Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 16
anca81 spune:
Teomaria, imi pare rau ca ai probleme. Pentru contractii ar fi bine sa-ti dea medicul Gynipral, la mine s-a mai ameliorat situatia cat de cat. Am inca contractii dar nu mai sunt atat de dureroase si de puternice. Bine ca micuta este bine 
Va multumesc tuturor 

Am cautat pe net diverse articole legate de alungirea aceasta anormala a capului. Exista o afectiune numita dolichocephaly dar se diagnosticheaza doar daca raportul BPD/OFD (indicele cefalic) este mai mic de 71%. La noi e 75%. Cica apare in situatii de oligoamnios si pozitie pelviana din cauza presiunii din uter. Bineinteles ca la noi in RO nu sunt studii de genul acesta, desi se pare ca e o situatie destul de des intalnita in prezentantie pelviana. Poate ma amagesc singura...oricum ma simt neputincioasa si nu-mi ramane altceva de facut decat sa sper ca va fi totul bine. Oricum va fi, e copilul meu si-l vom iubi indiferent de cum sau cand se va naste sau daca va fi complet sanatoasa sau nu. Imi cer scuze daca umplu paginile cu informatii aiurea care nu va folosesc, simt nevoia sa ma descarc.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
ratonelu spune:
teomaria.....sanatate s ai girja de tien si bebel!
totusi.....toate fetele cu probleme./..poate ar trebui sa mai consultati si alt medic ...pe cuv.
uite...teomaria....si io am multe din simptmoele tale si totusi...cica la mine e totu bine....v-am mai spus acum 1luni cum m-am dus la o dofotra s ama interneze vai ca ce rau sunt....si al meu doftor mi-a zis ca n-a fos vorba de asa ceva...
acum nju stiu ce sa zic....nu zic ca al meu e sfant...doamne feretse....si-asa nu-l sufar si e super miserupist....dar poate e bine sa mai auziti si a doua parere.
anca....tinem pumnii si sigur.....n-avem de unde sa stim ce e in sufletul tau.
carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
monica_dicut spune:
In sfarsit si o veste buna. Mary, ma bucur ca sunteti bine si bebe e in grafic
. Felicitari 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
maryb spune:
ancuta, imi pare tare rau de vestile pe care ni le-ai adus, ne rugam si noi la Bunul Dumnezeu sa fie totul bine cu micuta Carla si sa mai creasca pana la urmatoarea ecografie ca sa nu fie nevoie sa o scoateti mai devreme. Cu credinta in Dumnezeu orice miracol este posibil, deci nu-ti pierde credinta ca totul va fi bine.
moni iti doresc aniversare placuta alaturi de sotul si bebelinul Andrei, sa fiti sanatosi si sa-i faceti si o surioara lui Andreiutu cat de curand. 
iepurila, asteptam si de la tine vestile de la eco. 

maryb
23+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monica_dicut spune:
Anca, nu sunt inutile informatiile, absolut deloc. SA sti ca am cautat si eu dupa ce ai scris, dar nu am gasit nimic. POate nu am stiut eu ce si cum sa-i dau cautare. Oricum, atata timp cat ea la nici o eco nu a prezentat malformatii congenitale sau de alt fel, eu zic totusi ca nu este cazul sa te gandesti la ce-i mai negru. Oricum o sa mai intreb si eu ici colo sa vad ce pot afla 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy.p spune:
moni cred ca ce spui tu e solutia ideala,odihna ptr bb care e cel mai important.
teomaria imi pare rau ca ai probleme,stai linistita ca nu mai e asa mult si DD va ajuta sa treci si tu si noi toate cu bine peste perioada asta.
maryb felicitari ptr vestile bune pe care le-ai primit
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Banu2268 spune:
buna fetelor? ce mai faceti?
celor cu probleme hai fiti mai optimiste poate totul o sa fie bine.
22+
Salih
andy.p spune:
anca nu-ti fa probleme ptr ce scrii aici,sunt informatii utile ptr toata lumea...si cred ca e ff bine sa intri sa vorbesti si sa te descarci decat sa stai sa te framanti singura.Orice ai de zis spune aici,iar noi te vom ajuta cu tot ce putem
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
ilia_99 spune:
ancule
si pentru tine si pentru Carla. are dreptate sinziana cam asta face uterul contractil, din pacate. ce pot sa-ti spun si eu este ca, intr-adevar, sunt vesti bune faptul ca nu ti s-a spus clar ca e o pb, o malformatie clara sau altceva.. poate intr-o saptamina o sa fie mai clar care e solutia cea mai buna pt bb Carla. Si daca e mai bine afara nu te speria e destul de maricica: pe mine m-au externat cind bb avea 1300 kg, dupa 2 luni de stat in incubator in care crescuse de la 800 de gr. Asa ca.. fruntea sus! De multe ori e mai bine pt bb afara, mai ales daca se confirma retardul! Iti tin pumnii si sunt convinsa ca o sa fiti bine amindoua!

23+
andy_galro spune:
maryb felicitari pentru bebe in grafic 
teomaria stai linistita in pat si totul va fi bine 
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"