Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 17
anca81 spune:
Moni, uite info www.familykb.com/Uwe/Forum.aspx/preg/11066/Dolichocephalic-head" target="_blank">aici si www.obgyn.ufl.edu/ultrasound/MedinfoVersion/sec6/6_2.html" target="_blank">aici. Primul link contine un caz asemanator cu al meu, cu singura diferenta ca indicele cefalic este in limite la noi (75%).
Oricum nici unul dintre cei 3 medici la care am fost nu a folosit terminologia aceasta, nici unul n-a stiut sa-mi raspunda la intrebarea "de ce e asa?" si "ce inseamna?"
Maryb, felicitari pentru bebe in grafic!
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Banu2268
buna fetelor?22+
Salih
Ai dreptate Banu cu semnul de interogatie. Nu e chiar buna azi!
Teomaria, ai grija de tine!
29+
LUCA
LUCA
AMR 74 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Banu2268 spune:
hai sa fim mai optimiste, sa stam mai linistite si sa speram ca si bebelusii nostri si noi o sa fim bine.
Pe mine m-a apucat plansu 

eu maine ma duc la dr poate imi face si eco, si eu am colul intredeschis.... sa vedem ce o iesi maine
22+
Salih
andy_galro spune:
Mi-au venit acum contractele de la Cluj pentru celulele stem. Trebuie sa le completez si sa le trimit inapoi pentru ca ei sa-mi trimita kit-ul de recoltare. Chestia e ca eu inca nu mi-am intrebat doctorul daca daca el a mai recoltat celule stem
dar scrie in contracte ca il vor instrui daca cumva nu stie. Sper sa fie bine.![]()
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Banu2268 spune:
hai sa ascultam o melodie frumoasa sa ne linistim
eu asta fac acum
sper si cred ca am voie sa las aici adresa pentru cine o vrea
http://www.youtube.com/watch?v=dm6tH-fy62U
22+
Salih
maryb spune:
multumesc tuturor pentru urari, e bine cand stii ca totul e bine, iar eu sunt foarte fericita ca totul e bine si cu bebe si cu mine, IR-urile sunt ok, colul e lung si inchis, placenta in regula, lichidul amniotic in cantitate si aspect normal....deci multumesc lui Dumnezeu ca totul e bine.
maryb
23+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Banu2268 spune:
e cumva vreo Roxana T pe aici?
i-am dat nr dr mele de la cantacuzino dar nu mai stiu ID ei de aici
vroiam sa stiu daca a fost la dr si cum i s-a parut?
mersi
22+
Salih
monica_dicut spune:
babytza parca e Roxana si 300. Dar din cate imi amintesc, parca babytza se plangea de doc de la Cantacuzino sau asa ceva.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
Banu2268 spune:
nu nu sa se planga
de fapt nici nu stiu unde mergea inainte nu-mi mai aduc aminte la ce dr nergea,,,..
stiu ca eu sunt la cantacuzino si ea Roxana statea foarte aproape de spitalul asta si vroia pe cineva acolo,
mersi
22+
Salih