Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
kristin, ratonelu, claudinna, bine ati revenit!
kristin, ce te invidiez, anul trecut pe vremea asta eram in state, de ziua mea eram la New York.... iar azi pe 8 iulie plecam catre Boston!
felicic, sa stii ca preturile din canada / state sint foarte avantajoase, mai ales acum de cind dolarul american a luat-o razna rau de tot. noi am cumparat foarte multe chestii anul trecut din US (haine, pantofi, in special pantofi sport de jogging, aparate electronice), erau mult mai bune la pret decit in canada. bafta la cumparaturi.
monica, felicitari pt cei doi ani de casnicie. sa aveti parte de multi, multi ani fericiti alaturi si mai ales in compania lui Andrei. sa va dea Dnul multi copii si multa bucurie! 
30+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
teomaria spune:
buna , gravidutelor!!!
Imi pare rau pentru vestile aduse de Anca, nici ale mele nu-s chiar roz, dar am zis sa intru totusi sa va fac o scurta recapitulare.Am vazut ca Monica a intrebat de mine ieri(parca)
In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca n-am mai intrat de mult, dar sunt consemnata la pat,fara pic de efort fizic, iar calculatorul e la etaj(stam la casa)si urcatul scarilor nu e deloc indicat si nici statul in fund prea mult timp.N-am mai intrat de vreo luna(citit printre randuri, cat sa-mi fac o imagine de ansamblu despre ce-ati mai facut); ultima data va scriam ca am colul scurt permeabil in jumatatea inferioara, in rest intredeschis, iar placenta anterioara jos inserata.In saptamana urmatoare m-a durut spatele in partea de jos extrem de rau(efectiv ma taia), dureri abdominale in partea de jos(pelvine), senzatie de tensiune (apasare)si contractii.Mi-am sunat dr. si-a 2a zi m-a internat, colul era partial scurtat si permeabil in treimea inferioara,in rest intredeschis.Mi-au ciuruit fundul cu injectii, durerea de spate a cedat, la eco (acum 3sapt.)bebelina era bine dezvoltata, chiar cu 1 sapt. mai mare (fata de 1luna in urma cand era cu 1-2 sapt.mai mica),dar placenta tot jos inserata la 2cm de orificiul intern.Dupa 1 satamana am ajuns acasa , am stat mai mult in pat , tratament utrogestan , scobutil si no-spa cate 3/zi + Elevit siCa cu vitD..In ciuda faptului ca am stat mai mult in pat, cotractii tot au mai fost, nu ff. intense si pana la 10/zi, drept pentru care dupa 1 saptamana,la control situatia colului era aceeasi,citez dr."parca mai intredeschis" si mi-a dublat doza de utrogestan 6/zi(2 la 8ore).Dupa inca 1 sapt.,adica ieri am fost iar la control, situatia nu s-a imbunatatit deloc, citez dr."greu de spus cat s-a mai deschis, dar se vede c-ai avut dureri de burta si contractii".A zis sa mai cotinuam 1 sapt. tratamentul si daca nu se vede nici o ameliorare data viitoare imi prescrie gynipral si e posibil sa ma si interneze vreo cateva zile.Saptamana viitoare mai fac o eco sa vedem daca s-a mai ridicat placenta (la cat am stat in pat, eu sper sa fie mai sus);n-as vrea sa fac cezariana sau sa mai am si sangerari din cauza ei.In rest , bebelina e fff. miscareata, mi-a aparut colostru si linea negra.
Imi cer mii de scuze c-o sa intru mai rarut, dar...
Felicitari fetelor care au vesti bune cu bebei in grafic si-mi pare rau pentru cele care mai au probleme asemanatoare.Sa dea DD sa fie bine pana la capat si bebeii sanatosi!!
Anca, te inteleg perfect, nici eu nu dorm noptile uneori si-mi fac tot felul de scenarii in minte(care de care mai sumbre).De cand am aflat de sarcina (cand inca nu erau probleme)am visat de 3 ori ca am nascut prematur, (dar bebe era bine).Ma rog la DD macar sa trec de 34-35 S si-apoi ma mai linistesc.
Multa sanatate va doresc si s-aveti grija de voi!!!
Va pup dulce pe toate
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
29+ cu
ANA
www.mamanandco.fr/calendrier/signature-10542.png" target="_blank">uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
EvaF spune:
Anca, vorbele sunt de prisos! Nu stiu ce sa iti spun... M-am trezit si repede-repede am intrat sa vad ce faceti voi doua! Imi pare rau ca esti cu nervii la pamant, incerc sa ma imaginez pe mine in situatia ta
! Problema e ca nu am explicatii certe eu, eu nu sunt medic, eu sunt Eva, cuscra! Dar cred ca te poti ruga la Dumnezeu si merge inainte cu increderea ca va fi bine! Oricum, si daca te consumi nu schimbi nimic, dar nimic! Asteptam, vedem, cum spunea si Maria mai e un exemplu la Odiseea de pepenasi si copilul este ok!
Ma gandesc la tine, la voi doua!
Incearca sa dormi si sa bei multe lichide! Mananca si multe fructe, pepene, struguri...

Monique, happy anniversary! Sa va dea Domnul multi ani fericiti impreuna!
29+
LUCA
LUCA
AMR 74 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
Ancutule, nu-mi vine sa cred. asa cum spuneau si celelalte fete, cuvintele sint de prisos. Eu te inteleg perfect, stiu ce inseamna sa mi se spuna retard de crestere de 2 saptamini, dar hai sa o luam logic. daca fetita ta are capsorul alungit, asta inseamna ca diametrul capului este mai micut, nu? daca nu s-au observat nici un fel de malformatii, eu zic sa nu te mai perpelesti atit si sa astepti sa vezi ce se intimpla peste o saptamina. Fetita are 7 luni, asta inseamna ca e viabila, deci nu te mai necaji, o sa-i faci si ei rau. Odihneste-te, maninca bine, bea multe lichide (mai ales ca spui ca a scazut lichidul amniotic). eu o sa ma gindesc mult la tine si o sa ma rog sa fie totul bine. 
30+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Joy21 spune:
Anca, il rog pe Doamne-Doamne sa iti dea tarie sa depasesti cu bine momentul si sa aiba grija de micuta Carla 
Trebuie sa fii o mamica puternica pentru Carla si sa nu te lasi doborata de nimic, sa ai incredere ca lucrurile sa vor rezolva iar Carla e o bebelina micuta dar sanatoasa. 
29+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
aly_c20 spune:
Anca, eu va dau doar multi 

si o imbratisare!
Eu sut convinsa ca micutza Carla e bine, putin cam inghesuita, poate, dar e o domnisorica finutza
!
Bea multe lichide si stai cumintica in pat.
suntem alaturi de tine!
29+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
angelynna82 spune:
burtici
La Multi Ani Piolica (desi spun cu intarziere) 

pentru fetele care merg la eco azi
Anca imi pare rau
, eu spun ca bb Carla este puternica si va sta la mami pana la 40 sapt 
Teomaria
ai sa vezi ca totul va fi bine 
Noi ne simtim binisor, suporat caldura greu
plus ca de cand a venit tati acasa bblina noastra este activa foarte mult 
26+ 
Bebe
Eco
monica_dicut spune:
Of, teomaria, da eu intrebasem de tine ieri. Imi pare rau ca treci prin momentele astea, dar imi pare bine pentru ca te simt destul de optimista. Ma bucur ca bebelina este totusi bine si iti doresc din suflet sa treceti cu bine linia de sosire
Ceea ce induram noi pana la urma nu prea mai conteaza atunci cand stim ca bebeii sunt bine. Cand mai poti, mai da-ne un semn ca esti ok. Dar fara sa faci efort
si doresc multa sanatate.
Eu sper sa fim totusi o odisee norocoasa pana la capat, sa trecem peste momentele acestea de cumpana si sa ne tinem bebeii sanatosi in brate la sfarsitul celor 37-40 de saptamani.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
maryb spune:
gata fetelor, m-am intors de la eco cu vesti bune.

bebe este in grafic, are 609 grame si este mai mic cu o zi fata de data dupa UM. I-am vazut fatuca, are nasucul meu si buzele lu' ta'su, dar tot puturosel a fost si azi. Ieri s-a zbenguit toata ziua si azi era obosit
....important este ca este bine totul si bebe este in grafic.
Va multumesc tutuor ca ati fost alaturi de mine si ca mi-ati facut si galerie 

maryb
23+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele