Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
Atunci sigur este vorba despre babytza
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
ilia_99 spune:
teomaria, ai grija de tine. tb sa-ti fie tare greu cu inca doi puiuti 
andy sa-l intrebi cit mai rpd pe dr tau daca a mai recoltat ca sa vina sa-l instruiasca oamenii aia din timp, sa n-ai surprize. si mie mi-au venit contractele, tb sa le semnez si sa le trimit. cu dr n-am emotii, stiu ca a mai recoltat.
anca, iei in calcul un consult la bucuresti?
23+
Banu2268 spune:
mersi
parca n-a mai intrat sa o intreb ce-a facut
sau eu n-am intrat cand trebuia
22+
Salih
anca81 spune:
Ilia, acum nu. Vedem saptamana viitoare dupa ce merg la Cluj. Am incredere in masuratorile facute ieri de imagist, este un tip cu foarte multa experienta. Si vreau sa vad daca trendul de crestere se mentine intr-o saptamana, chiar daca exista un oarecare retard. Daca medicul imi recomanda, as opta pentru cezariana, in cazul in care i-ar fi mai bine afara decat in uter.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
CD27 spune:
Ne rugam cu toate pentru Anca si micutza Carla 
, Doamne Doamne sa va ajute dragele noastre
Moni, La Multi Ani fericiti alaturi de sot si multi bebei
, aniversare placuta
. Nu intra si tu in panica si eu am uter contractil si de vreo sapatamana nu il simt pe bebe dcat foarte foarte slab, vineri am eco si incerc sa nu am nici un gand rau pana atunci 

teomaria ai grija de tine si de bebe 
mary felicitari pt bebe in grafic care iti seamana (al meu nu seamana cu mine la nas, din fericire 

Andy si eu trebuie sa semnez contractele si nu am vb cu dr, oare o fi mai facut recoltari
, cred ca illia are dreptate ar trebui sa sunam sa-i intrebam
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Corrina spune:
buna,
Anca si Teomariasunt alaturi de voi si ma rog sa va fie bine si voua si bebelusilor multiubiti si multdoriti!!
Am fost si eu la eco ieri...si nu stiu daca sa imi fac griji sau nu. Dupa UM, ieri eram in 31s2z si nici o masuratoare nu a coincis cu asta: doua erau mai mari si una mai mica, adica dupa femur era mai mic cu 11 zile, dupa abdomen mai mare cu 5 zile si dupa cap mai mare cu 2 zile!!! Per ansamblu dadea 31 s 0 z si o greutate de 1756 g. In conditiile in care, pana acum , la toate eco urile iesea fix cu toate masuratorile...
Am intrebat-o pe dr si a zis ca e f bine, ca sunt oameni si bebelusii si cum noi nu suntem toti 90/60/90, la fel si la ei nu au cum sa fie toate masuratorile la fix peste tot, ca si astia sunt doar niste parametrii etalon...Si a mai spus ca depinde si cum a stat la masurat, depinde si de asta, cum l-a prins....
Sper sa nu fie numic grav si sa recupereze pana in 4 aug, cand merg din nou la medic...
Salutari tuturor, in special Evei, Mariei, Freshananei, lui Boo si va citesc in fiecare zi, si pe voi, si pe fetele de iulie/august.
Multa sanatate inca o data tuturor!
31s3z
Bebica
andy_galro spune:
ilia, cd eu am programare la eco pe 25 iulie si atunci il voi intreba pe dr daca a mai recoltat...si presupun ca da ca ziceau astia de la Cj ca din Tg.Mures au avut cele mai multe comenzi de pana acum...si eu am incredere in el (chiar daca nu a mai facut)ca se va descurca ca e unul din cei mai buni dr. ginecologi de aici.
D-ne ajuta tuturor bebeilor sa fie bine si sanatosi
!!!
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Muuh spune:
anca iti tin pumnii sa fie totul bine. Pot sa iti spun ca o un copil nascut incepand cu 33 de saptamani are toate sansele sa respire singur si sa fie ok. Nu ca iti doresc asa ceva dar daca se decide ca este mai bine sa o scoata pe Carla mai repede atunci asta este si totul trebuie sa fie bine.
Miruna
30+ si Alexei (13.07.2006)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Corrina
buna,
Anca si Teomariasunt alaturi de voi si ma rog sa va fie bine si voua si bebelusilor multiubiti si multdoriti!!
Am fost si eu la eco ieri...si nu stiu daca sa imi fac griji sau nu. Dupa UM, ieri eram in 31s2z si nici o masuratoare nu a coincis cu asta: doua erau mai mari si una mai mica, adica dupa femur era mai mic cu 11 zile, dupa abdomen mai mare cu 5 zile si dupa cap mai mare cu 2 zile!!! Per ansamblu dadea 31 s 0 z si o greutate de 1756 g. In conditiile in care, pana acum , la toate eco urile iesea fix cu toate masuratorile...
Am intrebat-o pe dr si a zis ca e f bine, ca sunt oameni si bebelusii si cum noi nu suntem toti 90/60/90, la fel si la ei nu au cum sa fie toate masuratorile la fix peste tot, ca si astia sunt doar niste parametrii etalon...Si a mai spus ca depinde si cum a stat la masurat, depinde si de asta, cum l-a prins....
Sper sa nu fie numic grav si sa recupereze pana in 4 aug, cand merg din nou la medic...
Salutari tuturor, in special Evei, Mariei, Freshananei, lui Boo si va citesc in fiecare zi, si pe voi, si pe fetele de iulie/august.
Multa sanatate inca o data tuturor!31s3z
Bebica
Corrina, va fi bine!
Si la noi toate sunt mai mari cu mult, femurul, circumferinta abdominala, cel mai mare e caputzul. Dar nu sunt toate dezv la fel, caputzul e mai mare cu 3 saptamani si femurul si humerusul cu doua saptamani. Asa creste el!
29+
LUCA
LUCA
AMR 74 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
maryb spune:
dragele mele, am facut poze cu cuculetul si cu fatuca lui bebe pe care le puteti vedea mai jos....oricum le gasiti si la semnatura.
poze cu bebe la 23s+3z
maryb
23+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe