-a ajutat faptul ca am un copil si o familie, lucruri pe care altele la varsta mea nu le au
31+ 
AMR 58 zile
puiutz
ilia_99 spune:
fetelor eu o iau usor spre casa. nu va mai promit ca vb azi ca tot nu stiu daca merge netul. va puuuup
23+